VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 333
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Испания
Три дни са били там?

# 3 181
Тя като психолог не знаеше ли още в началото, че точно те двамата ще имат, точно тези проблеми в къщата?

# 3 182
Според мен, Кулагин се наспа и си почина. Сега като се върне, ще ги попилее, надявам се:)
Просто си го заслужават: особено Петко и Папи.
Подкрепям. С нови сили, ще ... им ...обчезчести всички роднини по женска линия. Ппаи е първи, следван от Петко, а за трето място ще се борят мърлите.

# 3 183
  • София
Тя като психолог не знаеше ли още в началото, че точно те двамата ще имат, точно тези проблеми в къщата?
Нали точно затова са ги вкарали.  Laughing

# 3 184
Оф, тази само обикаля по предаванията ooooh! Няма ли други психолози в България? И най-вече такива, които те самите нямат проблеми с личността си Whistling

# 3 185
Не е до балкански манталитет, а момичето просто си е зле, неуравновесена.
Много е удобно вместо да се каже истината, да се обобщава, че е просто балканско. Другите участници да не би да са като Божана.

# 3 186
  • Пловдив
Не знаех, че за Балканите е характерно да си емоционално нестабилен и хиперактивен...

# 3 187
  • ВАРНА
 Ани Владимирова от "Сърби на кръстопът" ли беше?

# 3 188
  • Испания
Ани Владимирова съска, шъшка и чъчка. Като Кулагин. На мен много ми харесва, когато някой говори така. Намирам го за чаровно.

Ани отговори на въпроса. Да, не знае на кого прави портрет преди влизането в къщата.

# 3 189
Между другото, в университета сме учили специално за тв-психолозите и как точно петнят професията.

Ани не може да ви е представителна извадка за добър психолог.

# 3 190
  • София
От всички предавания е тя.  Mr. Green

# 3 191
Безопасно ли е за другите, Божана и Кулагин да се завърнат? А, стига, бре, за Джак Изкормвача ли говорим? Е, смешни са.

# 3 192
  • Испания

Сърби нЕма, душа! Нито ги сърбИ.

# 3 193
"ИстЕнски историЙ" по ьтв.
По тази причина аз мислех, че е обвързана с Иван&Андрей и че не работи за ББ вече, но явно съм била в грешка.

# 3 194
Сега ще им приседне Stuck Out Tongue Winking Eye ама ще го видим някой друг път

Общи условия

Активация на акаунт