VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 890
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за темата и искам пак короната Wink
Аз я забелязах, но мислех че сте я коментирали по-рано...

# 91
  • София
Абе където и да е живяла, според мен не е приемливо да не говориш майчиния си език.

# 92
  • София
Стискайте палци да не излезе Ричито довечера, че що козунак не сме чули и видяли още.

# 93
Много ще се разстроя, ако стане, милото Ричи.

# 94
  • Бургас
Абе,аз го приемам и ми е добре!Изчерпахме лингвистичните дадености на Рози и вече е отегчително.

Дайте за Ричко или Наско примерно,а може би Мира...

# 95
Наско... интерсно защо говори така бавно и натъртва на диалект, отдавна се движи извън пределите на родното си място, но си говори мИеко. Иначе много хубаво момче.

# 96
Аз съм от Варна, верно, малко омекотяваме, но като него не съм чула някой да говори. Чак се запитах от кой ли край на България е и се очудих, като прочетох, че е варненче Simple Smile

# 97
  • Бургас
Голям сладур е Наско!Опитвам да си го представя като вече практикуващ лекар,който пее докато си облича докторските дрехи и ме напушва на смях.Много му се радвам!
Не знам защо натъртва.Може да му е такъв изказа

# 98
Мисля си, че ако някой говори глупости за теб, и те не са верни, ще ти е по-скоро смешно, че човекът се напъва, няма да се пениш.

Така че явно наистина коментарите на Кулагин са точни, макар и много язвително поднесени.

# 99
  • София
Стискайте палци да не излезе Ричито довечера, че що козунак не сме чули и видяли още.
Ама той още мекички не е ял, как ще излиза?

# 100
Няма кой да му направи на милото...
А и сигурно мисли за блока, като го продава може да отдели нещо и да направи някоя баничарница, така винаги ще има мекички, без баба да му прави, ох, че е сладур.Joy

# 101
  • Бургас
Аааа не,която спечели баба му,ще спечели и Ричко!
Тънка психология има тука

# 102
  • София
Няма кой да му направи на милото...
А и сигурно мисли за блока, като го продава може да отдели нещо и да направи някоя баничарница, така винаги ще има мекички, без баба да му прави, ох, че е сладур.Joy
Направо отдолу на блока ако се сети да я направи, ще му е най-удобно.  Laughing

# 103
Наско... интерсно защо говори така бавно и натъртва на диалект, отдавна се движи извън пределите на родното си място, но си говори мИеко. Иначе много хубаво момче.
1. Защото за толкова му стига сивото вещество.
2. Защото си мисли че така е много тежък и важен.
3. Защото някой го е излъгал че така е много яко.
4. Гледал е много рапъри, обаче не е зацепил че те говорят така заради продължителна злоупотреба с алкохол и наркотици.

# 104
Кое му е якото? Той едно "здравейте" не може да каже нормално..  Аз също не съм чувала в реала някой да говори чак толкова "мьеко".

Общи условия

Активация на акаунт