VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 528
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 715
Безумно скучен епизод. Без Кулагин шоуто ще е пълна трагедия. Продуцентите го осъзнават това и на бързо изпратиха Веско по живо и здраво.

# 2 716
Все болнави са ги събрали тоя сезон.
психически.

# 2 717
Ако може Валката да каже, че не иска и Божана. Интересно ми е тя от какво е болна. Joy
Хаха,тя затова се държи добре с Кулагин, за да не я разболеят и нея, както "излязоха" ПлЯчков.
Мен Кулагин ме кефи най-вече, защото поряза и Биги и БигиСистър. Направо занемяха Simple Smile

# 2 718
  • Бургас
Много се изложи Ева.Вместо да застане на позицията си,тя отиде да лицемерничи и да замазва казаното от нея.Разбирам,че беше неловко положението,но много тъпо взе да се оправдава.Като не иска да е искрена с Мира и да и отвори очите,едно "съжалявам"...щеше да и запази достойнството поне.
Детството ми е свързано с концертите на Тоника и много ми е мъчно да гледам  Ваня и Ева сега в такива инсинуации.

# 2 719
Дaже не ми се пише, толковa е скучен тоя сезон. Предaвaниятa минaвaт покрaй очите и ушите ми. Дaже ви се чудя кaто се рaзпaлите нa кaкво толковa се пaлите. Все едно обсъждaте герои от тъп сериaл - кухи роли от още по кух сценaрий режисирaни от хвaнaт от горaтa режисьор. Бездaрност и творческо безсилие. Гaврa. Поне дa бяхa вкaрaли дозa достоверност, ей тaкa дa не е откровенa обидa към зрителя, aмa не би.

# 2 720
  • София
Много се изложи Ева.Вместо да застане на позицията си,тя отиде да лицемерничи и да замазва казаното от нея.Разбирам,че беше неловко положението,но много тъпо взе да се оправдава.Като не иска да е искрена с Мира и да и отвори очите,едно "съжалявам"...щеше да и запази достойнството поне.
Детството ми е свързано с концертите на Тоника и много ми е мъчно да гледам  Ваня и Ева сега в такива инсинуации.
Абе, щяхме да видим ние инсинуации, ако бяха дали разговори тет а тет и между останалите...
Ева се почувства зверски неловко /не дадоха целия разговор и Ваня я пощадиха, според мен/ и онази лигла като се разрева, Ева се чудеше как да я успокои... хем я досрамя, хем я съжали... на никого не би било лесно в подобна ситуация.  Sick

# 2 721
Безумно скучен епизод. Без Кулагин шоуто ще е пълна трагедия. Продуцентите го осъзнават това и на бързо изпратиха Веско по живо и здраво.

И с Кулагин и без Кулагин, това е най- скучния сезон от всички до сега.

# 2 722
Няма инсинуации, това е игра и Ева може и наистина да се забавлява или ББ да и е дал сценария за този разговор с Ваня, както на Петко за въпросите към нея. Те са там за пари. Ева няма да прави кариера тепърва, не държи да се хареса някому. Няма да забравя как разказваше при отиването и в Германия с Гого как в клиниките все са я гледали в портмонетои и трябвало все пари и пари да се дават. Изиграва си хонорара. За Мира ми е мъчно за собствените ми илюзии и чувства. В годината на влизане на България в ЕС тя правеше една рубрика по БНТ за др. страни - членки. Толкова я харесвах там- млада, красива, с приятни събеседници. Не Тоника ме разочароват- те са възрастни и това не може да не им влияе, а и тяхното поколение без да искат са конформисти. Мъчно ми е за хубавата жена, която разказваше за ЕС и развалината, която е сега. Лека нощ!

# 2 723
  • Испания
Нашите се занимават с кокошкарски истории. На друго място сексът никога не е мираж.

Който видял, видял. Продуктово позициониране.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 23:39 от smileys

# 2 724
  • Варна
Много тъп епизод тази вечер.
Наско на Мира ли се слага?Виж го ти пишлемето...

# 2 725
Излиза, че Колагенин си е знаел добре докъде ще ги докара и си е предвидил защита с адвокат, и сега им върти номера и ги заплашва, разкатаха ги тая година в Бб, то Сем, то адвокати, много хитри са станали някои участници и Бб няма накъде, ще кляка.

# 2 726
  • Испания
Излиза, че Колагенин си е знаел добре докъде ще ги докара и си е предвидил защита с адвокат, и сега им върти номера и ги заплашва, разкатаха ги тая година в Бб, то Сем, то адвокати, много хитри са станали някои участници и Бб няма накъде, ще кляка.

Какво значи предвидил? Ако има адвокат, естествено, че ще иска да говори с него. Нищо, което да е от друга планета.

# 2 727
  • Бургас
Детството ми е свързано с концертите на Тоника и много ми е мъчно да гледам  Ваня и Ева сега в такива инсинуации.
Абе, щяхме да видим ние инсинуации, ако бяха дали разговори тет а тет и между останалите...
Ева се почувства зверски неловко /не дадоха целия разговор и Ваня я пощадиха, според мен/ и онази лигла като се разрева, Ева се чудеше как да я успокои... хем я досрамя, хем я съжали... на никого не би било лесно в подобна ситуация.  Sick
Ева нямаше намерение да я успокоява.Наско я накара!Разговора който не излъчиха,касаеше Божана.
Разбирам усърдието ти да търсиш поводи,за да плюеш Ваня и си свободна да го правиш,където си поискаш.Само не търси вниманието ми за това.
Не разбра ли вече десет дни,че не импонирам на теб,а на Ваня!?

Лека нощ на всички!

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 23:30 от Nina_Z

# 2 728
  • ВАРНА
Наско хлътва по Мира - тя мълчи в потрес и се чуди как да реагира.

# 2 729
  • 221B Baker Street
Бааааси тъпия епизод, чуек!!! Три чифта ръкавички и две манЧии уплетах, докат вървеше ББ! Моменталически да връщат Кулагин, че умрех от скуууукаааа!

Общи условия

Активация на акаунт