VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 341
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 300
  • България Сливен
Кулагин колко елегантно им удари шамара на мъжете в къщата. Кефи ме това момче!

# 3 301
Един "педераст" е по-мъж от тях.
Просто им се преобърнаха представите.

Мъже, с психики на жени - съжалявам, ако звуча сексистки. Дори по-зле. Мъже с пилешки мозъци и кокошкарски драми, и пуешки изпълнения.

На карти като се гледа, и за мъж се падне карта на женска кралица, да знаете, не означава втора или трета, или ента жена, най-често показва истеричната природа на мъжа, за когото се пита. На това ме научи една доста добра и даровита дама, но няма да отклонявам повече темата Simple Smile

# 3 302
  • 221B Baker Street
Е, ама те ся ше кажат, че е било номер на ББ това с алфата... Също, като с големия вот в полза на Кулагин. Няма да повярват и ще го мърморят това до края на шоОто.

# 3 303
Мира ми изглежда много подута и също така, ми се струва, че откакто Насйето я закачи онази вечер тя сега тайничко се опитва да му стои с красивия си профил. Ех, его, ех, суета! Флиртовете се правят, Мира, извън къща с хиляда камери и достъп до национален ефир, ако толкова ти е належащо точно в този момент Simple Smile

# 3 304
  • 221B Baker Street
Мира ми изглежда много подута и също така, ми се струва, че откакто Насйето я закачи онази вечер тя сега тайничко се опитва да му стои с красивия си профил. Ех, его, ех, суета! Флиртовете се правят, Мира, извън къща с хиляда камери и достъп до национален ефир, ако толкова ти е належащо точно в този момент Simple Smile
Еее, що?! Ми ний ко ши гледами?!

# 3 305
  • Някъде в Матрицата
Сега вече ясно ли е защо сезона се казва "Женско царство"? 😂😂😂

# 3 306
Между другото, ако се питате каква ли е тази скала "лъжа", има се предвид въпросника на Айзенк, който измерва 3 скали: невротизъм, психотизъм, интроверсия/екстраверсия. 4-тата скала "лъжа" е, за да се преценява дали е достоверен тестът. Ако е твърде голяма стойността, значи човекът или има много силна социална желателност (иска да се представя добре), или не познава себе си, или си е нечестен тип (но явно не много умен).

Този тест го има в нета,някой си е направил труда да го качи, така че може и да го решите, ако ви е интересно.

Въпросите в скала "лъжа" са от рода дали си бъркате в носа понякога, дали ви се случва да кажете нещо зад гърба на друг и тн

# 3 307
Долни сеирджии такива... Joy Ама това е любоФ... ЗавиждатИ нали?

А на мен чак ми е неудобно да ги гледам тези двамата.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 00:50 от Thirteen#

# 3 308
Мира и Наско са ясни след като излезнат от къщата. В къщата нищо повече от това няма да се случи.

# 3 309
  • Испания
Божка говореше, че казвала на Кулагин, че Мира има прекрасно семейство: две деца и мъж. Мира кимаше утвърдително.

# 3 310
Ох, Ани Владимирова много ме кефи! От днес ми е любимата психоложка, и вече съм абсолютно убедена, че е изключителен професионалист.
Страхотен шамар за Мира с нулевата лъжа на Божана /съгласна съм/. Дано Мира проумее, че цитирането на Библията и блеенето на кухи фрази не те прави искрен и добър човек.
Още по-жесток шамар за Петкан и Стефко Галкин с алфа мъжкарството на Кулагин /също съгласна/. Дано всички мъже, а и жени проумеят, че един мъж трябва да притежава други качества от това да координира процеса по почистване вкъщи.

# 3 311
  • София
Божка говореше, че казвала на Кулагин, че Мира има прекрасно семейство: две деца и мъж. Мира кимаше утвърдително.
Може би, щото Мира току-що го научи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 312
  • Испания
Може би, щото Мира току-що го научи... Stuck Out Tongue Winking Eye

Възможно е. Затова и дума не промълви. Само кимаше.

# 3 313

Joy Направих теста
-средно/ екстраверт,на границата с интраверт
-средно/тревожност/нервност
-нула/лъжа

За лудост има ли тест Joy

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 01:32 от Thirteen#

# 3 314
  • София
Между другото, ако се питате каква ли е тази скала "лъжа", има се предвид въпросника на Айзенк, който
Aз го намерих, но не знам дали е истинския, защото нямаше въпроси за бъркане в носа.

Скрит текст:
Цитат
Айзенк тест

Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.

Общи условия

Активация на акаунт