VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 949
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 75
Тя затова Розмари си мълчи, защото не знае български език ! Blush

# 76
  • София
Ами да знае. Нищо не оправдава майка, дето не е научила детето си на собствения си език. Визирам майка и на Розмарина.

# 77
На мен ми се струва,че Розмари преиграва,специално с произношението на “Р”-то. Понеже я дадоха в разговор с Ричко май и ми се стори,че говореше доста по-разбираемо. В изповедалнята на номинациите беше направо потресаваща,фасони,ръкомахане,чак рев... 🙄 Не съм й фенка. Нито я дават да се включва в разговорите,нито показва нещо в мисиите. Играе го фикус. 😃
Изпуснах грима на Кулагин,та ся ще връщам да видя.

# 78
Общо взето е скучен тая година подбора. Или ние сравняваме с по-интересни предишни, не знам.

# 79
"Стига с тая толерантност, че от нея сме на тоя хал" - фраза заради която бих си хванала куфарите и имигрирала на момента...България и толераннност е оксиморон. Направо съм потресена.
Вижте, ако продължим, ще навлезем в безмислен спор, далеч от темата. Въпреки, че не виждам от какво толкова се потресохте. И да, все ни набиват в главите, че трябва да сме толерантни към негрите, циганите, арабите, гейовете и всички за които ви дойде на ум. Само за нормалното бяло насение няма толерантност, но карай, важното е да сме в крак с времето на толерантността , за да не потресем някой, на който му пука за всички останали, не и за нормалните българи. Трябва да внимаваме да не вкараме в потрес някого и да вземе той да си хване куфарите и да забегне от България. Лоши хора сме, ей, три милиона потресени изгонихме от Бг, та един повече или по-малко  няма да се усети кой знае колко Simple Smile Хайде стига, дайте да си говорим за вип брадър, по- безопасна тема е. Другото са размисли и страсти.

# 80
  • София
Мария Игнатова 1 час
Тази вечер царицата на Бай Брадър-Байовица и Ричард (не Гиър) ще се впуснат в необмислен флирт! Ще добие ли Байовица достатъчно релеф... и височина, за да спечели сърцето му? Колко етажен блок трябва да построиш, за да станеш милионер и разбра ли Ричката какво е "инфантил"? 😏🤣
Отговорите ще научим тази вечер в "Господари на ефира". Веднага след "Vip Brother"!

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 81
Това ще го гледам задължително, голям смях ще е.

# 82
Не се ядосвай и хаби толкова FBID1669531789732061, аз писах за странната за мен дума и не съм се "потресла", ама ти не спираш да се тръшкаш. Писах за думата, защото една българска баба в метрото в Лондон без малко да отнесе съд за расова дискриминация, иначе за ромеите е ясно. Но пиши в социална медия някаква тая дума на английски и чакай.

# 83
  • Sofia
Кой актьор ще е Рич в бай брадър?

# 84
  • Бургас
Ами да знае. Нищо не оправдава майка, дето не е научила детето си на собствения си език. Визирам майка и на Розмарина.
Ами знае си!Повече от Ричето говори български и в по-богата палитра от неговата даже.
Майка и може да е единствения и събеседник с този език.
Да не спорим а да преминем на Ричко

# 85
  • sofia
Мне. Тя е живяла и учила тук. Как е завършила?

# 86
Не се ядосвай и хаби толкова FBID1669531789732061, аз писах за странната за мен дума и не съм се "потресла", ама ти не спираш да се тръшкаш. Писах за думата, защото една българска баба в метрото в Лондон без малко да отнесе съд за расова дискриминация, иначе за ромеите е ясно. Но пиши в социална медия някаква тая дума на английски и чакай.
Знам бе, така си е. Един познат във ФБ му блокнаха акаунта за десет дни, щото казал на циганина, че е циганин, а не ром. Ама ние сме в Бг бе, рома го пием  Joy. Просто ме дразнят такива неща, пък твърде вероятно е и да съм заклет расист Wink Само не зная гейовете към коя раса спадат, че да метна и тях в кюпа Joy

# 87
  • София
Кой актьор ще е Рич в бай брадър?
Май е Алексей Кожухаров, но не съм съвсем сигурна.

Смайлис, благодарности за новата тема!  Hug

# 88
Наистина се надявам Ричко да остане да покаже какво може, той си е находка, момчето. Иначе съвсем няма да има какво да гледаме. И Ваня с нейните молитви, и Ева с двуличието, Веско със селските пъченици и мазна коса - ма наистина е така, Ванко и Петко с мутренските нрави, Мира с нейните драми на божа кравичка... кого да гледаш с кеф? Папи не е много зле, но ми идва в повече да театралничи, скатава се иначе да покаже или не отношение към обстановката и участниците, само маймунджолъци виждам аз.

# 89
  • Бургас
Мне. Тя е живяла и учила тук. Как е завършила?
Търсих инфо за нея.Никъде не намирам,че е учила тук.Гледах и промото пак... и нищо.Каза,че е живяла в Австралия
Къде пише,че е учила в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт