VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 388
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 420
  • София
Съквартирантите май не се зарадваха много-много, че Кулагин и Божана се върнаха в къщата.

# 3 421
Естествено, че щом има физическа агресия, човекът, който я е извършил, трябва да излезе веднага. На минутата - ББ би трябвало да се намеси и да го(ги) изкара, ако трябва с помощта на охраната. Независимо дали става дума за мъж, жена, млад или стар...
Пуснах си лайфа - половината рекламен блок бил създаден от Константин??

# 3 422
Божка ако се беше върнала сама щяха да са едни прегръдки, но тя не си дойде сама Simple Smile
Да си направи сметка Божка колко я "обичат".

Обичат те. Само себе си...
Вулева я поизгледах. И докато Кулагин говори с подплътена категоричност,поне в къщата,тя си ги доукрасява и понамества нещата. Защото просто и личи , че не е в час с предаването в момента. А от това,коментара и издиша.

За Плачков, което каза ме подразни. Не за друго,ами наблегна на това,че ББ трябвало,едва ли не, да ги бута да се покажат и разкрият. Та и мисии с цел да ги подпомогне в това им разкритие. И що? Нали са много хай, найс, фън /по Божана/ , Ентелегенти...пък да се разкрият сами,бре... Ако могат. ББ ги е лансирл достатъчно с избор и сцена. Техен ред е. Ама....То тва не е театрото пред роднини и познати. Не е...

# 3 423
Фобията на Веселин от малки затворени пространства би следвало да се знае още преди влизането в къщата. Сашка и тя имаше този проблем и бяха изградили капандура за покрив и можеше когато има този проблем да се показва на открито. Означава, че всичко е предварително нагласено или вместо да го отстранят и изложат, те го затвориха в лудницата и той си тръгна. Друго не са и очаквали от него.

# 3 424
Всъщност, фобията му е известна - имаше едно интервю как са пътували из Европа с бременната Мариана (не помня до къде; мързи ме да търся..). Той се съгласил да тръгнат със самолет, но при влизането, преди излитането изпаднал в паника, забавил полета (представям си как са го приели другите пътници) и си слезли двамата. След това са пътували над 10 часа с кола...

ББ сигурно е знаел тези неща и съответно, че той ще излезе.

# 3 425
В изповедалнята как не го хващаше тази клаустрофобия?

# 3 426
Тя е доста широка, но в кадър влиза аранжировката за конкретния сезон.
В един от епизодите имахме възможност да видим как г/д изглежда изповедалнята.

# 3 427

Защото,за мен,това не е клаустрофобия. А страх. Това е.

# 3 428
  • София
Не знам дали наистина Веселин има такава фобия, но мога да ви кажа, че е ужасно. Аз имам фобия от високо, дотолкова, че не мога да мина права по никакъв мост. Наложи ми се и лазейки минах. Нямаше накъде да ида иначе.
Така, че поне за мен тези неща не са за смях.
Сърцето ти тупти в гърлото и имаш чувството, че това е края.

# 3 429

Пуснах си лайфа - половината рекламен блок бил създаден от Константин??

Ако това е истина, хич не е за хвалба,  повечето реклами са като за малоумни.

# 3 430
На бързо да питам дадоха ли нещо съществено в живото включване след 12 часа?

# 3 431
Не се подигравам относно фобии. И аз имам нещо подобно към богомолки. Head Band  Или и моето е страх.
 Просто съм виждала човек с клаустрофобия и знам какво е.

# 3 432
Не знам дали наистина Веселин има такава фобия, но мога да ви кажа, че е ужасно. Аз имам фобия от високо, дотолкова, че не мога да мина права по никакъв мост. Наложи ми се и лазейки минах. Нямаше накъде да ида иначе.
Понеже и аз имам проблем с мостовете, особено ако помръдват/клатят (не фобия чак), не е ли по-страшно лазейки?!
За Весо не го знам какви фобии има, а и вече не ме интересува особено. Ако са искали да го задържат във формата, щяха да измислят нещо, за да остане.

# 3 433
  • София
На бързо да питам дадоха ли нещо съществено в живото включване след 12 часа?
Да, Кулагин най възпитано ги направи на нищо Simple Smile

# 3 434
Понеже и аз имам проблем с мостовете, особено ако помръдват/клатят (не фобия чак), не е ли по-страшно лазейки?!
За Весо не го знам какви фобии има, а и вече не ме интересува особено. Ако са искали да го задържат във формата, щяха да измислят нещо, за да остане.

Абсолютно, а и ако има здравословен проблем, трябва да се съобразят с това
просто измислиха пореден нелеп фарс за доброволно напускане.

Общи условия

Активация на акаунт