VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 327
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 330
Това, за лъжата с 0, е много интересен резултат. За мен отговорът не е еднозначен - или наистина хич не лъжеш, или си излъгал (възможно и себе си) при отговорите.🙄

# 3 331
  • Англия
В коя част на оредаването точно е казала, че Кулагин е алфа-мъжкарят? Нещо съм го пропуснала...

# 3 332
Ани Владимирова преди време твърдеше, че е ''рециклирала'' Къци и го е върнала в Къщата по-силен. Другите съквартиранти не могли да понесат това. Много са ми съмнителни такива психоложки като нея и Мадлен Алгафари. Последната е и писател и режисьор и преводач и какво ли не. Таксите са им безбожни.

# 3 333
  • София
В коя част на оредаването точно е казала, че Кулагин е алфа-мъжкарят? Нещо съм го пропуснала...
Не го излъчиха, но сигурно е истина тъй като и Божана го потвърди, пък тя нали не лъже Simple Smile

# 3 334
  • & I'm not the only one
Ани Владимирова преди време твърдеше, че е ''рециклирала'' Къци и го е върнала в Къщата по-силен. Другите съквартиранти не могли да понесат това. Много са ми съмнителни такива психоложки като нея и Мадлен Алгафари. Последната е и писател и режисьор и преводач и какво ли не. Таксите са им безбожни.
Присъствала съм на родителска среща с Мадлен Алгафари и относно дадени проблеми свързани с детето,което представляваше,тя заяви на учителите,че проблемът е в тях. Оттогава не я харесвам. За мен по-голямо й е самочувствието от възможностите. Да не говоря за грозния начин по който се е изказвала за пациенти в ефир. Е,вярно,че не им назова имената,но те сигурно са се познали.

# 3 335
И Алгафари и Владимирова са машини за пари.

# 3 336
Между другото, ако се питате каква ли е тази скала "лъжа", има се предвид въпросника на Айзенк, който
Aз го намерих, но не знам дали е истинския, защото нямаше въпроси за бъркане в носа.

Скрит текст:
Цитат
Айзенк тест

Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.
И на мен ми написа същите неща. Аз си знам, че съм нервна и интровертна, но дали този тест не дава все едни и същи отговори?

# 3 337
Владимирова ми се видя някак неспокойна вчера, чувстваща се не на мястото си, разсеяна, притеснена. Странно поведение показа в изповедалнята при разговора с Брадъра. Неуверена, чак леко изплашена ми се видя и изглеждаше самата тя да има някакви проблеми, които не може да прикрие. Може и да греша, но такова усещане остави у мен, сякаш нещо не е  наред, не е както трябва, но какво не мога да си обясня.

# 3 338
  • Варна
Кулагин е алфа мъжкар, колкото аз съм балерина, а не съм, щото съм дебела и Божана е излъгала на теста на 1000 %.

# 3 339
Ама те въпросите са 'скрити'
трябва да си ги изучавал, за да можеш да измамиш теста

# 3 340
Да ви кажа по-добре дрисльото Кулагин да е алфа, отколкото кръчмаря Петко, от двамата вторият го недолюбвам повече.

Изтървах връщането им снощи в къщата, но сега ще търся как мекичко се маже с мед, тъпанарчето ми той.

# 3 341
Как скрити, те на какво дават отговор?

# 3 342
Владимирова ми се видя някак неспокойна вчера, чувстваща се не на мястото си, разсеяна, притеснена. Странно поведение показа в изповедалнята при разговора с Брадъра. Неуверена, чак леко изплашена ми се видя и изглеждаше самата тя да има някакви проблеми, които не може да прикрие. Може и да греша, но такова усещане остави у мен, сякаш нещо не е  наред, не е както трябва, но какво не мога да си обясня.
На мен ми се стори, че искаше да обвини ББ в пристрастно лошо отношение към Кулагин. "Той" затова се оправда, че обичал всички съквартиранти по равно.

# 3 343
Как скрити, те на какво дават отговор?

в теста има въпроси с еднакво значение, но зададени  по различен начин, когато искаш да излъжеш има вероятност да се подведеш, ако си искрен, излиза нисък фактор лъжа

# 3 344
  • Варна
Глупости, скрити били. Божана е една лицемерка и лъжкиня.Как така се промени за два дни, как. Аз съм 40 години, знам си кусурите и се опитвам да се променя, но не става за два дни, не става.Още утре ще се осерат и двамата, ще си покажат истинските лица.

Общи условия

Активация на акаунт