VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 426
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Имам си фаворит вече и това е Кулагин.. само малко ме дразни това, че и той по някакъв начин се опитва да си налага мнението и понякога говори с излишна агресия, както сега за Петко, но е нормално, когато си афектиран от този човек.

# 3 106
Нямам против Ани Владимирова.
Ма да я мушнат малко у Къщата за да почисти около пецан.

# 3 107

Петко ръцете са му да не казвам къде.
Наврени отзад?
Някой го нрече Бай Ганьо. Е баш!

# 3 108
Някой ще ми обясни ли защо формата е ''Женско царство''? newsm78Има някакви заспали женици и никакво царство.

# 3 109
  • Брюксел / София
Ама и тук има почитателки Петко. Какво значи мърляви жени?! Мръсно ли е в къщата където живеят всички, всички трябва да чистят. А не - Божана да им готви, Розмари - да чисти, а Петко да се изживява като център на вселената. Нито е красив, нито е умен, за възпитан - видяхме, че не е, така че какво си мисли?! Или като има повече пари (без да знам дали и колко има) това е критерий, че е супер. Ами не е, ама като общува със женки, който разчитат само на външност, нормално е да има самочувствие.

# 3 110
САМАТА Ани Владимирова! Joy

# 3 111
Пенко е точно такъв какъвто изглежда.

# 3 112
Ако Петкан си оправя леглото и подрежда дрехите, мие си чинията и почиства след себе си, а се налага да търпи смръдните и мърлявщината на другите в брадъра, е прав да се възмущава. Но разговорът не беше в тази посока, а за какво служат жените.  Да казва - ако не ти готви и не те пере, за какво ти е тогава, за едното п*** ли, си е чист примат. Янчето сигурно излезе, за да почисти и изпере.

# 3 113
  • Ню Йорк
Живяла съм с съквартирантка мърлячка и е ужасно. Честно казано аз толкова мърляв мъж като нея не съм виждала.

# 3 114
Тоя май обърка момичетата със жена си. Алоууу не си там на хотел бе. Като го гледам е от мъжете дето жената трябва да чисти, готви, пере, сервира, гледа децата, да е хубава, да прави супер секс и ако може и да работи. А той да блъска във фитнеса и да събира обороти Grinning
Абсолютно Laughing
Поне Яна разбра за какво му е жена - за да си има слугиня.
Боже, колко съм била заблудена, пък аз си мислех, че хората създават семейство, защото се обичат и да си споделят всичко, за да им е по-леко. То било, за да може мъжът да си лежи, а жената да го обслужва...

# 3 115
Някой ще ми обясни ли защо формата е ''Женско царство''? newsm78Има някакви заспали женици и никакво царство.
Такава е била идеята, но Нора прецака нещата.

# 3 116
Пенко е точно такъв какъвто изглежда.
Абсолютно, то и друго прави впечатление - възмущението с което говореше и назидателния тон, няма как да не обърнеш внимание на това, горко ѝ на Яна.

# 3 117
Как ли се чувства Яна при тия мисли на Петко Simple Smile

# 3 118
  • София
Яна била повяхнала... вече знаем защо!  
А като се сетя колко момичета тук се възхищаваха на патриархалния модел на семейството им и как Яна го командорела само с поглед...  ooooh!
Може и това да и се е случвало, но при Орлин... Mr. Green

# 3 119
  • Бургас
Разлика в акъла и разсъжденията между Петко,и Ричко няма!
Да почистят всички заедно!Това да не е работа само на жените!?
Сигурно на Петко сервитьорите,носят празните табли а сервитьорките пълните....
Ваня и Ева,отново с много точен коментар.

Общи условия

Активация на акаунт