Звездни компромати - 382

• 74 422
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Симона Загорова ми е като един Илия Загоров с грим,прическа и усмивка на Глория.
Толкова прилича на майка си в лице, че опровергава всички слухова за пластични операции на Глория.
Иначе в тяло да, май се е метнала на баща си.
Прилича, защото се гримира като нея, има същшата прическа и я имитира в абсолютно всичко и да, Глория е цялата в пластични операции. Симона прилича на Загоров много повече от на Глория и затова я имитира така страстно.

# 691
  • София
Симона Загорова ми е като един Илия Загоров с грим,прическа и усмивка на Глория.
Толкова прилича на майка си в лице, че опровергава всички слухова за пластични операции на Глория.
Прилича, защото се гримира като нея, има същшата прическа и я имитира в абсолютно всичко и да, Глория е цялата в пластични операции. Симона прилича на Загоров много повече от на Глория и затова я имитира така страстно.

Аз съм я виждала на живо и без грима,прилича на майка си Да!Но е едра, груба и по якичка от снимките.Но и не е дебела.

# 692
И какви пластични операции има Глория по лицето?

# 693
Всякакви каквито можеш да си представиш. Peace

# 694
  • Viena
От А до Я.

# 695
  • Бургас
Доста си е едра дори за мен Симона.Гло също е едра,поне от последния път,когато я видях.На снимки не вярвам,искам аз лично да се убедя на живо.

# 696
  • София
Новото гадже на Кличко, боксьорка е.
https://www.blitz.bg/sport/svezho/vizhte-novata-na-klichko-i-vrz … pulev_412904.html

# 697
Ами не знам как с грим ще си докараш същата форма на лицето и носа и същите скули. Въобще цялата и костна структура на лицето, е намайка и. Понякога пишете откровенни глупости.
Иначе да, в тяло не отричам, че е груба.

# 698
  • град-държава
Как пък ще е едра Глория. Виждала съм я, но след доста време включих, че изобщо това е тя. Вярно, че беше много отдавна, но ми се видя страшно дребна тогава. Иначе беше красива и хващаше окото.

# 699
Кличко няма вкус за жени  Wink

# 700
Симона е абсолютно копие на майка си, с "боята" на баща си..

# 701
Как го имитираха него и брат му в Шоуто на Слави,припаднах от смях Grinning
Кога са го давали?
Може ли линк?
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/13170 Заповядай Simple Smile
Благодаря

# 702
  • Бургас
Как пък ще е едра Глория. Виждала съм я, но след доста време включих, че е изобщо това е тя. Вярно, че беше много отдавна, но ми се видя страшно дребна тогава. Иначе беше красива и хващаше окото.
То това сигурно е било преди 100г,за мен е едра и никой не може да ми промени мнението за нещо,което съм видяла с очите си.Наскоро пя в едно заведение и доста добре я прецених.Но е далеч от слаба,а това и е мания,да бъде слаба.

# 703
  • София
Симона съм я виждала в парка с онзи Радко (не му помня името от "Гласът на България"). Беше ниска и трътлеста, не изпускаше цигарата и за секунда.

# 704
  • София
Как пък ще е едра Глория.
От години не е едра, защото спазва зверски режим. Но добре я помня от зората на чалгата, когато по кабеларката ни всеки ден въртяха една нейна песен, в която Гло беше по прилепнала къса рокля, а отдолу - късо клинче.  Mr. Green Хич не беше стройна, ама хич.

Общи условия

Активация на акаунт