Бременност, бременни - бързи отговори и въпроси - 54

• 36 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Как през 1 седмица ? Аз сега в 8 съм през 1 седмица ? А в 9-ти ми казаха през 3-4 дни ще съм задължително на тонове?

# 661
  • гр.Бургас
Отивайте веднага на лекар! Моите води изтекоха малко по малко и аз се.чудех води ли са не са ли? Накрая текна малко по- голямо количество и се оказа,че са водите и ,че раждам. После бебка беше 5 дни на антибиотик. Така че отидете да ви прегледат възможно най- скоро. Дори и нищо да няма по- добре да се разходите веднъж отколкото бебчето до стои без околоплодни води.
За водите и за тях съм притеснена, защото пък от 1 седмица ми е мокро бельото понякога, четох, четох в нета за това и разбрах че е от течението понеже ставало по-воднисто накрая, но било възможно и водите да изтичат постепенно, а не наведнъж... през нощта го усещах доста силно даже ме и заболя на няколко пъти, но до сега не съм отишла на док. защото си го усещам и съм спокойна до някъде... апък и мойта аг в 9ти месец ме гледа през една седмица, а не всяка Rage аз знам, че в 9ти месец се гледат тоновете всяка седмица... ама и тя е малко серт... всеки път си чакам датата кротко и така.

# 662
Ами така е... като не бутнеш малко парички или на частно... имам чувството че и е се тая ама те са така... нещо се притесних и мисля да отида до шейново днес.....

# 663
Момичета, вчера бях на първи преглед, видяхме плоден сак, но гинеколожката ми каза, че е притеснително малък по размер (0,84см). По изчисления трябва да съм в 6г.с., а той отговарял на 4г.с. За толкова по-късна овулация мисля, че е трудно да се говори, тъй като цикълът ми е 28 дни и е редовен. Вика ме отново на преглед след 2 седмици, за да видим, има ли развитие..Разбира се, предвид този размер на сака, не се видя нищо в него.

Шаш и паника има в мен, но ви пиша, ако може да дадете мнение, има ли шансове да се променят нещата в положителна насока?

Леко и щастливо бременеене на всички.

# 664
Всеки ден бях на тонове от средата на 9ти до деня, в който влязох в болница. А преди това през 3 дена. А преносих седмица. Отиди да те видят днес.

# 665
  • София
Момичета, вчера бях на първи преглед, видяхме плоден сак, но гинеколожката ми каза, че е притеснително малък по размер (0,84см). По изчисления трябва да съм в 6г.с., а той отговарял на 4г.с. За толкова по-късна овулация мисля, че е трудно да се говори, тъй като цикълът ми е 28 дни и е редовен. Вика ме отново на преглед след 2 седмици, за да видим, има ли развитие..Разбира се, предвид този размер на сака, не се видя нищо в него.

Шаш и паника има в мен, но ви пиша, ако може да дадете мнение, има ли шансове да се променят нещата в положителна насока?

Леко и щастливо бременеене на всички.

84mm гестационен сак отговаря на 5г.с+1-2 дни. Не пишеш датата на последната менструация.
Според мен всичко е наред.
Дори и при редовен 28 дневен цикъл няма как да си сигурна кога точно е била овулацията.

# 666
Момичета някой може ли да сподели има ли нещо което да правя за да успея да родя нормално в 8 месец съм но качвам само на корем краката ми не мръднаха изобщо и ханша ми е малък и казаха че може и да трябва секцио знам че зависи и от бебето дали ще СВ обърне и колко кг ще е но има ли нещо което аз да направя защото много искам да родя нормално наистина

# 667
Защо си мислиш ,че качените килограми ще ти помогнат да родиш нормално? Не виждам връзка.

# 668
  • гр.Божурище
Здравейте момичета някоя мама използвала ли преди или в момента шишета на НУК антиколик и доволни ли сте от тях  ? Благодаря за инфото предварително Simple Smile

# 669
Защо си мислиш ,че качените килограми ще ти помогнат да родиш нормално? Не виждам връзка.
Просто защото доктора ми каза че съм много слаба 54 кг съм а нали зависи от ханша също

# 670
Зависи от това колко ти е широк таза ,а не колко ти е голямо дупето Grinning Или ти не си разбрала док. или нещо те баламосва.

# 671
Здравейте момичета някоя мама използвала ли преди или в момента шишета на НУК антиколик и доволни ли сте от тях  ? Благодаря за инфото предварително Simple Smile

Аз ги ползвах в началото. Пластмасовите. Не са лоши, но тя бързо отказа да пие от тях  и се върнах на Авент. От на НУК й давам само водата.

# 672
Зависи от това колко ти е широк таза ,а не колко ти е голямо дупето Grinning Или ти не си разбрала док. или нещо те баламосва.

Да аз не съм разбрала просто си мислех че може и с нешо да си помогна сама ама явно няма как

# 673
Скрит текст:

Да аз не съм разбрала просто си мислех че може и с нешо да си помогна сама ама явно няма как

Намери си лекар, който е ЗА естественото раждане. Колко си слаба, колко си качила, няма значение, ако няма медицински причини, поради които се налага секцио, няма причина да не родиш нормално.

# 674
  • София
Момичета някой може ли да сподели има ли нещо което да правя за да успея да родя нормално в 8 месец съм но качвам само на корем краката ми не мръднаха изобщо и ханша ми е малък и казаха че може и да трябва секцио знам че зависи и от бебето дали ще СВ обърне и колко кг ще е но има ли нещо което аз да направя защото много искам да родя нормално наистина
Важен е вътрешния диаметър на таза и по-важното е този диаметър да е по-голям от бебето.

Здравейте момичета някоя мама използвала ли преди или в момента шишета на НУК антиколик и доволни ли сте от тях  ? Благодаря за инфото предварително Simple Smile

Аз ползвам само шишета и залагалки на НУК и то само с каучукови биберони.  Моето бебе е на 8м и 1/2
Това с антиколик шишетата... бебетата имат колики, защото не произвеждат лактаза (ензима, който разгражда лактозата), та не знам как шишето може да помогне!

Общи условия

Активация на акаунт