VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 417
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Скрит текст:
Някоя добра душа да каже как да изтрия пост веднага... или Смайлис да го махне, че не мога поЙЧИ...мамка му...  ooooh!

# 2 941
  • & I'm not the only one
Стефчо Галкин какви майтапчета пусна за " Окото" на което се вижда само снагата,ама явно на него това му е достатъчно,за да му дойдат наум подобни шегички ...

Гаджето на Божка има същия оцъклен и налудничав поглед.
+ 1 и на мен ми направи впечатление точно това.
Не го намирам за мъжкар гаджето й :
Скрит текст:

# 2 942
  • 221B Baker Street
Абе, не е лошо момчето, мое пък да се обичат... Обаче брат му е същият откачен инфантил като Божана и е...готвач.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 16:47 от Айрин Адлер

# 2 943
Петко не е ли около метър и 70? Страшен мъжкар е направо! И с тия потури и тен като циганин на пазар на Илиянци.
Като гледам пък жена му до какъв изхабен вид се е докарала, Божана до нея е като Анджелина Джоли. А и от Божана определено не лъха на чалга, та едва ли Петкан може да я впечатли и да го приеме като сексуален обект.

# 2 944
  • Испания
Абе, не е лошо момчето, мое пък да се обичат...

Нека се обичат, само и той ВИП да не стане, че...

# 2 945
  • София
Петко не е ли около метър и 70? Страшен мъжкар е направо! И с тия потури и тен като циганин на пазар на Илиянци.
Като гледам пък жена му до какъв изхабен вид се е докарала, Божана до нея е като Анджелина Джоли. А и от Божана определено не лъха на чалга, та едва ли Петкан може да я впечатли и да го приеме като сексуален обект.
Да беее и на мен ми направи впечатление колко погрозняла и изхабена изглежда Яна. Даже се чудих дали не е боледувала от нещо по-сериозно или знам ли и аз. Как може да се докара до този вид? Тя ми е набор а изглежда доста по-възрастна.

# 2 946
  • София
Възможно ли е, целия театър с Весо и клаустрофобия да си е бил по сценарий, щот' акъла ми не побира как Апостола, кап. Петко воевода и Константин Преславски  Crazy не могат да излязат на глава с Верка Сердючка  #Silly smile3555
Joy

Искам индивидуална мисия за Насито- 2-3 дена упорито да ухажва Добродетелната, после рязко назад...  Mr. Green
Ma много жестоко, бе...  Blush

# 2 947
  • & I'm not the only one
Петко не е ли около метър и 70?
Май е около 178, колкото Валери Божинов. На снимките са сходни на височина.

# 2 948
  • София
Хвани единия, удари другия. Титани на мисълта Simple Smile

# 2 949

E, ами те толкова са вече 12 годишните момичета, имаше една тема тук ... жив зян са значи тия двамката. Simple Smile

# 2 950
  • & I'm not the only one
Хвани единия, удари другия. Титани на мисълта Simple Smile
Валери е титан, Петко има акъл поне за толкова,че като не знае или не може, да не се бута.

# 2 951
  • Оптимист по принуда
И медицинско чудо - единственият със сЪрце у десно Joy

# 2 952
И медицинско чудо - единственият със сЪрце у десно Joy

Човек само като си знае кво му е, само аз си знам кво ми е ...

# 2 953
Момичета на колко е Яна ?

# 2 954
Гледам Господарите от 17.30 ч. Започнаха с кака ви Мирка. При влизането в брадъра, заявява, че "с нейното участие се надява да преобърне представата на зрителите за това предаване и те да започнат да виждат нещо положително в него". Погледът на Сърчаджиева е безценен. Joy
В нейното предаване пита трима младежи с тЪпани, има ли жени "тъпанарки"? След недоумяващия им поглед, уточнява: "на мъжа тъпанар ли се казва"? Joy
На гостуващ ѝ министър заяви: "само сте пълен, не сте нещастен". В предаването уточниха, че Мира е известна с тактичността си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт