Декемврийче мина килограмче вече, наближава срещата с малкото човече

• 37 141
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Михаела сигурна ли си, че ще ти взимат цито? Мисля, че искат само микробиология.
За нощници от болницата ми искат 2, но аз мисля да взема повече.
Ябълке ти от къде купи твоите?

Мамчета, дайте идеи за име на следващата тема

# 571
  • Варна
Михаела сигурна ли си, че ще ти взимат цито? Мисля, че искат само микробиология.

Аз, че съм тъпо патенце е факт. Акушерката в кабинета ми даде да подпиша едно направление ( като съм подписвала доста до сега и те са били за кръв , урина и още някой) и подписвайки го фокусирах цитонамазка , което ме шашна леко , но си замълчах , защото не бях сигурна в това, което съм видяла. После се замислих , че ако ме пратят за цитонамазка ще откажа. Страх си ме е , като знам че кървя при всяка , сега бременна и то вече в 8ми месец нещо не ми се рискува. За това питам и за вашето мнение , че нещо взех да параноясвам , а и си падам паника .

# 572
  • София
Взе ми цитонамазка в четвъртия месец, а и таман се паднах по график спрямо миналата година. Сега моята АГ сама каза, че не би рискувала. Иначе МБ ще ми взима контролно другия месец 😝😝😝😝 и се падам точно в края на 8ми месец...

# 573
  • бургас

Взех ги от едно магазинче до Борисовата на Калоян. С дълъг ръкав 16лв.

Ще си нося и една пижама за всеки случай. Първият път нямах шевове и си изкарах престоя с пижама.

# 574
  • Варна
На мен цитонамазка през бременността не са ми взимали , само влагалищен секрет в 4ти месец , аз си имах и оплаквания , та се лекувахме. Сега знам , че ще имам пак влагалищен , но тази цитонамазка мира не ми дава. Едни мами казват няма проблем , други казват , че са я отказали - вече и аз не знам , ако кажат , че трябва- да я правя ли или да я откажа ....

# 575
Михаела, не би трябвало да ти взимат цитонамазка- при мен пропуснаха изобщо, защото аз бях с кървене и проблеми, когато беше времето и като питах лекаря ми към 24 г.с., каза, че вече е късно и не е препоръчително. Ако все пак искат- отказвай категорично.

Момичетаа, минах 3. ФМ, да ви се похваля и аз, че всичко с бебка е наред, тежи вече цели 1640 грама в 30+2 дни и си има рошава косица Simple Smile За щастие, беше си развила най-накрая пъпната връв от врата и си се е позиционирала главично. Успяхме да я видим и на 3Д, макар, че наша срамежливка пак се опита да се скрие. През цялото време гълташе течност и примлясваше с устнички Heart Нямам търпение за декември! Simple Smile

# 576
Аз в няколко магазина ходих и навсякъде нощниците бяха около 20-25лв. За Варна става въпрос. Всъщност в един китайски магазин имаше по 6 лева, ама бяха просто покъртителни, пълни боклуци. Ще огледам още малко, но ми се струва, че по-евтини от 20-тина лева няма да намеря, каквото такова...
На мен цитонамазка ми взеха в 4 месец, повече не мисля, че ще ми вземат, а микробиологии имам две правени, но със сигурност ще искам поне още 1. С бяло течение съм от години, не обилно и без миризми и цветове, през бременността си продължава същото. Основно ми предписаха Лактажин и веднъж едни глобули, но вече само 1-2 пъти в месеца слагам по един Лактажин профилактично.

# 577
Михаела, не би трябвало да ти взимат цитонамазка- при мен пропуснаха изобщо, защото аз бях с кървене и проблеми, когато беше времето и като питах лекаря ми към 24 г.с., каза, че вече е късно и не е препоръчително. Ако все пак искат- отказвай категорично.

Момичетаа, минах 3. ФМ, да ви се похваля и аз, че всичко с бебка е наред, тежи вече цели 1640 грама в 30+2 дни и си има рошава косица Simple Smile За щастие, беше си развила най-накрая пъпната връв от врата и си се е позиционирала главично. Успяхме да я видим и на 3Д, макар, че наша срамежливка пак се опита да се скрие. През цялото време гълташе течност и примлясваше с устнички Heart Нямам търпение за декември! Simple Smile
Ооо, шушулчица малка!
И моята бебка си беше омотала пъпната връв като герданче.
Нямам търпение вече да я видя ... на 23ти съм на 3та ФМ, тогава ще съм 31 г.с + 4 д.
Това е една от снимките на която се плези и се вижда и пъпната връв около вратлето. Тук сме в 20 г.с. .

# 578
# 579
  • Димитровград
https://m.olx.bg/ad/novi-noschnitsa-za-karmachki-s-kas-rakav-10l … Bmethod%5D=answer
Взех от тук 100% памук много са хубави

# 580
Аз в няколко магазина ходих и навсякъде нощниците бяха около 20-25лв. За Варна става въпрос. Всъщност в един китайски магазин имаше по 6 лева, ама бяха просто покъртителни, пълни боклуци. Ще огледам още малко, но ми се струва, че по-евтини от 20-тина лева няма да намеря, каквото такова...
На мен цитонамазка ми взеха в 4 месец, повече не мисля, че ще ми вземат, а микробиологии имам две правени, но със сигурност ще искам поне още 1. С бяло течение съм от години, не обилно и без миризми и цветове, през бременността си продължава същото. Основно ми предписаха Лактажин и веднъж едни глобули, но вече само 1-2 пъти в месеца слагам по един Лактажин профилактично.

Аз мислих в Мадара да отида. Там проверявала ли си?

# 581
Sandra8, да, преди около месец минах оттам и имаше точно 3 нощници за бременни/кърмачки, нищо общо с показаните тук в темата. Не, че ще ходя на модно ревю, но все пак...
Може би ще намина още веднъж, ако евентуално са заредили нещо ново. Всъщност обикновените им нощници бяха съвсем прилични, но тези с копченцата не ми харесаха, а то като нямаше и избор.

# 582
За нощници, същите където ги продават по 40 лв в сайтовете ги има на Илиянци - аз моята я взех за 16 лв и сега съжалявам че не взех още

# 583
  • София
Аз не съм давала да ми взимат цитонамазка през бременността, това си е вход и за бактерии, не мерси!
Микробиология ми взимаха в 3 месец, после в 6 и днес също ще си искам последно преди раждането.

# 584
А аз съм в паника. Изследванията, които ми пускат са нереални. Полага ми се и микробиология, питах, излъгаха, че не ми се полага. Помолих да ми направят реазпечатка на всички изследвания и какво виждам .... И микробиология имам направена!!!! В месеца, когато за първи път трябваше болничния ми да е по здравна каса ме накараха да платя. В същия този месец в системата им има две изследвания .... Мои ... С моите имена!!!! На един ден! Коренно различни стойности. С две думи са ме накарали да си платя, въпреки че ми се полагат безплатни изследвания. Другите или са написани ей така с цел усвояване на пари, или друга жена е минала .... Нямам думи!

Общи условия

Активация на акаунт