Звездни компромати - 382

• 74 497
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Излишно интервю.Кому е нужно?Нека почива в мир момчето!Защо трябва да го нищят по медиите?!
Анти ми е Емилия.

# 391
Остави бившия. Това, че всеки льольо стана предприемач, не значи, че от строителство не се печели.
Е, не беше като да не изкарва, пък да си е льольо, колкото иска. Просто си знаеше с кой не трябва да се занимава, в коя държавна поръчка не трябва да участва и т.н., но това е една мноого дълга тема.

# 392
Остави бившия. Това, че всеки льольо стана предприемач, не значи, че от строителство не се печели.
Е, не беше като да не изкарва, пък да си е льольо, колкото иска. Просто си знаеше с кой не трябва да се занимава, в коя държавна поръчка не трябва да участва и т.н., но това е една мноого дълга тема.
Вярвай, знам много по тази тема;)

# 393
]Вярвай, знам много по тази тема;)
Вярвам ти, а и не съм казала, че не се печели. Печели се, само че милионери стават само големите риби, какъвто явно е и Башур. А голяма риба няма как да си случайно, просто няма да ти го позволят. В България има мафия във всеки един бизнес, еле пък в строителния.

# 394
Ох и аз се напъвам да се сетя коя е тази Галена Димова, като пуснахте снимка включих. Преди доста време я имаше в един брой на сп. Hello, мъжа й, детето и къщата, в която живеят, доста луксозно беше.

После се разбра, че тя и след брака си заработвала и мъжа й я натири. Дотогаз не е ли предполагал, че и дете да има от нея, то пък знае ли се негово ли е...балканска сапунка отвсякъде.

# 395
Да ви попитам - като прочетохте историята на Гери синоптичката, някой сети ли се как тук 7 месеца се шегуват с бременностите им ? Ето че понякога , макар и да искаш да крещиш на целия свят , че си в очакване - има нещо, което те спира ...

# 396
За Гери не мисля, че толкова се е коментирало. Тя още в началото обяви че има рискова бременност и се налага да лежи в болница.

Съгласна съм, че не бива навсякъде да се тръби. Минала съм през загуба и знам как после седиш и трепериш всичко да е наред.

Никол е доста по-коментирана, аз не виждам нищо лошо в това, че не навира във всяка медия новината. Обаче беше тъпо тук някои да заявяват от първо лице, че не била бременна при положение, че тя е с виден корем.

# 397
Деси Банова-Плевнелиева роди ли?

# 398

Още не сме разбрали. Най-вероятно ще е през работно време, събота и неделя Гала почива Wink

# 399

Още не сме разбрали. Най-вероятно ще е през работно време, събота и неделя Гала почива Wink
И ще е тайно разбира се.  Whistling

# 400

И ще е тайно разбира се.  Whistling
Да ще има тайно излъчване при Гала😂😂😂😂

# 401
За разкош на неделната вечер - един пост на Нора Недкова, която преди няколко дни е станала на 25. Надявам се след вечеря го четете:
Скрит текст:

# 402
След този пост се почувствах толкова нищожна и посредствена, че не ми остава нищо друго, освен да се завия през глава с одеалото!
Лека нощ!

# 403
Не знаех, че гаджето на Криско е стюардеса, но видимите й татуировки по ръцете никак не се вписват в изисванията за тази престижна професия. Май и този сектор се напълни предимно с кифли.

# 404
Зa човек, който твърди, че прекaлено обичa дебелото си черво и му угaждa всячески, постa и е aбсолютно в контекстa нa любовтa и - тоaлетни блaгодaрности от едно wc момиче - хaйде някой дa пусне водaтa.

Общи условия

Активация на акаунт