VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 283
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 510
И защо Яна и Петко да не са готино семейство? Това,  че вие не го харесвате,  не означава,  че те не се разбират прекрасно.
Абсолютно! Намирам ги много влюбени и задружни, що искаме ние, да свирят по нашите интереси, айде, недейте така!

Аз намирам Яна доста състарена и изхабена. И то няма как да е иначе, с този диктатор и агресор.

Няма как да знаеш дали е така или си близка приятелка на Яна и тя ти споделя всекидневно ?

Няма как да се напише по глупав отговор, на нещо, което дори не е въпрос.  Ако имаш проблем с българския, ползвай някакъв речник или попитай да ти се обясни смисъла на нещо написано.

# 3 511
  • Испания
ДобрЮтро, цивилни потребители!

Петко трябва да харесва на Яна, не на нас /извън формата/. Подобни пуяци са отврат навън, но в семейството си са идеални съпрузи. Както има и противоположни случаи: извън къщи - мъж-мечта, а вкъщи малтретира всички наред.

Не изключвам Петко у тях да пуска прахосмукачка, да мие чинии и т. н. Навън трябва да покаже, че е мъШ.

# 3 512
  • Варна
Аз не твърдя, че съм толкова интелигентна, колкото си ти, придържай се към темата. Като не знаеш кво да кажеш и почваш да сипеш обиди, сваляш си нивото. Innocent

# 3 513
Аз не твърдя, че съм толкова интелигентна, колкото си ти, придържай се към темата. Като не знаеш кво да кажеш и почваш да сипеш обиди, сваляш си нивото. Innocent

Да се извиня в намесата си,но си е точно по темата. Не сипят обиди по теб. Просто се обосноваха много точно. Това,че не ти харесва не означава,че е обида. Simple Smile

# 3 514

То и това оставаше да твърдиш. Всеки си казва, това което мисли или му изглежда по някакъв начин. Не е нужно да се представят безспорни доказателства и е глупаво изобщо да се оспорва нечие мнение. А нивото не се качва много с хашлашко говорене на "к'во".

# 3 515
  • Варна

Да се извиня в намесата си,но си е точно по темата. Не сипят обиди по теб. Просто се обосноваха много точно. Това,че не ти харесва не означава,че е обида. Simple Smile

Въобще не е по темата някаква потребителка да ми размахва пръст знам ли български или не,а що се отнася до Петко и Яна, никой не знае как е между тях двамата, освен тях двамата.Тук всички нападнаха Петко, но в разговора участваше и Ричард. Петко се размрънка, че всички млади дами са мързеливи и знаят само да стоят пред огледалото, но да си почистят космите и следите от грим, да приготвят нещо в кухнята, да си оправят леглото не могат.

# 3 516
Ами ... когато се коментира нещо напълно погрешно, не толкова обидно е да се предположи, че е чужденец човека и има езикова бариера, не че е неадекватен.
Как е нещо точно, никой не знае, понякога дори и тези в двойката не си дават сметка. Което изобщо не изключва да се каже, как ти изглежда, как го намираш, как ти се струва.
Не знам какъв разговор се визира, моите впечатления за Петко /какво име само ... /, са от поведението му по принцип, не от изолирана случка. Относно Яна - когато един човек изглежда изморен, изхабен, то му е изписано по чертите, чува се в гласа, без да го "споделя" директно в писмена или устна реч.

# 3 517
А темата е ВИП Брадър и отчасти коментираме как Кулагин с мнение на място "обиждал" хората. Та и твоята обида...същата.

# 3 518
Смехотворно е да се споменават Петко и "разговор" в едно изречение. Той води монолози, в които си фантазира че сипе безценна мъдрост. То се е видяло много пъти Кулагин като се опитва да разговаря с него, как Петко само повтаря "не ме прекъсвай", защото е неспособен да разговаря. Не му стига акъла да разговаря, "мисълта" му не тече Сигурно часове наред се чуди какво да каже и като почне не трябва другите да се обаждат, защото той забраня какво е трябвало да каже а и няма подготвени отговори ако някой му отговори.
Относно въпросният случай Ричи само да-каше, Петко намилаше какви били задълженията на жената и т.н.

# 3 519
Яна и Петко не се обичат, грозни са, изхабени са и нямат пари. Живеят в панелка в  грозен квартал и карат таралясник на смени. Айде живейте вече спокойно след тази щастлива новина.

# 3 520
  • Калгари, Канада
Фаворит ми е Стефан. И няма нужда да ми скачате, това си е мое мнение.

Те с Гала си имат голями деца вече, тъй че това, че не искат деца си е в реда на нещата. Обратното,  на по толкоз години да имат дете заедно с дъщерите си едва ли не, би било не много нормално.

Брак и предлагане на брак е нещо лично, както решението, така и изпълнението. Тъй че това, че той не театралничи и не изигра едно предложение само защото ББ иска,  му прави чест.

Факт е, че успява да е отстрани на конфликтите и не дава на Кулагин да му се качва на главата. Жертва на Кулагин са тези,  който му позволяват да им се качва на главата, тези който не му позволяват, той сам ги избягва. Стефан си отиграва добре напатките от Кулагин, сам си каза, че навън ще си разреши проблема с него. Вътре умело оставя другите да се поддават на емоции и да се излагат.

Има чувство за хумор,  което аз разбирам. Не е за всеки обаче, виждам че някои от съквартирантите също го разбират.
Да не говорим,  че пее по-добре от Лора и
Диона взети заедно. 😃

И съвсем в кръга на майтапа, но все пак си е истина: той излезе от "на кафе" и вкараха цяла тълпа народ да го замества.  😃😃😃

# 3 521
Ми то и мойто куче пее по-добре от Лора Караджова.

# 3 522
Яна и Петко не се обичат, грозни са, изхабени са и нямат пари. Живеят в панелка в  грозен квартал и карат таралясник на смени. Айде живейте вече спокойно след тази щастлива новина.
Петко няма да разбере сарказма ти, ако види коментара. Като излезе от къщата ще те намери и ще те набие.

Факт е, че във външния вид на Яна има огромна промяна от времето, когато беше в Денсинг старс. Вярно, че беше малко пухкава, но изглеждаше добре. Някой не я е харесал и й е забранил да се храни нормално.

# 3 523
Ама какво ви става днес?
Аз досега в темата не съм прочела някой да е скочил на някой... Като вземете така...не ми скачайте..ще кажеш,че вълкодави пишем тук .

# 3 524
Чакам с нетърпение Петко да ме набие.

Общи условия

Активация на акаунт