VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 534
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 805
Според мен  излизането на Веселин  си беше по договор /има премиера с бургаския театър скоро, пък и за детенце трябва да помага/. Имаше шанс да си изиграе ролята по-добре. Освен, ако ролята му не е била да играе сценки с Кулагин.

# 2 806
Божана няма да се държи така, понеже ще ядоса Петко. Видяхме как той се настрои срещу Рози само защото е разговаряла с Кулагин.

# 2 807
Мен пък едва вчера, с разговора в психодиспансера Божана ме накара да я харесам. Според мен постъпва като нормален човек. Няма да мълчи там като мумия, я! А и не смятам, че е казала нещо обидно за Плачков, просто това, което мисли. А и по нейните думи, го е казала и на него. Те по принцип не бяха приятелчета, покрай общия враг, обаче, не можаха да се разгърнат във взаимоотношенията си с останалите съквартиранти.

# 2 808
  • Испания

Добре, де, как трябва да се държат двама човека, които са 24 часа заедно в стая 4*5 метра? Да си крещят, да не си говорят?
Мисля, че начинът, по който се държат в тази стая, е цивилизован и нормален, и не означава, че някой с нещо е предал принципите си или променил мнението си. Кулагин не напада, не подмята, не дразни, говори нормално, защо да не говориш с него? Ако и в къщата не провокираше, всички щяха да общуват с него, така както в момента Божана. Тя се държи както обикновено.

Да съм казала някъде, че е нормален начинът?

Плюенето по Веселен не беше нормално, защото беше нейна дружка.

# 2 809
  • софия
Не съм чула плюене. Говореха какво не ѝ харесва в неговото поведение и че това, което казва, че не харесва, го е казала и на него.
Да съм казала някъде, че е нормален начинът?
Не мисля, че би имала проблем да обърне отново палачинката.
Поне аз разбирам, че приемаш това, че си говорят нормално за ненормално и фалшиво поведение. Може и да е грешка в разбирането/писането.

# 2 810
Добро утро. Кафето ви е сервирано вече.
Аз пак пропуснах края на шоОто. Значи Веско си тръгнал с наведена глава, така ли?
Кулагин не го показаха снощи, може би се е прибрал в къщи да си почине за голямото завръщане. Искам да видя личицето на Папи когато Кули се върне.
Нещо интересно снощи в лайфа? newsm78

# 2 811
  • Испания

Поне аз разбирам, че приемаш това, че си говорят нормално за ненормално и фалшиво поведение. Може и да е грешка в разбирането/писането.

Грешиш.

Според Патрашкова, вчера бил най-важният ден в живота на Гала. Малко били тези жени, които били чули такова обяснение в любов.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 09:31 от smileys

# 2 812
  • Пловдив
Ами Яна  /на Петко/ къде изчезна?

# 2 813
Добрютро момичета

Гледате ли Галка? Пуснаха й записа с обяснението в любов от снощи и нещо хич не й беше приятно да го чуе според мен. Поне така изглеждаше

# 2 814
Ама това обяснение в любов ли беше? Баси, колко съм НЕромантична.

# 2 815
  • Испания
Щеше да ревне от умиление.

Сега пък пряка връзка. НИ моА!

# 2 816
  • Оптимист по принуда
РичЬе,на кака пЬилето ненагледно

# 2 817
  • софия
Щеше да ревне от умиление.

Скрит текст:

Сега пък пряка връзка. НИ моА!
Напрао изтри сълза. Много умилително, много сладко  Mr. Green

# 2 818
  • Бургас
То се очакваше подобно нещо.
Все пак,сеир, иинтриги,клюки, гледки да има.
Като нищо и брак ще сключат.

# 2 819
Аз бих се срамувала от подобен "мъж". Дървен философ, измъквач.

Сега живото е уж да и предложи, той дрънка всякакви други глупости.

Общи условия

Активация на акаунт