VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 555
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Испания
НЕкои детайли от живото предаване:

# 2 791
  • ВАРНА
Уиски,  вино(шампанско) ...зрънчо и банани. 

Eгати миш маша в стомаха му!

# 2 792
# 2 793
  • софия
"А Кулагин откъде знае Нора как е била осмивана навън?"

Да няма предвид след Черешката?

# 2 794
  • Под липата
Не е истина, как ни мислят за калинки.... Плачков излязъл, щот получил клаустрофобия... Тези на баба ми да ги разправят. Колкото Главчев излезе заради гастрит.
Егати режисираният формат!

# 2 795
  • & I'm not the only one
Според мен Кулагин и Радо Тушев са гаджета или имат някаква интимна закачка. Бляк!

# 2 796
  • София
Сега изгледах живото. Колагин и Божка ще си станат първи дружки, след още някой друг ден в клиниката.

# 2 797
  • София
Олелеее..Божанка е много зле милата.Фурнаджийска лопата е малко да се каже за нея.Трябваше да я затворят с Петко.Много щеше да ми е интересно тогава.
Яна набързо щеше да се завърне на бял кон. Smirk

# 2 798
Ох, проспала съм Кулагин, Плачков и Божана!
Изгледах обаче "резила" на Ева и Ваня.
Не е приятно, но ще го кажа: Ева е обиграна и подмолна селска хитруша и много ловка в манипулациите. И това се знае в техните среди / и извън тях /, но всеки е предпазлив, защото никой не иска тя да му е враг.
Мисля, че Ева и Лора имат потенциал, който още не са показали.
Ако двете стигнат до финал, няма смисъл да гледам ББ или ВБ повече. И без това виждам как ТV успява да манипулира мненията.
А, относно Лора: или не ни прожектират все още нейните изцепки, или алкохола й не е достатъчен. Още не се развихрила. Както и Ева.

# 2 799
Пуснах си и аз живото, защото ми стана интересно
Те да не четат в ефир от бг-мамма, хаха

# 2 800
  • София
Рози на моменти ми прилича на Кейти Холмс.

Еее да бе, от началото на ВБ се чудя на кого ми прилича.

Мира ядеше зрънчо и пиеше вино. Гурме Joy

# 2 801
Интересно ми е дали Божана ще продължи да си общува така свободно с Кулагин, когато се върнат в къщата.  Съквартирантите сигурно ще са много изненадани, като видят, че двамата са станали първи дружки. Simple Smile

# 2 802
"А Кулагин откъде знае Нора как е била осмивана навън?"

Да няма предвид след Черешката?

Мммм може, не следях толкова задълбочено разговора Simple Smile Ще превъртя днес да чуя пак.

# 2 803
  • Испания
Добро утро!

Интересно ми е дали Божана ще продължи да си общува така свободно с Кулагин, когато се върнат в къщата.  Съквартирантите сигурно ще са много изненадани, като видят, че двамата са станали първи дружки. Simple Smile

Не мисля, че би имала проблем да обърне отново палачинката.

# 2 804
  • софия
Не мисля, че би имала проблем да обърне отново палачинката.
Добре, де, как трябва да се държат двама човека, които са 24 часа заедно в стая 4*5 метра? Да си крещят, да не си говорят?
Мисля, че начинът, по който се държат в тази стая, е цивилизован и нормален, и не означава, че някой с нещо е предал принципите си или променил мнението си. Кулагин не напада, не подмята, не дразни, говори нормално, защо да не говориш с него? Ако и в къщата не провокираше, всички щяха да общуват с него, така както в момента Божана. Тя се държи както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт