VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 523
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 700
  • София
Нагласено, по- нагласено, ВИП Брадър...

# 2 701
Поредният изключително тъп и безинтересен епизод. Ама като целият им каст е тотална греда какво ли да очакваш.

# 2 702
  • Някъде в Матрицата
Да. След "медицински преглед".
В предаването има продуктово позициониране на НЗОК. 😂😂😂
Брадърите излизат по клинични пътеки. 😂😂

# 2 703
Ей, тези си изчезват участниците като в Туин Пийкс. Драма, драма- и хоп няма го някой... сал един Ричко в пера ще ни остане и блокчето му.

# 2 704
  • София
Все едно съм в съдебната палата... всички престъпници минават метър с болничен...  ooooh!  Mr. Green

# 2 705
Палячков си излезе, а трябваше брадърчето да го изгони преди дни (когато удари Кулито). Обаче Валката не е глупав и явно добре си е вързал гащите с договора. Брадърът се опитва да го срине, но иначе го слушка.

# 2 706
  • Испания
Ако бяха го изгонили, нямаше да му платят. Така ще си вземе хонорара. Чак сърцето му се разхлупа. Биги - пръв благотворител.

# 2 707
Кулагин верно ги направи всичките да си говорят сами, включително и Биги. Почти не го показаха в този епизод и настана пълна скука. И не защото той е нещо нечувано и невиждано, а защото другите са абсолютен въздух под налягане.

Левски с клаустрофобия ЖДНБ!

# 2 708
Според мен Мира не е щастлива в семейния си живот. Клюките говорят, че Жоро Торнев й изневерява. Отчаяно иска да бъде харесвана и одобрявана от околните. Толкова отчаяно, че е готова да лицемерничи и да не бъде себе си.

# 2 709
Ако може Валката да каже, че не иска и Божана. Интересно ми е тя от какво е болна. Joy

# 2 710
Чак ми е жал как се опозори Плачков.
Ако са го накарали да изиграе фобия, то той излиза освен простак, лицемер и насилник, и някакво "шубе" - според масовата аудитория /тук е ясно, че не се е**ваме с психичното страдание/

# 2 711
  • София
Насето хич не е така наивен, мисли си, че Мира като тв човек, може да отвори някое прозорче за него...
След Мара и отвратително просташките интервюта, които той даде след раздялата, никой не е чул за него!  Whistling
Art Deco, мисля, че го надценяваш в ситуацията. Ако Мира можеше да направи нещо с връзки, нямаше да е на хонорар в БНТ с тъпо предаване, че и да ходи да си излага гъза в биг брадър. Мисля, че малкия обича зрели женки 😉🙂
Хич не го надценявам, напротив... едва ли може да разсъждава  така аналитично... мисля, че е първосигнален, а тя му се видя лесна за покоряване /не казвам, че е! не знам!/, а и паралелно може да си е геронтофил... шъ мъ прощавате... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 712
  • в резерват

В предаването има продуктово позициониране на НЗОК. 😂😂😂
Брадърите излизат по клинични пътеки. 😂😂

JoyJoyJoyJoyJoy

# 2 713
Все болнави са ги събрали тоя сезон.

# 2 714
  • София
Все болнави са ги събрали тоя сезон.
Дано останат живи до края... щях да кажа нещо черно, ама ще се въздържа... Joy

Общи условия