Звездни компромати - 382

• 74 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Подала съм. Нямат интерес, нито отговор, нито реакция.

# 286
Всъщност много хора споделиха факти. През годините неведнъж също съфорумци са представяли факти за това, че разследващата журналистика в България е поръчкова. Разбира се, всеки има право да вярва, на каквото иска. Съответно някой ако иска, нека вярва, че това е солова акция на въпросния репортер.

# 287
Всъщност много хора споделиха факти. През годините неведнъж също съфорумци са представяли факти за това, че разследващата журналистика в България е поръчкова. Разбира се, всеки има право да вярва, на каквото иска. Съответно някой ако иска, нека вярва, че това е солова акция на въпросния репортер.
Наричаш факт следното ли „Аз знам за много случаи”. Дайте конкретна информация и имена.
Продължавам да твърдя, че Господарите правят немалко, но типично по български се гледа това, което не е направено, а не това, което се прави.
Факт, че Господарите са „институцията”, в която хората вярват най-много и с право.

# 288
Шарапова е много хубава без дрехи. Облечена ми е много кобилеста, а сега ме изненада приятно.

# 289
Не съм нясно с репортажите им, отдавна не ги гледам.
Но със сигурност не смятам, че са “институцията”, на която хората вярват най-много, не бива да се обобщява така.
Все пак те са хумористично предаване на първо място. Не съм чула нито един мой близък или познат при проблем да се обръща към тази “институция”.

# 290
  • Rock & Roll feeling ...
Как се борави с тази думичка "поръчков/и" ?! Да са поръчкови,значи да обслужват интереси различни от тяхните. Като например онзи скандал с материалите на Васил Иванов и наложената му цензура от неЙпомняИмето.
Единственото черно на бяло за господарите е,че отсяват,което намирам за разбираемо. А дали в един момент  има тежест сериозността на проблема,а в друг - смехотворността, те си преценяват.

# 291
С риск да бъда разбрана грешно ще кажа , че аз не разбирам тая мода с момченцата, които имат коса на момиченца и ходят така рошави
Малък Халваджиян
https://www.instagram.com/p/BoSCWdthykL/?utm_source=ig_share_she … hid=1p86pqezxumf0
И знам, че ще кажете , че е сладък , пухкав а у. И все пак.. не го разбирам!

Преди около 2 месеца ги видях семейно в един музей.
Скрит текст:
Имаше духов оркестър от армията, хората с униформи и пр. Всички официално облечени или поне прилично изглеждащи като за културно мероприятие. Посредата на концерта, влизат гръмко Бебо, жена му и въпросното дете. Бебо не си го спомням особено, но жена му и детето ме потресоха. Детето беше облечено в някакви дрипави дрехи, косата му на всички страни (аз не знаех, че е момче и помислих че е момиче), влизаше му в очите, в устата, навсякъде. Жена му беше със синя коса, облечена в модерните къси гащи тип боксерки, дупето ѝ беше отвън, беше с кроп топ, съответно корема и беше отвън, мисля с някакви мрежести чорапи. Честно казано, изглеждаше като момиче на час. Поседяха, вдигнаха врява, което беше тотално неуважително към целия оркестър и музея като цяло, след 15тина минути им доскуча и си заминаха (то и духовата музика не е за всеки, явно). Направиха ми адски грозно впечатление, цялата зала ги оглеждаше.

ПТ: https://www.instagram.com/p/BoT07e3gXyy/?taken-by=nina
Нина Добрев в Париж Relaxed

# 292
Мара дамата утре в Папараци ще разкаже за новата си любов Whistling

# 293
Симона Загорова в мармалад ( не ме кефи това предаване)
Само ще кажа.... Иска ѝ се да е това:
https://www.instagram.com/p/BoTyUZHglYr/?utm_source=ig_share_she … hid=1jlt5a4q4yo2o

# 294
Мара дамата утре в Папараци ще разкаже за новата си любов Whistling
Директно от Париж ли ще предава?  Mr. Green

# 295
Потвърждавам за Симона.

# 296
# 297
  • Бургас
Много е красива Мегън!Искам тези,които обличат Мелания да обличат и Мегън.Тя се справя много добре,но ще ми хареса да внесе още повече класа сред английските сухари.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 18:37 от Nina_Z

# 298
  • на пистата
Лили Иванова при Карбовски.Само на мен ли ми се струва,че са и замазали за да и скрият шията?

# 299
по-добре да замазват

Общи условия

Активация на акаунт