VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 239
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Бургас
Едипов комплекс

# 3 616
  • Испания
Има майка, но това не пречи да има и Едипов комплекс.

Скрит текст:
  За Мария Илиева: „Kaĸвa e тaзи, бe?! Kaĸвo ми пyĸa извecтнa ли e, или нe?! Зaщo нe cи глeдa гoдинитe и нe cи нaпpaви ceмeйcтвo c няĸoй cвoй нaбop, aми e тpъгнaлa c мaлĸи мoмчeнцa. Гaднa ....пия тaĸaвa! Caмo дa ми ce мepнe пpeд oчитe, щe й дaм aз дa ce paзбepe нa тaзи ниĸaĸвицa“, пocинялa oт гняв poдитeлĸaтa нa Hacĸo Koлeв.

Където 20 години там и 25.
Наско да не си мисли, че ще е като френският президент Joy

Де да го знаЙш! Нали говореше на Добрева, че е свикнал винаги във всичко да е пръФ!

# 3 617
  • Бургас
Наско като стане лекар,Мира ще го интервюира,и ще го излъчва в предаванията си.Тя ще го възхвалява за животите които спасява,той ще и отвръща,че само и единствено-тя го вдъхновява и....така Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 618
Наско като стане лекар,Мира ще го интервюира,и ще го излъчва в предаванията си.Тя ще го възхвалява за животите които е спасил,той ще и отвръща,че само и единствено-тя го вдъхновява и....така Stuck Out Tongue Winking Eye

Като стане лекар задължително трябва да се върне на село, за да е единственият гинеколог. Ако има конкуренция никоя няма да отиде при него на преглед.

# 3 619
  • Бургас
Мирето ще иде!Това е единствения начин да бъде с Наско,и да не е потрисащо.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 18:39 от Nina_Z

# 3 620
  • Испания
Майка му Аделина е акушерка.

Майката на Атанас Колев от X Factor: Наско не си пада по „кифли“

https://petel.bg/Maykata-na-Atanas-Kolev-ot-X-Factor--Nasko-ne-s … -kifli---__130061

# 3 621
  • софия
Петкан е мутра с мутренски разбирания. ЯНА е жена ,която сама е избрала да обвърже живота си с този индивид. ТЯ доброволно му е родила две момчета.
ЯНА е човекът, който подлежи на критика.
Кой е лудият? Роденият и възпитан като луд, или този ,който доброволноо си обвързва живота с него.
Това важи за всяка една двойка, при която има чуденка "този/тази какво прави с тази/този??/

# 3 622
Привет! Много сте се занимавали в почивните дни с Яна- Петко. Моите впечатления са, че за 90% от българските мъже този манталитет не е чужд, без да са непременно мутри. Такава е балканската среда, такива са въприятията.
Скрит текст:
Споделям нещо лично. Преди години на служебен семинар в резиденция Бояна. Единствен екперт съм на масата - жена. Ръководещият заседанието веднага ми определи секретарските функции да записвам предложенията. Когато отказах разярено, доколкото все пак ползвах учтив тон, аргументирайки се, че съм там като специалист, а не като секретарка, мъжете- колеги бяха доста стъписани: ама жените нали са затова да им облекчават живота. Е, наложи се мъж да води записките.
Затова се питат кой ще готви като я няма "назначената" готвачка. А Петко си е шеф в живота- разпорежда на разни "служители", най-вероятно шофьори, бармани и чистачки, кой какво да прави. У дома най-вероятно има домашни помощници. Сподели най-откровено възгледите си за ролите в живота, от което загуби. Излезе, че идеалът му е, че жената трябва да е бременна и боса в кухнята до печката. И пак повтарям- огромният брой българи така схваща "джендър" ролите. Мъжът работи и осигурява прехраната. А съвременната жена освен, че работи влачи на гърба си и домакинството. Това, че пишещите тук сме в друго положение- или сме самостоятелни бойни единици, или сме случили на мъже, е съвсем друг въпрос. Отделна тема е как си живеят Яна и Петко и щастливи ли са. Това ние с вас не знаем. Виждаме каквото ни показват. Показаха ни ги задружни и грижовни един към друг. Когато Яна поръча на Божана "грижи се" според мен не беше само за копчето на пералнята или пилето и броколите. Беше за душевната му семплост, която изплува на повърхността, защото уви у нас мъже като Петко дори без да са мутри, така виждат мястото и ролята си в живота. Заради това и Ричито му поддакваше. И кои сме ние за да им критикуваме връзката на Петко и Яна, като нищо не видяхме от нея. Да не пренасяме видяното в едно сценарно шоу за пари върху живите отношения на хората. Нито да позволяваме да вгорчат приятните мигове тук във форума персонални оценки и закачки. Хубав ден!

