Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 766
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви!

# 226
Здравейте момичета Simple Smile от вчера започнах със стимулацията. Предписаха ми Гонал писалка 225 всеки ден и така до четвъртък, когато съм на преглед Simple Smile успех на всички вас и дано по Коледа имаме положителни резултати Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 19:07 от Toni_n_k

# 227
Тони много успехи ти пожелавам,вярвай стават чудеса 😉😍

# 228
Тони много успехи ти пожелавам,вярвай стават чудеса 😉😍

Благодаря Heart

# 229
. Здравейте!Някой знаели дали се поемат от фонда?

# 230
  • Varna
Не, не се поема от фонда.

# 231
Мили момичета, много ви моля някой да даде мнение. Много съм притеснена, дори предложих на доктора да прекратим стимулацията. Онзи ден естрадиола ми беше 800 и нещо- това е бил 8 ден от стимулация. На 10 ден - 343!!!!. Усъмних се и пуснах в друга лаборатория и ми показа 790- това беше вчера на 11 ден стимулация. Днес 12 ден излиза 668.16. До вчера докторите отбелязваха 5 големи фоликула, днес засякоха 6. Докторът ми обясни, че на фоликул е 100, демек този резултат показва точно 6 фоликула. Не знам ама за мен положението си е мн зле. От тия 6 не се знае колко качествени яйцеклетки ще излезнат, а и колко ще се оплодят. Много съм се отчаяла. Моля ви, дайте по едно мнение😢😢😢

# 232
  • София
при 6 големи фоликула и почти приключила стимулация не виждам никакъв смисъл да се прекратява.
аз имам стимулация с 4 фоликула, естрадиола беше 300 и нещо когато сложихме прегнил. на пункцията извадиха 4 яйцеклетки и се полуиха 4 ембриона, един от тях стана на човече даже.
ако си в началото да прекратите, ама сега е съвсем безсмислено, според мен  Rolling Eyes

# 233
при 6 големи фоликула и почти приключила стимулация не виждам никакъв смисъл да се прекратява.
аз имам стимулация с 4 фоликула, естрадиола беше 300 и нещо когато сложихме прегнил. на пункцията извадиха 4 яйцеклетки и се полуиха 4 ембриона, един от тях стана на човече даже.
ако си в началото да прекратите, ама сега е съвсем безсмислено, според мен  Rolling Eyes
Благодаря ти много, малко ми поолекна😘

# 234
  • sofia
Мили момичета, много ви моля някой да даде мнение. Много съм притеснена, дори предложих на доктора да прекратим стимулацията. Онзи ден естрадиола ми беше 800 и нещо- това е бил 8 ден от стимулация. На 10 ден - 343!!!!. Усъмних се и пуснах в друга лаборатория и ми показа 790- това беше вчера на 11 ден стимулация. Днес 12 ден излиза 668.16. До вчера докторите отбелязваха 5 големи фоликула, днес засякоха 6. Докторът ми обясни, че на фоликул е 100, демек този резултат показва точно 6 фоликула. Не знам ама за мен положението си е мн зле. От тия 6 не се знае колко качествени яйцеклетки ще излезнат, а и колко ще се оплодят. Много съм се отчаяла. Моля ви, дайте по едно мнение😢😢😢
При мен естрадиола също беше около 800 на 8 ден, а имах само 3 фоликула, на пункцията 10 ден от тях 6 яйцеклетки , от които 4 оплодени и накрая 2 ембриона.Така че няма смисъл от излишни притеснения.Успех

# 235
При мен естрадиола също беше около 800 на 8 ден, а имах само 3 фоликула, на пункцията 10 ден от тях 6 яйцеклетки , от които 4 оплодени и накрая 2 ембриона.Така че няма смисъл от излишни притеснения.Успех
Криси, само не разбрах как от 3 фоликула са ти извадили 6 яйцеклетки? То нали в един фоликул има само по 1 яйцеклетка. Да не би да имаш впредвид, че освен тези 3 фоликула са пунктирали още 3?

# 236
  • sofia
Криси, само не разбрах как от 3 фоликула са ти извадили 6 яйцеклетки? То нали в един фоликул има само по 1 яйцеклетка. Да не би да имаш впредвид, че освен тези 3 фоликула са пунктирали още 3?
Така ми каза доктора след  пункцията, доколкото  знам не е задължително  да има само една яйцеклетка в един фоликул.

# 237
  • София
1 фоликул = 1 яйцеклетка
Няма как от 3 фоликула да извадят 6 яйцеклетки. Имало е други фоликули, които не сасе виждали на прегледите

# 238
  • София
Изкарали са от по-малките Ф. Я.
При мен следяха 6-7 големи Ф., а изкараха 14 яйцеклетки Grinning
Факт е, че само 7 бяха зрели.

# 239
  • София
Здравейте, някой интересувал ли се е от някаква статистика на къс или дълъг протокол има по голяма успеваемост.  Аз съм преминала едно ин витро на къс протокол И сега ми предстои второ . Интересно ми е дали не е по добрия вариант на дълъг протокол. Незнам...

Общи условия

Активация на акаунт