Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 68

• 63 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Вирусология трябва и важи три месеца, а микробиология винаги сме правили след като ми приключи менструацията в съответния цикъл, на чист ден. Фолиевата е задължителна, за другите витамини и добавки всеки лекар има свои предписания.

# 91
  • София
Пффф, как съм изпуснала новата  тема...
Топ и на мен ми прилича на хипер това, надявам се всичко да е наред вече Simple Smile На мен ми пуснаха 3 системи веднага след пункцията и после пих протеин и пилешки бульон - нямах никакво неразположение.
+1 Вирусологията е 3 месеца, микробиология важи 1месец, а ПКК - 1 седмица.  Фолиевата е задължителна добавка .

# 92
Axenia, вече всичко е наред.
Чакам цикъл сега да видим как ще е, обикновено е болезнен и навреме. Сега очаквам нови висоти 😅😆😅😆

# 93
Здравейте,
след взета заповед за първо инвитро... сега трябваше да направим задължителните изследвания, в момента видях резултатите от микробиологията, на мен - Citrobacter diversus, а на съпруга ми - Enterococcus faecalis. Веднага звъннах на гинеколога си и той ми отговори, че този резултат при мен е много странен и ми препоръча антибиотик. Зачетох се и за резултата на съпруга ми, прочетох, че отново се пие антибиотик. Понеже сега за първи път си правим такива изследвания... има ли случаи, в които, въпреки такива резултати се започва процедурата? Вече ще се свържа с клиниката при първа възможност разбира се... Ще бъда много благодарна ако някой ми отговори.

# 94
Здравейте,
след взета заповед за първо инвитро... сега трябваше да направим задължителните изследвания, в момента видях резултатите от микробиологията, на мен - Citrobacter diversus, а на съпруга ми - Enterococcus faecalis. Веднага звъннах на гинеколога си и той ми отговори, че този резултат при мен е много странен и ми препоръча антибиотик. Зачетох се и за резултата на съпруга ми, прочетох, че отново се пие антибиотик. Понеже сега за първи път си правим такива изследвания... има ли случаи, в които, въпреки такива резултати се започва процедурата? Вече ще се свържа с клиниката при първа възможност разбира се... Ще бъда много благодарна ако някой ми отговори.
Задължително е преди процедурата микробиологията и на двамата да е чиста. Така че, изпийте си каквото са ви дали направете контрола и смело напред Simple Smile.

# 95
Благодаря!

Здравейте,
Задължително е преди процедурата микробиологията и на двамата да е чиста. Така че, изпийте си каквото са ви дали направете контрола и смело напред Simple Smile.

# 96
Споделете какви са всички изследвания преди ин витро процедурата

# 97
При мъжа: МБ, спермограма, вирусология; при жената:МБ, цитонамазка, вирусология, токсоплазмоза. Ако пропускам нещо, може да добавите.

# 98
Na men mi kazaha imonologichni vitamin b , d  za tezi oshte ne sa mi kazali

# 99
На мен ми направиха трасфер със бактерии в микробиологията и естествено резултата е отрицателен.

# 100
Много странно...
Успех следващия път Simple Smile
На мен ми направиха трасфер със бактерии в микробиологията и естествено резултата е отрицателен.

# 101

Не ти ли дадоха нещо да лекуваш тези бактерии?

# 102
Здр, скоро научихме ,че мъжа ми е с диагноза астенозооспермия и реших да направя инсеминация ,но всеки лекар казва “няма смисъл,давайте Инвитро” та.. може ли някой с опит да обясни как протича от .. до процедурата.За сега знам само,че се започва с контролен преглед с ехограф на 2-ри ден от цикъла.Следват инжекции за стимулиране няколко дни,после пак инжекции за спукване и после...?
упойка? болки?мн ли объркват хормоните на жената Cry
Благодаря.

# 103

Не ти ли дадоха нещо да лекуваш тези бактерии?   
   да но само 3 дена до трансфера.

# 104
Здр, скоро научихме ,че мъжа ми е с диагноза астенозооспермия и реших да направя инсеминация ,но всеки лекар казва “няма смисъл,давайте Инвитро” та.. може ли някой с опит да обясни как протича от .. до процедурата.За сега знам само,че се започва с контролен преглед с ехограф на 2-ри ден от цикъла.Следват инжекции за стимулиране няколко дни,после пак инжекции за спукване и после...?
упойка? болки?мн ли объркват хормоните на жената Cry
Благодаря.

Здравей. Не се притеснявай, не е толкова страшно, колкото звучи.
По време на стимулация ще ти назначат инжекции и през няколко дни ще имаш прегледи и изследване на хормони. Като нарастнат достатъчно фоликулите се прави пункция, с краткотрайна анестезия.
След това или ще има свеж трансфер или ЗЕТ. Това е.
Успех

Общи условия

Активация на акаунт