VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 241
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 585
  • Испания
Петко принципно е прав, че домакинството е женска работа.

Много странно. Било е така някога в някой от предишните векове.

# 3 586
Домакинството е за жените домакини. Не всяка жена иска да готви и да чисти - ако не иска, тогава какво се прави - трябва да се превъзпитава ли? Всеки сам си решава как ще живее.
А пък, ако Петко само беше казал, че момичетата оставят след себе си топки коси в банята, никой нямаше да го критикува. Вместо това, той обвини Рози, че не е искала да изчисти перата на Ричи (пред самия Ричи, който би трябвало да си ги изчисти сам, щом са си негови).

# 3 587
Ричо е прост и лесно някой може да го манипулира, не го замесвайте.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 588
 На Петко и физиономията му е някаква ръбата и първобитна, а за манталитета да не говорим  ooooh!

# 3 589
  • Варна

Ти да не би да си фенка на бебока Петко, когото жените трябва да дундуркат?

Не,  Моралка. Не съм такъв тип жена, а и както казах задачите в домакинството се делят,  поне при мен е така . Просто,  вие се хванахте за две изречения от цялото му изказване и не спирате да повтаряте какъв гамен е. Крайни и категорични,  при условие,  че не ни показват всичко и не е по ред,  това което излъчват. Откъси от тук и там,  връщат ни два дни назад,  следващия кадър пък е от преди ден,  после уж живо,  ама друг път.

# 3 590
  • Варна
Ричо е прост и лесно някой може да го манипулира, не го замесвайте.Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде сега,  оправдания. 😁😁

# 3 591
Пазя си мекичката аз, блок ще вдига, милионер ще да става...., да го изям.Joy

# 3 592
Ако ми осигури дом и всичко необходимо, ако осигури бъдещето на децата, ако ми купи и обзаведе частна лаборатория ще му слугувам до гроб. По-лесно ми е да домакинствам отколкото да спечеля няколко милиона да си сбъдвам мечтите и да живея спокойно.

# 3 593

Ти да не би да си фенка на бебока Петко, когото жените трябва да дундуркат?

Не,  Моралка. Не съм такъв тип жена, а и както казах задачите в домакинството се делят,  поне при мен е така . Просто,  вие се хванахте за две изречения от цялото му изказване и не спирате да повтаряте какъв гамен е. Крайни и категорични,  при условие,  че не ни показват всичко и не е по ред,  това което излъчват. Откъси от тук и там,  връщат ни два дни назад,  следващия кадър пък е от преди ден,  после уж живо,  ама друг път.

Айде сега, и какво като са откъси? Те са достатъчно показателни за манталитета му на неандерталец. А номинацията за Розмари, която номинира, защото не блее в хора с овцете? А как тъпо и недодялано се опитваше да и повлияе във фитнеса? Мачо и бек си е отвсякъде този тип.

# 3 594
Петко е възпитаван по този начин и счита, че така е редно, на тъпака няма как да му се набие друго в празната кратуна. За някои мъже даже е срамно да пуснат пералня, с такива съм се сблъсквала много, нито го прави по-малко мъж, нито го унижава по някакъв начин, по-унизително е за жената борсука да седне и да чака да му се сервира да плюска, без да си мръдне малкия пръст, защото видиш ли домакинството е задължение на жената, да му пере, готви и бърше лигите,  ей това не бих допуснала.
Жалкото е, че някои жени се съгласяват и принизяват да слугуват на такива да ги наречем мъже, защото в повечето случаи жените са тези, които имат топки.....

В случая на Яна си заслужава защото той очевидно я боготвори, спонсорира хобитата и и всичко. Ама Божана да го обгрижва - абсурд

# 3 595
Ако ми осигури дом и всичко необходимо, ако осигури бъдещето на децата, ако ми купи и обзаведе частна лаборатория ще му слугувам до гроб. По-лесно ми е да домакинствам отколкото да спечеля няколко милиона да си сбъдвам мечтите и да живея спокойно.
Тогава няма да се налага да му слугуваш. Ще имаш назначени други за тази работа Simple Smile.

# 3 596
В случая на Яна си заслужава защото той очевидно я боготвори, спонсорира хобитата и и всичко. Ама Божана да го обгрижва - абсурд
Меркантилността явно не ѝ е чужда, както и да е всеки отговаря за себе си, лично аз имам достойнство.Stuck Out Tongue Winking Eye

Оставям Петко да вири крака докато му чистят и се връщам на новата ми по-интересна оформяща се двойка - Миричка и Насе-Басе, тук със сигурност нищо няма да излезе, но пък ще е интересно, ако се задяват в национален ефир.

# 3 597
  • София
Хич не ми е интересно мякащия Наско и многострадалната мама Мира. Чак ми е гнусно.

# 3 598
На мен ми е интересен скандала, който ще се отприщи след това недоразумение, ако изобщо се стигне до някаква близост.
Иначе не искам Наско и на снимка да го виждам, камо ли да си отвори устата..

# 3 599

Меркантилността явно не ѝ е чужда, както и да е всеки отговаря за себе си, лично аз имам достойнство.Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаш достойнство и работиш за без пари - така го разбрах. Всеки иска като прави нещо да бъде оценено по някакъв начин - работодателят ти плаща заплата, съпругът, когото обгрижваш съответно обгрижва теб като ти задоволява нуждите. Имам чувство, че някои хора ги е яд, че не са се уредили с по един Петко (имам предвид богатият Петко, а не селския бек)

Общи условия

Активация на акаунт