VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 809
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Дори да е било така, Ваня докога ще вдига кокалите на Гого? Отвратително!

# 511
  • София
Уф, нагарча тази вечер епизодът.

# 512
Петко е страшен ръб, за какво му е да рови в отношения, които не го засягат? Баси клюкарката...

Да бе, само пита.
Голям циркаджия, сеирджия.

# 513
Боже, Ваня как се зачерви цялата и трепери, докато разказва. Чак се притесних да не получи инсулт тажи жена. Явно е адски чувствителна натура.  Мен ме е жал за нея.

# 514
Много грозно стана. Дълбае надолу Ваня, с голямата лопата. Злопаметна до безобразие, вадене на кирливи ризи, включително на хора, които не могат вече по никакъв начин да се защитят.

Получиха си сеира в крайна сметка Confused

# 515
Ваня цялата почервеня. Сигурно й е много некомфортно да говори за това. Жал ми е за нея, за Ева също. Не трябваше да си вадят кирливите ризи така

# 516
  • София
Грозна история. Не искам да го знам това.

# 517
Петко иска да ги раздели - това е стратегия. Ваня не е казвала нещо против Ева (каза във визитката, но не и в къщата), той нарочно подклажда конфликт.

# 518
  • София
Стигааа, никой не го интересуват тези неща.

# 519
Петко е страшен ръб, за какво му е да рови в отношения, които не го засягат? Баси клюкарката...
Едва ли той е инициатор...

О, притесних се за жената.

# 520
Е, за това са ги вкарали - да раздухат старите скандали -
Ваня я изгониха, защото беше много специфична и обичана, обвиниха, че Диомомв пишел песни само за нейния гласм а те били като бек вокали - ами така си беше - тя имаше много повече  хитове и всички знаеха Ваня К, като Ваня К, а Ева няма една лично нейна известна песен. За завист иде реч, не за друго.
Те Тоника и с Тони Димитрова нещяха да пеят като стана тя известна.

# 521
  • 221B Baker Street
Баси тъпия идиот е тоя Петко! За къв чеп е това сега?

# 522
  • DE
Това е много грозно, защо ровят такива минали неща.

# 523
Ми почервенява, явно лъже. Явно самата тя се чувства глупаво.

Нещо не ми е симпатична, говори с недомлъвки, кажи си го направо бе. Кажи си направо. Тази обида, която стои в нея, тя не е просто заради нещо, което се е случило, но и от някакви комплекси.

I don't buy this shit.

# 524
  • София
Айде и Кънчев продължава...

Общи условия

Активация на акаунт