VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 501
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 820
  • sofia
Ни ми е интересен козелът на Гала и тяхната мелодрама!
Снощи епизода беше толкова тъп, че не го изгледах...Поне разбрах за какво е вкаран Форест Гъмп. Явно идеята е да съблазнява Миричка.
За Кулагин и Божана, какво да кажа. Държат се интелигентно при създадете се обстоятелства.

# 2 821
Сега послушах малко от лайфа. Плачков искал да черпи Кулагин със сърмички... Аз не разбрах неговият проблем от къде тръгна? От там, че не си мие косата, или от преди?

# 2 822
  • софия
Галиният козел е голям хуморист, голяма досада.

# 2 823
  • София
Вече гледахме няколко сватби, годежи и раждания на бебета. Този сценарии е изтъркан.

# 2 824
Не разбирам каква е била стратегията на Плачков. Дори е знаел кои влизат, имал е възможност да изготви такава и да манипулира или спечели всички. Но явно толкоз умее.

# 2 825
  • Варна
Лора тази събота има участие
https://www.facebook.com/events/2137682463154022/

# 2 826
  • София
Сигурно Плачков се е ядосал, че Кулагин не е приел поканата да яде сарми, и затова така се беше накокошинил срещу него в къщата.                                                     

# 2 827
Все си мисля, че Гала се срамува малко от Стефко.

# 2 828
  • София
То си е за срам Simple Smile Цирк са двамата.

# 2 829

Чудя се какво са готови да направят хората за пари. МъЖът, с когото живееш да сподели публично, че не иска дете от теб, пък после да не се жени , ама да си прави имидж от излиянията си по тв... Не го разбирам и вероятно заради това не съм ВИП. И съм си добре така.

# 2 830
И има за какво!
И винаги е нащрек какво ще изръси. Непридвидим е Стефан.

# 2 831
Плачков ще си получи ли хонорара, при положение, че си излезе по собствено желание? А тези, които са изгонени за нарушения на правилата?

# 2 832
На мен до тук най-интересно ми е това, че сезонът е фиаско. Мисля, че екипът на предаването много добре го съзнава, въпреки че се опитват да държат фронта.

# 2 833
# 2 834
Тук обаче май не ставаше дума за нарушен закон, а за изказвания от типа, че жените природно са по-долу от мъжете. СЕМ са глобявали предавания заради спорни изказвания на участниците им, така че винаги могат да си намерят повод.
А това, че е бивш затворник, е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт