VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 770
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хем ми е жал за Ваня, хем не мога да я слушам как тропа кокалите на Гого и държи отговорна Ева за проблема си с него.  Confused

# 526
Ванчето, с тия обяснения, нищо чудно да си докара диабет чак до тип Ж. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 сеп 2018, 23:38 от usmihni_mi_se

# 527
  • Испания
Е, случи се.

Гнусна гледка.

# 528
Много тъпо. Ваня не изглеждаше добре, защо трябваше да се обяснява като ученичка. Станалото станало, какво ровят още.

# 529
Това беше напълно излишно, за рейтинг на всичко са готови, тъпанари, неудобно ми беше дори да го слушам, ужас.

Ричи, идвай мекичко!

# 530
тя явно е дуднела всяка вечер пред съквартирантите. Ева се държа много по- достойно. ББ се опита пак да разръчка планирания конфликт, но Ева е пич.

# 531
  • София
От цялата лайнарщина сега, Ева излезе пич и желязна, а Ваня Костова с лабилна психика. И Ваня Костова много се изложи. А Петко тази фуста смотана................

# 532
  • София
Ванчето с тия обяснения нищо чудно да си докара диабет чак до тип Ж. Rolling Eyes
Не тип, буква.  Peace

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
И мен ми е много неудобно да ги слушам .

# 534
Ох, добре, че нямаше повече въпроси. Или ББ ги спести??? Ако е така добре, че го направи, че иначе щеше да стане безкрайно грозно вече

# 535
  • София
Ваня е държала всичко в себе си толкова години, нормално е да говори сега така, с толкова мъка и даже ярост.

# 536
Аз си признавам, че не знаех, че са имали такъв конфликт Ева и Ваня. И всъщност от цялата фамилия Тоника само Ваня ми беше известна.
Разбрах за конфликта им чак, когато Ева влезе в къщата (бях пропуснала влизането на Ваня) и ми направи впечатление, че има нещо не както трябва, обаче реших, че може да са им дали мисия.
Беше ми интересно да чуя историята за този конфликт.

# 537
  • Бургас
Сякаш виждам Гого,лека му пръст.Синът му изключително много прилича на него.

# 538
Ева излезе достойно от ситуацията, определено ме изненада приятно.

# 539
  • Испания
Не, не ми е жал за Ваня. Никога не съм мислила нищо друго за нея. Държанието ѝ от първия ден показа, че е това, което мисля за нея.

Пак ще повторя: обожавам певицата, не понасям човека Костова.

На Ева, макар и чешит, шапка ѝ свалям.

Синът им има тембъра и начина на изказване на Гого /светла му памет/.

Общи условия

Активация на акаунт