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 18:00 от victoria vassileva

# 3 623
Лелееее, сега за пръв път видях рекламата с бабите и мекиците. Умрях от смях  Joy  Егати готината реклама. Ако е на Папи браво на момчето. Ясно е, че РичитУ му е музата на него в този случай Joy

Има ли къде да я видя? Всичко свързано с мекици придоби нов смисъл...

# 3 624
Мамката на Наско определено изглежда по-добре от Мира...Не мога да го харесам тоя червей и това е.

# 3 625
Като ви чете човек, може да остане с впечатление, че Петко е на борсата и докато си чака двестста лева го отглеждат.
Абе жени, този мъж за стандартите на България и не само, е успял! Прави пачки! Колко от вашите мъже могат това?
Човекът просто каза, но тактично, че жените в къщата са мърли, без елементарна хигиена. Да видиш топка косми и да чакаш друг да я изхвърли. Гадост!
Какво врякате, във вас мъжете ви ли чистят?
В който и век да живеем: 15, 16, 20, основната грижа за домакинството е на жената. Но някои жени искат да оправдаят мръсотията и мърлячеството си с равноправието между половете.
То хубаво, ама по-добре мъжът да изкарва повече пари, а не да върти парцала в къщи и да си бърка в носа в паузите.
Освестете се! От една злобна джумерка, дето дори и за гримьор не става направихте герой. А един нормален, стъпил на земята здраво мъж плюете постоянно.

# 3 626
  • Испания

Има ли къде да я видя? Всичко свързано с мекици придоби нов смисъл...

# 3 627
В случая на Яна си заслужава защото той очевидно я боготвори, спонсорира хобитата и и всичко. Ама Божана да го обгрижва - абсурд
Меркантилността явно не ѝ е чужда, както и да е всеки отговаря за себе си, лично аз имам достойнство.Stuck Out Tongue Winking Eye

Оставям Петко да вири крака докато му чистят и се връщам на новата ми по-интересна оформяща се двойка - Миричка и Насе-Басе, тук със сигурност нищо няма да излезе, но пък ще е интересно, ако се задяват в национален ефир.

След като тя загатна нещо във визитката се чудех кого ще пратят да я закача...Насето е странен избор ,но то няма кой друг май .

# 3 628
Като ви чете човек, може да остане с впечатление, че Петко е на борсата и докато си чака двестста лева го отглеждат.
Абе жени, този мъж за стандартите на България и не само, е успял! Прави пачки! Колко от вашите мъже могат това?
Човекът просто каза, но тактично, че жените в къщата са мърли, без елементарна хигиена. Да видиш топка косми и да чакаш друг да я изхвърли. Гадост!
Какво врякате, във вас мъжете ви ли чистят?
В който и век да живеем: 15, 16, 20, основната грижа за домакинството е на жената. Но някои жени искат да оправдаят мръсотията и мърлячеството си с равноправието между половете.
То хубаво, ама по-добре мъжът да изкарва повече пари, а не да върти парцала в къщи и да си бърка в носа в паузите.
Освестете се! От една злобна джумерка, дето дори и за гримьор не става направихте герой. А един нормален, стъпил на земята здраво мъж плюете постоянно.

Ох, Боже! Има мъже, които изкарват пари с интелект. А ако трябва да избирам ще предпочета беден интелектуалец, който ме разсмива и пълни душата ми, а не тъпак и ръб с пари. Все едно за да изкарваш пари трябва да си задължително мутра. Confounded

# 3 629
  • софия
много е жалко ,когато ЖЕНИ смятат ,че ролята на една жена в семейните отношения е да бъде метла, парцал и печка....
21 век сме...

Общи условия

Активация на акаунт