VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 275
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 525
Мисля, че само Лора не знае какви са й певческите възможности.
Или знае, но не й се иска да е така?

# 3 526
  • Испания
А иначе критикуваме остро и се възмущаваме от скандалите в къщата. Та на нас дори не ни се налага да живеем заедно!

Стефан е типичен пресметлив селски хитрец.

Още в самото начало Петко си призна, че трудно си формулира "мислите", ако това могат да се нарекат мисли. Някой го прекъсна и той се тросна: "Не ме прекъсвай, защото и без това ми отнема време да формулирам какво искам да кажа". Но за сметка на това желанието му да говори е огромно и не спира. Само новината на Кулагин за теста го накара да помръкне, да млъкне и да напусне компанията.

# 3 527
Добрютро момичета  Simple Smile)

Ето едно поздравче от мен с Наситу  Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.youtube.com/watch?v=4QHgoWH187Q

Да се включа и аз:

Петко и Яна - виждам ги редовно двамата. Винаги са ми изглеждали много мили един към друг и наистина се обичат. Поне такова впечатление оставят отстрани. А относно това, че Яна изглежда повехнала - ами три деца гледа момичето. Две от които са малки, с малка разлика. Нормално е да изглежда изморена. И напълно им вярвам, че са влезли в къщата, за да си починат от децата. Това си е доста уморително според мен. Аз с две на моменти искам да хвана гората, а с три направо не знам.

Моята антикласация е:

1. Божана - изключително грозно, нахакано и мъжкарско поведение, което ми е адски неприятно за гледане. Не бих я изтърпяла около мен за повече от 3 минути. В нея няма нищо женствено.
2. Диона - неприятно, бездарно и нечистоплътно /според мен/ момиче. Евала й правя, че се опитва да пробие и да се измъкне от живота си до сега, но чисто визуално ме е гнус да я гледам
3. Стефан - той специално не ме е подразнил с нещо, но ми идва прекалено самодоволен и самовлюбен. Дори повече от Кулагин

Другите с нищо не ме дразнят. Но и с нищо не изпъкват, та за момента ми е все тая кой ще спечели

# 3 528
 Мачовщината на Петко и мъжествеността на Божана са ужасни и ме отблъскват.

# 3 529
Яна и Петко не се обичат, грозни са, изхабени са и нямат пари. Живеят в панелка в  грозен квартал и карат таралясник на смени. Айде живейте вече спокойно след тази щастлива новина.
Петко няма да разбере сарказма ти, ако види коментара. Като излезе от къщата ще те намери и ще те набие.

Факт е, че във външния вид на Яна има огромна промяна от времето, когато беше в Денсинг старс. Вярно, че беше малко пухкава, но изглеждаше добре. Някой не я е харесал и й е забранил да се храни нормално.

И ще и изяде рибата в знак на превъзходство. Joy

# 3 530
  • София
Аз изпуснах доста неща в последно време, ама Насето нещо покрай Мира ли се въртеше? Grinning Лелички си харесва той явно.

# 3 531
И аз съм с две малки и вярно понякога искам да хвана гората, като прибавим и котката става много весело.
Кое е третото дете? Да нямаш предвид сина на Петко и Мария Игнатова?

# 3 532
Много се разчувствувахте, а Пецан още не ви е казал какво чувствате!
Grinning

# 3 533
И аз съм с две малки и вярно понякога искам да хвана гората, като прибавим и котката става много весело.
Кое е третото дете? Да нямаш предвид сина на Петко и Мария Игнатова?

Да. До колкото разбрах от тук то живее при тях и ходи при майка си от време на време. Скоро го видях по телевизията - поднесе цветя на майка си за РД в Господарите. Много красиво момченце. Прилича на майка си

# 3 534
Благодаря, това не го знаех, тяхна работа си е. Peace

Отивам да видя  промото за утре, Божка нали пак ще реве, доколкото прочетох...Joy

# 3 535
Аз явно съм изпуснала нещо - може ли да качи някой промото, за да го видя и аз?

# 3 536
  • София
Какво сте ги захванали Яна и Петко. Те може за тях си да са си перфектното семейство.
Въпроса е как се държи Петко във Брадъра. Нетърпящ възражение и с поведение на селски бек.

# 3 537
  • Испания
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/

Първата публикация.

# 3 538
Че той и в живота е такъв, прозира и не може да се скрие и как уверено говори...

# 3 539
Не се отваря.

Ппс. Вече се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт