Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 275
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Пусни си пак урина. На мен ми бяха излезли бактерии. След втора проба дадена, урината беше чиста. Иди тия дни пак 😉 Понякога се замърсяват пробите, понякога стамат грешки. Поне още веднъж изследвай.

# 346
Пусни си пак урина. На мен ми бяха излезли бактерии. След втора проба дадена, урината беше чиста. Иди тия дни пак 😉 Понякога се замърсяват пробите, понякога стамат грешки. Поне още веднъж изследвай.
Тя дори не беше стерилна тази... в лабораторията ми дадоха обикновена пластмасова чашка .. ще ида в петък да пусна пак.

# 347
  • София
Тя дори не беше стерилна тази... в лабораторията ми дадоха обикновена пластмасова чашка .. ще ида в петък да пусна пак.

Купи си контейнерче и дай урина като стерилна. Тоалет, първо, пускаш първа струя малко и после в контейнерчето, и я носиш в лабораторията.

# 348
От чашката е, купи си стерилен контейнер.

# 349
+1 вече винаги давам урина вкъщи както се дава стерилна. А и е по-удобно.

# 350
Както са те посъветвали и другите момичета, купи си контейнерче за стерилна урина.
Правиш си тоалет без сапун и без да се подсушаваш с кърпа.  Пишкаш малко извън контейнерчето и чак тогава е него. Като не го докосваш до себе си.
Дано всичко е наред с изследванията този път  . Стискаме палци!

# 351
Благодаря ви на всичкиии ! 🤗

# 352
Хах и на мен така първия път в лабораторията ми дадоха пластмасова чаша за кафе, защото реших след прегледа като ми назначи АГ изследвания да свърша всичко на един път, но отново и аз си купувам от аптеката нищо, че и с тази чаша нищо не ми излезе нямаше бактерии... Успех..

# 353
Моето лице също е с доста пъпки в момента, бузите и брадата, неприятни са, защото са големи и болезнени, прибират се и пак излизат..Но аз постоянно ги пипам и става по-зле положението. И преди съм имала проблеми с кожата от време на време, но все ми е минавало за няколко дни. В никакъв случай локален антибиотик за лице. На мен също ми мина през ум, но набързо ме отказаха. Знам, че до края на 3 месец хормоните са много побъркани, след това има шанс да се оправи, но...не е сигурно. Аз се примирих, иначе преди няколко седмици ме беше срам да излизам. 
А относно урината...само стерилната ще покаже реалната ситуация, аз се доверих на първото изследване, но имах симптоми(парене при уриниране) и си започнах назначеното лечение. При липса на симптоми със сигурност бих пуснала поне още едно изследване и в друга лаборатория, защото не е хубаво пиенето на антибиотици през бременноста, особено без причина. Flowers Hibiscus

# 354
Момичета, относно урината. Скоро мъжът ми даде в нестерилнс чашка - пишеше изолират се бактерии. Накарах го да даде стерилна урина и познайте - абсолютно нищо не излезе. И аз винаги давам стерилна. То тия чаши... Онзи ден давах кръв за ТСХ и в лабораторията седяха към 30 пълни чаши, а лаборантката кашляше отгоре им..

# 355
Момичета да питам някоя от вас в ранна бременност (около 8 г.с.) да я е боляло само едната гърда? Вчера се събудих с болка само в едната, иначе и двете ги усещам някак напрегнати и зърната са доста чувствителни, но в дясната си имах болка... Много се притесних и ходих при Василев в Тина Киркова, прегледа ме и каза, че е нормално, имало места, които са "по-чувствителни" на хормоните, които в момента се били покачвали... стори ми се странно, но иначе ми направи мануален преглед и ехограф за общо 5 минути и ме изпрати да си "карам бременността спокойно". От една страна се успокоих, че няма нищо притеснително, от друга - въобще не очаквах такъв отговор и абсолютна липса на лечение, нищо. Expressionless
ПС. Едната ми гърда е мъничко по-голяма от другата, не е видимо просто така, но има разлика. В момента имам чувството, че и двете ми гърди са станали по-големи, а тази, която по принцип е по-голяма - още по-голяма разлика има от другата. Според доктора и това било нормално, при бременност асиметрията се засилвала. Някой с подобен опит?

# 356
Момичета да питам някоя от вас в ранна бременност (около 8 г.с.) да я е боляло само едната гърда? Вчера се събудих с болка само в едната, иначе и двете ги усещам някак напрегнати и зърната са доста чувствителни, но в дясната си имах болка... Много се притесних и ходих при Василев в Тина Киркова, прегледа ме и каза, че е нормално, имало места, които са "по-чувствителни" на хормоните, които в момента се били покачвали... стори ми се странно, но иначе ми направи мануален преглед и ехограф за общо 5 минути и ме изпрати да си "карам бременността спокойно". От една страна се успокоих, че няма нищо притеснително, от друга - въобще не очаквах такъв отговор и абсолютна липса на лечение, нищо. Expressionless
ПС. Едната ми гърда е мъничко по-голяма от другата, не е видимо просто така, но има разлика. В момента имам чувството, че и двете ми гърди са станали по-големи, а тази, която по принцип е по-голяма - още по-голяма разлика има от другата. Според доктора и това било нормално, при бременност асиметрията се засилвала. Някой с подобен опит?

Нормално е едната гърда да е по- голяма от другата и това се отнася не само по време на бременност. Аз лично съм оперирана от фиброаденом на дясната гърда и от личен опит ти казавам, че това не боли. Може да се установи само чрез мануален преглед и ехограф. Няма от какво да се притесняваш щом те е прегледал специалист.Макар и за 5 минутен преглед те добре знаят къде да пипнат и какво да гледат. Спокойно и лека бременност Simple Smile

# 357
При мен също е така-едната ми гърда е по-голяма и по-болезнена.

# 358
Гърдите не само по време на бременността са с различна големина.. Просто през бременността изпъква тази разлика.. После в началото като събират кърма имат още по-голяма разлика и така.. Тогава става от значение как кърмиш и с времето всичко си идва на мястото.. Няма как всички минаваме през това..

# 359
Момичета дайте съвет какво да пия против гадене, ще умра вече, а съм на работа и имам толкова много задължения че ще полудея. А от всяка миризма ми се повдига. Не ми се и яде нищо, като си помисля за храна и.....

Общи условия

Активация на акаунт