На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 19

• 114 415
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ето на... Персил и Биоблас на борсите осезаемо по-скъпи, отколкото в Шок. Естествено, там са на промоция, но това е още едно потвърждение, че цените на борсите не са "Уау!"

elzbieta, откъде ми трябваше да се сещам за това олио... Сега и то отиде в списъка с жизненоважните... Пък в сайта видях и орехово, и масло от шафран, както и разни комбинирани, с намсикви полезности. Аааа, спирам да ровя!

'Начи, няма да давам на ММ да ви чете! Какво е това прибиране в прилично време? Аз, докато не затворят магазините, все се бутам някъде и после се прибираме посред нощ (последните два пъти призори, след повече от три часа на границата). Той само мърмори, пък аз го успокоявам (безуспешно), че не съм единствената, предвид опашката. Ама вие направо ме засрамвате. Прибрали се в 17ч., били си вкъщи в 19ч... Няма да се разберем така. Wink

Tintina, не искам да те отчайвам, но гореспоменатите престои на МТ бяха в четвъртък срещу петък (в средата на август) и в неделя срещу понеделник (почти в средата на септември). Без гастарбайтери. И двата пъти от 21:50-22:00 до 01:00-01:30 ч.

# 586
Може ли снимка на пиперковото пюре ?

# 587
  • Пловдив
Здравейте на всички които пишете в тази тема. Искам да Ви благодаря за информацията която публикувате, че много ми помогна да се ориентирам в Одрин. За зехтин съм взимал от борсите ривиера пишеше на тенекията и беше с много мек вкус 60 лири струваше,от пазара зад Марги домашен за 22 лири литър, а последния който купих през септември и беше от кипа но не съм го ползвал 80лири на промоция.
                                                                                                             https://www.hepsiburada.com/komili-riviera-zeytinyagi-5-lt-pm-zykom8699300271047                    

Не купувай РИВИЕРА- това е "втора цедка"- не пишат хубави работи за него.
на натуралния трябва да пише сизма
Обаче пък всеки си знае вкуса, моето мнение не е меродавно, нека все пак изборът си бъде ваш.
добре е че поне имат само тези два вида, че иначе Хептен щеше да се ошашавим

Жизненоважното масло от ванилия да ви снимам....

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 18:41 от makak

# 588
  • Варна

Пост 535 на стр. 36. Има линк към пюретата. Отварят се и снимки.

# 589

Пост 535 на стр. 36. Има линк към пюретата. Отварят се и снимки.
Благодаря !Видях ги !☺

# 590
Аз също не бих имала кой знае какво доверие на зехтин 5 литра на тея цени, но пък се замислям за такъв за готвене да взема? Със сигурност ще е по-добре от слънчогледовото олио. Ако не мирише, естествено Grinning

Иначе и аз взех последния път от зехтина, който се оказва любим на темата. Беше на промоция и взех 2 литра за под 30 лири. В Кипа това. Беше си екстра върджин.

Пиперковото пюре съм го взимала, но така и не му намерих употреба, така че да не ми мухляса. Сигурно и за манджи става. Аз си купувам един сос, пап от червени чушки, лют и с напомнящ чуршия. За печени меса е супер.

Да се похваля, че резервирах Unisite две нощувки за двама за 77 лв. Grinning

# 591
  • Пловдив
Момичета това са жизненоважни неща,не е майтап работа.Давайте адреси да пращам реанимационни екипи,че то сериозно става положението.
Още мисля утре дали да скокна до Одрин,че нещо ми е студено ,ама до утре има време ,може и пък да се постопля.

# 592
  • Варна
Blackisback, то е за ястия основно. Слагам го във всякакви яхнии, боб, червена леща, зеле дори. Предпочитам го пред доматеното. По-хубав привкус придава.
Аз не бих била сигурна, че е по-добре зехтин с неясен произход и съдържание пред олио , ама може и да си права. То вече нищо сигурно няма.
За кога резервира в Unisite?

Renydent, бягай. Там е топло.

# 593

Резервирах 17-19 ноември чак. Искаше ми се и по-рано, но просто няма как.

За зехтина... то сигурно си пише какъв е, ама ние като не разбираме Grinning Аз затова предпочитам да купувам от магазини и тук, и там, навсякъде - да е опаковано, да пише производител, партида и тн. Може и да не съм права, ама така си пазарувам от години. В Гърция правя същото. 

# 594
  • Русе
Покрай четене и снимане на зехтините съм пропуснала. Коментирахте ли това жизненоважно масло от ванилия за какво го ползвате - за аромотерапия или за сладки? И нищо, че не съм разбрала и него снимах Joy

# 595
За ароматерапия и сладкарство,  свързано с някакъв носител.

# 596
  • Пловдив
И за това става...........
https://domashna-kozmetika.com/bg/content/22-domashen-krem-s-emulgator

има много наситен аромат

# 597
  • Пловдив
Преди малко се прибрах и нямам сили сега да пиша,утре ще дам по-подробен отчет Wink Нооо само да се оплача набързичко... Такава невъобразима лудница от нашенци в Одрин не съм виждала...Страшно...Не мога да си представя какво е било в почивните дни септември... Обожавам петъчния пазар,ама май ще се преориентирам за през седмицата.

# 598
Здравейте момичета от много време насам ви следя някой да публикува снимка на качествен зехтин и следващото ходене ще си взема само да попитам този К в каква опаковка е стъкло или PVC

# 599
  • София
Не е крем, но съм купувала за други хора това
AKNETRENT 20 MG YUMUŞAK JELATİN 30 KAPSÜL

аналог е на това в бг. РОАКУТАН КАПС. 20 МГ. * 30
питах, имало голям ефект, но мисля все пак, че при всеки е различно!

Моля ви да редактирате или изтриете мнението си.
Роакутан е много сериозно лекарство, което се пие под лекарско наблюдение и се придружава с ежемесечни кръвни изследвания и е непрепоръчително при много болести/състояния. В интернет четат много хора и подрастващи, които току виж покрай такава препоръка се сдобият и започнат да пият силен препарат без лекарско наблюдение.

Общи условия

Активация на акаунт