VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 450
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Ню Йорк
Айде сега, прав си е Петко, много е гнусно мърляви жени, които могат да заобикалят един боклук цяла седмица.

# 3 091
То си му личи на Петко, а путьото ми Ричо веднага да му подръжава.

А Петко какво ще прави, ще се кълчи и ще пее чалгарийки.

# 3 092
  • Брюксел / София
Мале, тоя Петко е тотален примат. Sick
Жените били за слугинаж Sick
Петко ръцете са му да не казвам къде. “Аз й казвам да изчисти.” Ами, като е мръсно, да се хване да изчисти.

# 3 093
  • Испания
Малоумен е Петко, ама защо трябва Божка да се грижи за него!

Казал на Розмари да изчисти. Да изчисти той! Няма да му паднат пръстените.

# 3 094
 Петко e гоУем мъжкар: ''От теб не се очаква да пускаш пералня...", жените трябва да го правят според него.

# 3 095
  • София
Айде сега, прав си е Петко, много е гнусно мърляви жени, които могат да заобикалят един боклук цяла седмица.
Гнусно е мърляви хора, не е до пол.

# 3 096
Петко вън! smile3513Сексистки изказвания.Дамите трябвало да простират,ок.А не може ли господата също да го правят?Или в краен случай да пуснат сушилнята.

# 3 097
Накъсаха ни от реклами, Ивето не можа да се полюбува на мекичко, дадоха го за секунди.

# 3 098
Той е хремав Кулчо, за това има лекарства, само си духа носа с тая тоалетна хартия.

Има болна жлъчка, за това има лекарства. За това и направи забележка за трапезната вода, от която пиха😌
А за Петко - мисия да чисти, аман просто, как ли пък не, жените сме слугини. Но си правя извод какъв чудесен съпруг имам  -чисти и готви по свое усмотрение...добре, че са виповете да отдам повече внимание на тоя факт.

# 3 099
  • София
Леле, пак Ани Владимирова... ужас...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 100
  • София
Всякакви мърляви хора са гнусни, не само жените.

# 3 101
То си му личи на Петко, а путьото ми Ричо веднага да му подръжава.

А Петко какво ще прави, ще се кълчи и ще пее чалгарийки.

Ц, ще си чопли и той ноктите на краката.

# 3 102
Мале, тоя Петко е тотален примат. Sick
Жените били за слугинаж Sick

Абсолютен Петкан дивака!

# 3 103
  • София
Тоя май обърка момичетата с жена си. Алоууу не си там на хотел бе. Като го гледам е от мъжете дето жената трябва да чисти, готви, пере, сервира, гледа децата, да е хубава, да прави супер секс и ако може и да работи. А той да блъска във фитнеса и да събира обороти Grinning

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 22:21 от Десислава``

# 3 104
Пълен примат е Петко. Ричи ще прави тренировки, а Петко какво ще прави- ще разпорежда на жените да чистят и ще им обяснява истини в живота? жДНБ

Общи условия

Активация на акаунт