VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 854
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 465
Да си кажем кво си е: Кулагин буквално ги изяде, докато се кълчеше....

# 466
Мегз какво си е правила по лицето? Много различна ми изглежда.

# 467
И аз мисля, че няма никаква травма. Беше в отбранителна позиция, защото беше нападнат. А глупостите в жълтите сайтове са писани от хомофоби.

# 468
И като няма аргументи, започва да раздава обиди я за външен вид, я за клюки. Отвратителни са ми такива хора. Никога не би могъл да ми стане симпатичен Кулагин.

# 469
Папиту напъна една психологическа мисЛа...ам ней пузнал,кой да анализира. Мда
Мегз и Розмари...открий приликата...Joy

# 470
  • Бургас
Божана и за мен е изключително неприятна,не харесвам такъв тип жени като нея.

# 471
И коя е Патрашкова,смешника Папи ли е къв е и тоя Петко,че да лепкат ЕТИКЕТИ на В.Калугин....аман от кавали с мускули и дървени философи.....

# 472
И като няма аргументи, започва да раздава обиди я за външен вид, я за клюки. Отвратителни са ми такива хора. Никога не би могъл да ми стане симпатичен Кулагин.

Ама тц,не са обиди. А истината.

# 473
  • 221B Baker Street
Божанчето вече е на черешата. Папи хан защо си е докарал такъв външен вид Thinking
За Ричето да не съм чула повече, че е тъп, видяхте ли как хубаво си отговори момчето Naughty
На Папи това му е ежедневния външен вид...

# 474
  • София

Но адски грозно се държат и другите. Като глутница вълци срещу едно агне... Много са зле.

Има една приказка за каквото повикало, такова се обадило.

# 475
  • София
Искаше ми се Кулагин да беше поне малко по-стабилен психически, за да няма нужда да напада другите, когато се опитват да го уязвят..а да не му влияят изобщо, щеше да ми е любимец.. ама пусто его

# 476
Абе има си травма или е психопат.
Това, че има самообладание, не значи непременно, че не е травмиран. Ако си расъл в сурови условия (емоционално сурови.. не непременно материални лишения) се учиш да си твърд и неподатлив.

На мен все още ми е симпатичен де, макар че на защитата си се изложи.
Симпатичен ми е най-малкото, защото всички са против него, Аз обичам да съм адвокат на Дявола:)

# 477
Кулагин не ми е симпатичен много,средна работа.  Но и от останалите не виждам нищо повече или по различно.  Напъни, комплекси, кич и злоба. Тук там лицемерие и простотия.

# 478
Чакам бояяяя Weary

# 479
Папи таз вечер ми е по гей от Кули.....от километри си личи,че е мераклия,нооооооо с миризлив гъз и постна поезия само в бегето ще си остане звездъ и до тук.....

Общи условия

Активация на акаунт