VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 319
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Защо вие, дами, седите тук в този късен час? Подредихте ли всичко? Ако не, марш да се поправите, ако да, отивайте да топлите леглото, за да е комфортно на мъжете ви като решат да лягат!
Ооо, аз още вчера съм си отметнала всички задължения за три дни напред, затова ми е толкова спокойно.  Laughing

# 3 166
  • Ню Йорк
Сега ще видите като кульо и божка се залюбят и ще захълцате от удивление.  Joy Joy Joy

# 3 167
Пламна, пламна любовта! Blue Heart

# 3 168
Електрическо одеяло ли му сложи да му топли дупарата?JoyKissing Heart

# 3 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Розито верно, медал ли иска, че седяла при Кулчо 🤔
Той самия каза, че й е казал дай да си говорим за други теми, не за хората от къщата обаче тя пак настоявала .
Явно и тя някаква роля играе.

# 3 170
Владимирова не изглежда добре. А Валентин няма празна реплика тази вечер.

# 3 171
  • Испания
Музиката е

# 3 172
Мира май каза, че походката на Кулагин била като на гЪзела)))

# 3 173
Защо вие, дами, седите тук в този късен час? Подредихте ли всичко? Ако не, марш да се поправите, ако да, отивайте да топлите леглото, за да е комфортно на мъжете ви като решат да лягат!
Ооо, аз още вчера съм си отметнала всички задължения за три дни напред, затова ми е толкова спокойно.  Laughing
Не знам как на това устройство да скрия текст. Извинете , ама аз моя мъж заради ББ съм го поляла с мед, овъргаляли в пера и есега го чакам да поза съхне да го хвърля в басейна за да мога после да си чистя на воля цяла нощ. ЗавиждайтИ!

# 3 174
  • София
С нетърпение чакам физиономиите им... но изпитвам див ужас, ако Кулагин велезе превъзпитан от Владимирова и започне да се държи приятелски с олигофрените...  ooooh!
Тогава пък ще има: "Ето, изгониха го и сви знамената..."

А Петко простака кой ще го превъзпита!? Всъщност забравих, че простака е непобедим... Волтер все едно него е имал предвид...  Mr. Green

# 3 175
  • Варна
Трябваше да пуснат музиката от филма Роки  Grin

# 3 176
  • в резерват

Ауу, стадото е ужасно, добре че има камери, ще разкъсат момичето.

ама и нашето стадо не си поплюва, как ще четат и реват като излязат,  всеки според клиничната  си пътека.

Единствено Гала ще си отдъхне, само тя и единствено само тя си харесва Стефан И ще спи спокойно , че  няма кой да и го отмъкне.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 22:30 от Арбанашка кокона

# 3 177
Лека нощ от мен.
Утре с удоволствие ще си изпия кафето с вас. Kissing Heart
Отивам да топля леглото, че ей сега миУото ще реши да си ляга, срам, срам, ако каже на Петко ко ше прая, ъм?

# 3 178
  • Брюксел / София
Според мен, Кулагин се наспа и си почина. Сега като се върне, ще ги попилее, надявам се:)
Просто си го заслужават: особено Петко и Папи.

# 3 179
  • София
Не знам как на това устройство да скрия текст. Извинете , ама аз моя мъж заради ББ съм го поляла с мед, овъргаляли в пера и есега го чакам да поза съхне да го хвърля в басейна за да мога после да си чистя на воля цяла нощ. ЗавиждайтИ!
Хмм, аматьорка! Не мога да се моря толкова аз. На моя само като му лакирам ноктите, го изкарвам от строя поне за 12 часа.  4470

Общи условия

Активация на акаунт