VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 354
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 480
То аз ви питах за класация а не съм си дала моята.
1. Петко (защото е ограничен крепостен селянин)
2. Мира (защото се прави на много възвишена, блага, добродушна...а в същност е позьорка и интересчийка)
3. Божана (тук ако започна да пиша, ще стигнем до понеделник, но на кратко -лъжлива, подла, надута, себевлюбена, арогантна, завистлива...)

Фаворити: Кулагин, Рози, Ваня, Ева

# 3 481
  • София
Почти всички са ми противни, но топ 3 са ми Мира, Петко, Пепа.

# 3 482
  • Оптимист по принуда
Прнц. Laughing

# 3 483
  • Варна
Чудя се и се мая,  как е възможно Кулагин да е фаворит,  явно нещо в мен е сбъркано......

# 3 484
В шок съм. Джулиана е неузнаваема.

Скрит текст:

Чудех се дали е Гери-Никол, Тита или...
Пък Тончу сий сЕ същия Joy
Аз пък се чудих, дали не е облечено извънземно. Ооо, Кавалито с дългите ръкави и то там...

# 3 485
Моята класация и аргументация:
1. Кулагин - дразнител на елементарно ниво . Външен вид, задява се с далеч по- успели хора на тема кариера/ "вековната злоба на роба"-познайте от кого Stuck Out Tongue Winking Eye/, суетен, непремерен, ужасен.
2. Мира - голямо разочарование за мен . Разминаване между медиен образ и реалната персона с претенции за възвишеност и изтънченост, абсолютно неинтегрирана в това "общество". Или реве, или проповядва елементаризми, но с тон на сведуща и компетентна. Фалш и скука.
3. Наско - е мразя флегми! то докът се задвижиии, докът се премислиии, вече върви втори сезон в разговора.

Това са ми дразнителите. Другите са си в образ.Божа  си е готвачка , няма разминаване между думи и дела. Петко си е мутра- няма как да блесне с друго, освен с размахване на пръст "мачкай,брат, за да те уважават", то с такива се е сношавало цял живот, какво да е. Диона си е Диона. И с нея и без нея, все тая. Мекичко ми е инфантилен, но забавлява. Нека ръси още мозъци.
Папи си ми е фаворит.Опитва се момчето нещо да прави, да твори. Има хляб у него . И талант. Още помня какъв импровизатор беше по време на момчешката мисия. И Ева ми харесва. Другите - без коментар. Дори не ги отразявам.

# 3 486
Топ неприятни са ми: Петко, Мира, отчасти Лора и Стефан

Фаворити: Кулагин и Роузи

# 3 487
Мен Колагенин ме забавлява искрено, на моменти е ужасно дете, но не е агресивен пе***ст като повечето с алтернативна ориентация. 1 е за Божана, много тъпо парче,
2 Петко, много тъп също
3. Пепа Транс, заблудено и с претвнции момченце
Сега разбирам що половината реклами в ефира ни са така нескопосани, то тоалетни хартии, превръзки в20,00, тампони, всякакви хави, до ревливи кренвирши, и кекс без брашно, яйца и вода Simple Smile

# 3 488
  • Варна
1.Петка
2.Пепа
3.Стефа
Това са моите фаворити за на вън,хайде на хаерлия да е!!

# 3 489
  • Враца
Анти ми е Пепа Ханс, а в началото ми беше фаворит.
Божана може би, повече и от него.

Петко не ме дразни изобщо, по-скоро не му обръщам внимание. Статист някакъв.

Роузи не мога да я харесам, но не  ми е анти, доводът ми е , че не е щастлив лъчезарен човек , каквито аз харесвам. Излъчва апатия и тъга.
.

# 3 490
  • Бургас
Моята класация:
Кулагин
Мира
Петко
Божана
Стефко
Победителя ще е или Петко или Стефко.Първия по-вероятно.

# 3 491
Единственото съществено в лайфа беше твърдението на Кулагин, че е алфа мъжкаря на къщата - потвърдено от тестовете, които са попълнили преди влизането си.

Скрит текст:
И мен ме е страх от дългите мостове, но гледам напред и минавам...
Случайно ли камерата на два пъти се спря на Петко? Mr. GreenНе е очаквал,че той мутрата не е алфамъжкар.За Кулагин теста категорично го е потвърдил.
Плачко си има клаустрофобия и няма начин ББ да не го знае.Разказваше случката при Гала за самолета до Виена.
1 Путко
2Божка или Мира
3Мира или Божка
Ваня и Лора да не се сърдят и те са ми много противни!

# 3 492
  • София
Чудя се и се мая,  как е възможно Кулагин да е фаворит,  явно нещо в мен е сбъркано......

И аз така мисля. Той присто много спечели от това, че другите се оказаха по прости и противни от него, но понеже са мнозинство, той стана жертва.

Снощи в излъчването от полунощ ли дадоха първите реакции след връщането на Божана и Валентин? Гледам че коментирате реакциите им...?

В топ три за излизане са ми :
1.Диона
2.Диона
3.Диона

# 3 493
  • Бургас
По повод коментарите на Албена Вулева за ВБ,някой беше споделил,че била харесвала Кулагин.Единственото и добро изказване за него беше,че си отстоявал правилно правата за неговата спалня.Нататък последваха такива епитети за него,че....
Относно шегата ми да влезе Албенчето в сблъсък с Кулагин...тя,ще го отвее.Албена има мозък!Другата с мозък е Миглена Ангелова.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 00:02 от Nina_Z

# 3 494
В този сезон нямам фаворит. Никой не заслужава да стане победител. Най- неприятни са ми : 1. Кулагин и след него се нареждат без значение в каква поредност- Ваня, Папи Ханс, Божана, Мира и Наско.
Останалите не ги харесвам също, но не ме дразнят поне.
На мен ми е чудно как Лора не се е напила до сега? Очаквах да не изтрезнее, като си спомня как беше в " Черешката на тортата".
Който и да спечели тоя сезон ми е все тая, само да не е Кулагин. Този човек олицетворява всичко, което не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт