Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 154
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Зависи.. На мен ми бяха удобно, но аз след като родих корема ми се прибра веднага.. Аз не съм имала много лохии.. Аз все едно си имах просто цикъл.. И дори ми бяха ненужни големите превръзки и не съм си цапала и бельото, но държаха, ако не сме с лигнин да сме с такива гащи и превръзки..

# 481
Ами ти си изключение. Лохиите след раждане са обилни. Обикновена превръзка абсурд просто. Има си специални, едни огромни и си поемат течението.

# 482
  • София
 На мен еднократните ми бяха много удобни. Никъде не са ми стискали.

# 483
  • бургас
На първото раждане бях с тези огромните  превръзки за родилки и нямах проблеми. Съквартирантката ми беше с нощни превръзки и се наложи да слага от памперсите за бебо.

# 484
  • гр.Бургас
Аз бях с обикновени превръзки и еднократни гащи на мен ми бяха удобни, но и аз нямах кой знае колко силно течение. То и това е индивидуално, така че кой каквото прецени това да вземе.

# 485
Аз ползвах едни за родилки, но мнократни, бяха като мрежести и ми бяха страшно удобни.

Моите лофии също бяха много леки, с изключение на първия и втория ден и превръзките ва родилки ми бха излишни, карах с нормални и след втората седмица с ежедневни.

# 486
Ами ти си изключение. Лохиите след раждане са обилни. Обикновена превръзка абсурд просто. Има си специални, едни огромни и си поемат течението.
Да аз си бях взела такива, даже ми викаха акушерките слагай по две.. Викам няма смисъл и първия ден се измъчих с тия големите и ги махнах и карах с нощни, но просто течението беше леко.. Иначе бях подготвена...

# 487
Бях си купила превръзки за родилки от DM и ми свършиха чудна работа. Те са много дебели и не са ми пропускали.

По отношение на това дали са обилни и колко ще продължат лохиите, съм чувала, че има значение дали раждането е нормално или секцио. При секциото може да не са много обилни и да продължат по-кратко, тъй като с операцията премахват и някаква част от лигавицата, докато при нормално раждане, всичко си излиза само'.

# 488
Бях си купила превръзки за родилки от DM и ми свършиха чудна работа. Те са много дебели и не са ми пропускали.

По отношение на това дали са обилни и колко ще продължат лохиите, съм чувала, че има значение дали раждането е нормално или секцио. При секциото може да не са много обилни и да продължат по-кратко, тъй като с операцията премахват и някаква част от лигавицата, докато при нормално раждане, всичко си излиза само'.

Аз съм секцио, течеше все едно съм заклана кокошка.  Явно е до организъм, не мисля, че типа раждане има някакво значение.

# 489
Аз бях с нормално и бяха леки, като цикъл.

# 490
Аз бях с нормално и бяха леки, като цикъл.
И при мен така.. Всичко е 1:1

# 491
  • София
аз си купих еднократни гащи и съм доволна въпреки че размера не ми пасна съвсем.Купих си и превръзки за родилки и добре че го направих,защото нямаше да стане с нощните. Чак сега на 4ти ден след секциото съм сложила нощна превръзка. В интензивното ни държаха с едни памучни превръзки и без гащи един ден. Лохиите при мен бяха много,но след третия ден спряха.Та мисълта ми е че еднократните гащи отиваха в кофата с превръзката и не съм се занимавала с опазване на бельо и тн. Другото важно е че грам не ми попречиха на белега,което за мен е голям плюс.

# 492
Здравейте, аз съм в 11-та г.с. Това ми е първа бременност, нямам сериозни оплаквания. Уморявам се лесно, гади ми се от определени миризми и често посещавам тоалетната. Болки не съм изпитвала. Наясно ли сте кога може да се разбере пола на бебето?

# 493
Здравейте, аз съм в 11-та г.с. Това ми е първа бременност, нямам сериозни оплаквания. Уморявам се лесно, гади ми се от определени миризми и често посещавам тоалетната. Болки не съм изпитвала. Наясно ли сте кога може да се разбере пола на бебето?
3-4 месец може да се разбере пола стига бебето да е благосклонно да се покаже.. А ако ходиш на ФМ 100% ще ти кажат какво е..

# 494
  • София
За бременните с високи НК-клетки
Колко пъти се влива интралипид? На мен ми  вливаха в 10 г.с., сега съм в 15 г.с. И нужно ли е преди това да изследвам отново нивото на НК?

Общи условия

Активация на акаунт