VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 328
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 345
Тя не е излъгала, просто е фурнаджийска лопата. Като Ваня, която благодари на Бог (хаха), че е спасил Кулагин, а после му благодари, че го е изкарал от Къщата. Тя е забравила какво е правила преди няколко дена -това не е лъжа, а нещо друго...

# 3 346
Ама те въпросите са 'скрити'
трябва да си ги изучавал, за да можеш да измамиш теста
Как скрити, те на какво дават отговор?

в теста има въпроси с еднакво значение, но зададени  по различен начин, когато искаш да излъжеш има вероятност да се подведеш, ако си искрен, излиза нисък фактор лъжа
Забелязах еднаквите въпроси, хич не са прикрити, няма начин средноинтелигентен човек да се заблуди.

# 3 347
  • Варна
Тя не е излъгала, просто е фурнаджийска лопата. Като Ваня, която благодари на Бог (хаха), че е спасил Кулагин, а после му благодари, че го е изкарал от Къщата. Тя е забравила какво е правила преди няколко дена -това не е лъжа, а нещо друго...

Хм...загуба на памет или съвсем преднамерено го прави, както Ваня.Всъщност аз от много време недолюбвам втората, въпреки че като чуя тяхна песен ми става хубаво.Веднъж, на техен концерт, се скупчиха децата около нея за автограф и тя ги изгони и им отказа.Ама има и много кадри, които не ни ги показват и това създава много грешни впечатления.

# 3 348
  • sofia
В живото от снощи много ми хареса физиономията на Петко! Нацупил се беше, като дърто бебе.
Нямаше изненади. Всеки реагира по очакваният начин. Усещат кой е звездата на шоуто и им е гадно. Божка се лепна за Кулагин, с надеждата да откара по-дълго. Иска да се покаже веселячка и широко строена, добра душа. Предполагам е превъртяла и занулила резултата от теста.

# 3 349
  • София
Снощи заспах на епизода. Никога досега не ми се  е случвало.
За водещите Алекс и Азис нямам думи. Може би Азис е писал сценария?! Много тъпи и тъпо представяне на епизодите. Когато водеше само Алекс, беше по-добре.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 11:51 от Amiamo

# 3 350

в теста има въпроси с еднакво значение, но зададени  по различен начин, когато искаш да излъжеш има вероятност да се подведеш, ако си искрен, излиза нисък фактор лъжа
Забелязах еднаквите въпроси, хич не са прикрити, няма начин средноинтелигентен човек да се заблуди.

А къде го видя самия тест?

# 3 351
Добро утро момичета  Simple Smile

Между другото, ако се питате каква ли е тази скала "лъжа", има се предвид въпросника на Айзенк, който
Aз го намерих, но не знам дали е истинския, защото нямаше въпроси за бъркане в носа.

Скрит текст:
Цитат
Айзенк тест

Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.
И на мен ми написа същите неща. Аз си знам, че съм нервна и интровертна, но дали този тест не дава все едни и същи отговори?

Не дава едни и същи отговори. И аз си го направих - моя е съвсем различен и учудващо за мен доста верен Simple Smile

Скрит текст:
Айзенк тест

Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие умеете успешно да контролирате своите притеснения и страхове. Дори да Ви се случи да загубите почва под краката си, бързо преодолявате подобно състояние.

Мъжът ми е психолог. Вчера изгледа предаването и накрая каза, че Ани Владимирова не е психоложка, а вълшебница, щом за толкова кратко време и с толкова малко на брой терапии е успяла да ги превърне в други хора Joy

Връщам се да видя живото от снощи - най-интересно ми е да видя дали ще има развръзка на любовта, която пламва между Насето и Мира Heart

# 3 352

А къде го видя самия тест?
С търсачката излизат даже варианти.

# 3 353
Според мен Ваня Костова e била затворник в собственото си тяло години наред. Помня я с едни пелерини като палатка -хималайка, с които прикриваше наднорменото си тегло. Това, а и скандалите с ''Тоника'', вероятно са я направили интроверт. Видно е, че не се чувства добре сред съквартирантите. Премълчава, а когато се включва си противоречи, опитва се да е толерантна, но и да пее в общия хор...Създава впечатление за объркан човек. Май единственото нещо, с което може да се впише сред съквартирантите, е пеенето.

# 3 354
Скрит текст:

# 3 355
Можем да направим анкета: "кой ви е най противен от участниците". Аз бих се затруднила, но мисля, че Петко ми е фаворит. Ето, вместо да лъскам и търкам банята примерно, аз ви чета ... Embarassed Embarassed

# 3 356
  • София

Joy Joy  newsm10 Харесва ми!

# 3 357
Във "Фермата" участват "фермери", демек простолюдие. В Брадъра са виайпи (по Кулич), затова и мисиите им са с гъши пера, а не с л*йна.
Световно известната спортна звезда Йордан Йовчев, шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова, фронтменът на група Д2 Деян Каменов -Дидо са по-вип от всички "випове"  които са влизали някога в къщата на вип брадър и въпреки всичко не се лигавят и ринат л*йна. Няма база за сравнение между двата формата.

# 3 358
Проблемът на Ани според мен е, че трябваше да работи с Кулагин, при положение, че не му е мястото там. Разбра се и за лъжата но Божана/която не лъже/ за несъществуващия удар от него.  Доста смислени отговори даде Кулагин и не мисля, че се нуждаеше от Ани. Той наистина е влезнал да играе и това е целта му.
Божана си имаше спешна необходимост от тази консултация Simple Smile
Но едно е вярно, което каза Владимирова: Точен е момента и голям шанс  за двамата да видят и разберат къде грешат в момента и да се коригират, докато при другите участници това се случва след излизането им от къщата.
Шоуто продължава.

# 3 359

Мъжът ми е психолог. Вчера изгледа предаването и накрая каза, че Ани Владимирова не е психоложка, а вълшебница, щом за толкова кратко време и с толкова малко на брой терапии е успяла да ги превърне в други хора Joy

жената изключително коректно каза, че не прави ТЕРАПИЯ, а прилага техники, разликата е от тук до Нова Зеландия

Общи условия

Активация на акаунт