VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 112 894
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 285
Охх, тоя Кулагин ми пълни душата, и ДА, най-големият алфа-мъжкар е, защото е доста доблестен.

# 3 286
Казах ли ви че Валентин е единственият мъж в Къщата Simple Smile

# 3 287
Пхахахах и кво стана,кой е алфа мъжкаря в къщата?  И кво им вика- на мен ми беше ясно ама...
Пък Божана била добра...Head Band

# 3 288
Защо говорят за номинираните?
Мисля, че не е проблем да се говори кой е номиниран, след като номинациите вече са факт, но не могат да обсъждат кого да номинират за бъдещи номинации.

# 3 289
  • Испания
Защо говорят за номинираните?

Не е забранено. Не могат да се уговарят кого да номинират.

Кулагин е най-големият мъжкар в къщата - това е излязло от изследването на Владимирова. Та ние го видяхме и без да сме психолози.

# 3 290
  • Някъде в Матрицата
Ауууу, Кулагин бил алфа-мъжкаря (според профила). Това съм го пропуснала (даваха ли го изобщо). Май някои от другите мъжкари, рЕзко нацапаха гащите. 😂😂😂

# 3 291
  • София
Не мога да определя обръснатата физиономия на Пепа, особено в профил, миша ли ми се вижда или птича... във всеки случай е толкова безлично женствен...  bouquet

Петко газ пикае!  Joy
Интересно, но и Насето също...  Sick

# 3 292
  • 221B Baker Street
Еее, свършиии...

# 3 293
Петко ближе рани на диванчето. Станаха му на орехчета като разбра, че не е той алфата😉

# 3 294
Наско как е застанал до Мира, почти я е прегърнал.
На нея изглежда и харесва, щом не се маха.

# 3 295
  • Испания
Не мога да определя обръснатата физиономия на Пепа, особено в профил, миша ли ми се вижда или птича... във всеки случай е толкова безлично женствен...  bouquet

Петко газ пикае!  Joy

Направо позеленяха. Рязко им се развали настроението.

# 3 296
  • Някъде в Матрицата
А Стефан ли смотолеви, че нивото му на лъжа е (вероятно) 25 от 26?

# 3 297
  • 221B Baker Street
Попариха ги с това връщане на Кулагин. Сега да им разкрият и тайната мисия на Божана с храната. А Розито да не я хвана срам, нямаше я...

# 3 298

Петко газ пикае!  Joy
Те мъжете имат тенденция да си ги мерят (буквално и преносно), трудно ще преживеят тоя факт, че женствен на вид мъж е алфа мъжкарят сред тях.

# 3 299
А Стефан ли смотолеви, че нивото му на лъжа е (вероятно) 25 от 26?

Май той, да. Все едно тия профили на база нашите коментари са писани.

Общи условия

Активация на акаунт