VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 406
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 2 955
Има ли вече промо за довечера?
Tи пък вярваш ли му на това промо Grinning

Вече много се омерзих от този Вип Брадър. Изтеглих си Фермата, никога не съм го гледала, но разликата между двете шоа е космическа. Отношението, разговорите между участниците , споровете им дори, професионализма, с който е направено предаването ме накара да стана фен. Там вече е истинския сблъсък на характери в изолирана среда. Стана ми много интересно.
Може би ще продължа още малко да се мъча да гледам ББ, но вече приоритет ми е Фермата.

# 2 956
# 2 957
  • София
Те пък щото във Фермата този сезон не се псуват като хамали жените.. И нарочно им вкарали интригата българи в чужбина и българи останали тук и чакат сеира им. На мен ми е същото като ББ това предаване. Dizzy Face Joy

# 2 958
  • & I'm not the only one
И медицинско чудо - единственият със сЪрце у десно Joy
Жал ме става вече за него, всичко го взимат на подбив ... Ясно,че човека дава повод,но все пак ... 

Иначе реално имам позната,която е с огледални органи.

Явно много хора се чудят на каква възраст е Яна, ето най-търсеното за нея  в Гугъл :
Скрит текст:

# 2 959
Хм..
И Яна, и Божана ги мислех за около 34 годишни. Оказва се, че Яна и Папи например са един набор - 90. Възприятията ми са съвсем различни.

# 2 960

Подготвям исковата молба на Кулич...нали ще съди  ББ Joy

# 2 961
Те пък щото във Фермата този сезон не се псуват като хамали жените.. И нарочно им вкарали интригата българи в чужбина и българи останали тук и чакат сеира им. На мен ми е същото като ББ това предаване. Dizzy Face Joy
Да, сценарий и камери има и там, то ако няма скандали , кой ще ги гледа. Но поне ги култивират с труд. Врата им се опъва цял ден с чука и брадвата, ринат и чистят на животните, в градината бачкат и вечер са каталясали, че дори не им е до разправии Joy
Глада дето ги гони е едно на ръка. Там следват линията - който не работи, не трябва да яде. То не че няма и там скатавки, но като цяло трябва здрава работа, за да си заработят прехраната.
Освен това дуелите им са тежки. Даже направих съпоставка със състезанието между Лора и Петко, дето държаха по едно перо. Във фермата пак се състезават по същия начин, но с по 30-40 кила пясък на гърба.
Фермата е за хора, дето ако няма днес, могат да изкарат и с по една вийнишка боб чорба ( дето в нея се гонят две бобчета ) , не реват за сьомга и ядки.
Като влязоха , още същата вечер, загубилият отбор от 7-8 човека изринаха 5 тона боклук. Привършина сутринта, вече се беше разсъмнаало. Един не чух да се оплаче, че му е студено, уморено, гладно... Тъкмо да сравняваме мисиите и участниците във фермата, с тези в ББ.

# 2 962
  • Испания
Да напомня, че темата е за ВБ, а не за "Фермата".

# 2 963
Във "Фермата" участват "фермери", демек простолюдие. В Брадъра са виайпи (по Кулич), затова и мисиите им са с гъши пера, а не с л*йна.

# 2 964
  • Sofia
Виждала съм преди години Стефан с детето му около блока в който живеят в Борово.Учеше го да кара колело.Грижи се за нея.И в Хелс китчън беше с нея и Мари.Тя е вече около 13годишна.

# 2 965
Е, значи не е съвсем вярно това, което е казал в един от лайфовете, че няма "майчински" инстинкт... Все има някакъв.

# 2 966
Не знам защо имам чувството, че Стефан ще зареже Гала заради някое кръшно око в момента, в който я свалят от екран. Нещо нечистоплътно има у тази персона.

# 2 967
  • Испания
Изобщо не му вярвам на "пиленцето" брадато и проскубано. Толкова фалшиво звучи.

# 2 968
Стефан ми мяза на интересчия, но с акъл, от пресметливите и не толкова лесни за улавяне.
Може и да е просто впечатление... Но от него ми лъха на антипатия.

# 2 969
Добър вечер!
Една вечер да ви изпусна и не мога да ви изчета.Joy

Общи условия

Активация на акаунт