Звездни компромати - 382

• 74 428
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Сигурно е прекалила с иритуалите и се чуди как да превземе стълбището.  tooth

След като Банови-Плевнелиеви родиха вече, само Николчето и Тоцка ли чакаме?  Thinking

# 676
Аз чакам и Джесика Симпсън, че предната ѝ бременност беше много дълга. Ама вече не знам с първото или с второто много се беше проточила работата

# 677
# 678
  • София
Бисерите на Дамата ми направиха деня! Joy
Някой питаше какво им е на краката на Глория. Според мен съфорумката визираше, че са хиксовидни, но не съм загледала дали на Симона са същите. А това девойче е с такива нелепи пози и чупки на всички снимки от РД, че и с нея добре се посмях.

# 679
Как го имитираха него и брат му в Шоуто на Слави,припаднах от смях Grinning
Кога са го давали?
Може ли линк?

# 680
Как го имитираха него и брат му в Шоуто на Слави,припаднах от смях Grinning
Кога са го давали?
Може ли линк?
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/13170 Заповядай Simple Smile

# 681
Бисерите на Дамата ми направиха деня! Joy
Някой питаше какво им е на краката на Глория. Според мен съфорумката визираше, че са хиксовидни, но не съм загледала дали на Симона са същите. А това девойче е с такива нелепи пози и чупки на всички снимки от РД, че и с нея добре се посмях.

особено в зората на кариерата си Глория имаше отвратителни крака. сега също формата е кофти, както и капачките на колената, но тя работи усилено и разликата е потресаваща. абе добре си изглежда жената, няма спор. но за това трябва много глад и спорт, за да понадвие гените. има единични снимки по бански, на които си личат краците. иначе се прикрива, знае си минусите. еваларка за дисциплината.

# 682
От бисерите на Мария Дамата много ме впечатли "на нас, човешкият фактор".

Всичко ми звучи като някакъв много, много лош превод на европейска директива, поздравявам я за което Joy

# 683
  • София
Симонка е пищна мадама, браво. Не разбрах какви са краката на Глория, че и да ги е наследила? Дълги, може би.
Безформени. Няма прасец, няма глезен.

# 684
  • Rock & Roll feeling ...
Симона Загорова ми е като един Илия Загоров с грим,прическа и усмивка на Глория.

# 685
Сега гледам Блатечки по Нова, изглежда като чичак, преди ми харесваше.

# 686
  • София
Никога не съм го харесвала, но на него си му личеше, че ще остарее кофти..

# 687
Вчера видях Галена в много лошо състояние пред бутика им в София. Скърбеше за някой и я успокояваха да е силна и т.н. Цялата беше облечена в черно и се криеше под огромни слънчеви очила.  Някой да е чул нещо да й се е случило?

# 688
  • Бургас
Да,баща и почина съвсем наскоро,милата съчувствам и искрено.

# 689
Симона Загорова ми е като един Илия Загоров с грим,прическа и усмивка на Глория.
Толкова прилича на майка си в лице, че опровергава всички слухова за пластични операции на Глория.
Иначе в тяло да, май се е метнала на баща си.

Общи условия

Активация на акаунт