VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 481
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 880
# 2 881
  • София
Колко се радват, че Кулагин го няма Simple Smile Жалко, че чак следващата седмица ще ги върнат. Или поне ние тогава ще го видим.

# 2 882
Какво изплаква пак Божана накрая, че не можах да разбера?

# 2 883

"Аз не мога да направя така, че всички в къщата да те обичат."

# 2 884
Счу ми се, че каза нещо от рода на : Аз не мога да накарам всички в къщата да те обичат.

# 2 885
Между другото, като казахте, че ББ лъже Кулагин, че всички го харесват, взех да си мисля кой е ясният фаворит тази година.
Аз харесвам Розмари най-много за сега. Но имам предвид по принцип.
Струва ми се, че всички обират много негативни коментари във Фб. Само като се постне снимката на някой от участниците и отдолу става чудо))

# 2 886
Аха. Тва пък защо? Тя да направи така,че да се заобича...и да не го мисли Кулагин.
Патка.

# 2 887
Защото си трае. Вчера Ричи и Наско също ми харесаха. Жалко, че така се мразят Wink

# 2 888
  • & I'm not the only one
Олелеее..Божанка е много зле милата.Фурнаджийска лопата е малко да се каже за нея.Трябваше да я затворят с Петко.Много щеше да ми е интересно тогава.
Яна набързо щеше да се завърне на бял кон. Smirk
Защо ? Жена като Божана тип "мъжкарана" няма шансове с мъж като Петко, който може да има всяка.
Просто не мога да си го представя,че и подобни са му тип...

# 2 889
Днес изслушах снощната им песен на глада. Това момиченце Диона изобщо не я знам колко известна певица е, обаче е толкова зле милата, че чак се чудя как изобщо някой се навива да я слуша. Не само, че не може да пее, но не може да рапира. А уж с това си изкарва парите.
За сега фаворити са ми Папи, Наско и Лорчето. Ева ми е на двата полуса - един път ми харесва, друг път не.

Сега видях и промото - пак ще е голямата скука. Чакам да им видя реакциите, като върнат Кулчо вътре хахахаха

# 2 890
Днес изслушах снощната им песен на глада. Това момиченце Диона изобщо не я знам колко известна певица е, обаче е толкова зле милата, че чак се чудя как изобщо някой се навива да я слуша. Не само, че не може да пее, но не може да рапира. А уж с това си изкарва парите.
За сега фаворити са ми Папи, Наско и Лорчето. Ева ми е на двата полуса - един път ми харесва, друг път не.

Сега видях и промото - пак ще е голямата скука. Чакам да им видя реакциите, като върнат Кулчо вътре хахахаха
Аз сега от предаването научих за нея и превъртях последните ѝ две-три песни. Абсолютна чалга - звучене, клип, стайлинг... Whistling

# 2 891
Според мен на Кулагин не са му обещали по-висок хонорар, а са му казали, че ако избере да си тръгне, както беше решил - няма да получи нищо, защото щеше да е принудително отстранен.  Затова и остана.

# 2 892
  • Бургас
Божана пак си обърка сметките.Помисли си,че като продължи да лицемерничи и да плюе по всеки,чудовището-Кулагин ще я пожали, ще избегне скандалите му,и няма да му е мишена.

# 2 893
Кулагин отсече - или аз, или Плачков. Последния го няма.

# 2 894
  • София
Много се изложи Ева.Вместо да застане на позицията си,тя отиде да лицемерничи и да замазва казаното от нея.Разбирам,че беше неловко положението,но много тъпо взе да се оправдава.Като не иска да е искрена с Мира и да и отвори очите,едно "съжалявам"...щеше да и запази достойнството поне.
Детството ми е свързано с концертите на Тоника и много ми е мъчно да гледам  Ваня и Ева сега в такива инсинуации.
Абе, щяхме да видим ние инсинуации, ако бяха дали разговори тет а тет и между останалите...
Ева се почувства зверски неловко /не дадоха целия разговор и Ваня я пощадиха, според мен/ и онази лигла като се разрева, Ева се чудеше как да я успокои... хем я досрамя, хем я съжали... на никого не би било лесно в подобна ситуация.  Sick
Ева нямаше намерение да я успокоява.Наско я накара!Разговора който не излъчиха,касаеше Божана.
Разбирам усърдието ти да търсиш поводи,за да плюеш Ваня и си свободна да го правиш,където си поискаш. Само не търси вниманието ми за това.
Не разбра ли вече десет дни,че не импонирам на теб,а на Ваня!?
Ха!  Shocked  Хубава работа! Joy
Че аз да не отговарям на личности, пиша само, ако някой пост ми е харесал, имам какво да кажа по даден въпрос или да го оспоря! Казвам си аргументите и не държа нито да ти се харесам, нито да си на едно мнение с мен, както е и с останалите!

Така съм и с лайковете... независимо дали съм влизала в спор с някого, щом харесам негов пост, не се скъпя да го лайкна, както съм харесвала и твои... не съм злопаметна...  Simple Smile

И въпреки объркаността ти по повод "импонирането", не обещавам /откъде накъде! Rolling Eyes /, че няма да вземам отношение И на твои мнения, нито пък да не коментирам когото и да било, включително и Ваня.
Аз не харесвам Ваня, а ти не харесваш Ева, имаш свободата да критикуваш, както и аз... длъжна ли съм да съм на твоето мнение!?

И със сигурност "не ти търся вниманието"... ама никак! Бъди абсолютно уверена...  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт