Звездни компромати - 382

• 74 602
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
И още един компромат по случая със стоките с изтекъл срок - детективите в темата за "София ден и нощ" разпознаха една от участничките в сериала (също продукция на Нова), във видеото е жената с качулката. Тя е майката на Асен в сериала Simple Smile

Върбанов може да конкурира по "умиращ лебед", дори Маман... Беше и в обедните новини новината за побоя му.
Много точно сравнение Laughing

Жалко, много жалко. Ясно е, че не помагат на всички, но и помагат на много. Подобно поведение е недопустимо.

# 181
Върбанов може да конкурира по "умиращ лебед", дори Маман... Беше и в обедните новини новината за побоя му.
Сега двамата Халваджиян ще трябва да си срежат Златния скункс. Че да има и за двамата по половинка на камината.

# 182
  • Rock & Roll feeling ...
Следя стените всички от клана да видя ще имат ли подобаващ патос на възмущение,както към другите в подобна ситуация. Ще е готино да осмеят случая самите те и да му връчат скункс.

Е чак самите братя да си го връчат,съмнявам се,но поне на репортера и отзивчивия оператор.

# 183
Сега двамата Халваджиян ще трябва да си срежат Златния скункс. Че да има и за двамата по половинка на камината.
Според мен поведението на Халваджиян е адекватно. Скунксът е за Върбанов.

# 184
  • София
Пълен фарс е цялата ситуация, а най-нелепото е, че въпросният Върбанов беше приет и полежа и в болница, след което беше изписан за домашно лечение с медицинско свидетелство за "лека телесна повреда"....  Confused

# 185
Диагностициран бил с  леко мозъчно сътресение.

# 186
Ами да го прегледа още един независим лекар, не е късно предполагам.
Не сме видели всички кадри от затварянето на вратите до момента, в който са го хванали до стената. Ако преди това е ударен няколко пъти в главата, нормално е да залита после.
Ако не е излъгал, ще намери начин да го докаже, обаче щом вече е извън предаването, явно не е успял да го направи...

# 187
Според мен поведението на Халваджиян е адекватно. Скунксът е за Върбанов.
Не, отговорността е на шефа, не на работника.

# 188

Тоя мъж до Марчето изглежда 3 метра. Хриси се съмнявам да има 175,така че картинката е била малко по-човешка.

Да, но тя по улиците с охраната се е движила и просто двамата един до друг са били смешни. Иначе Хриси е ясно, че табуретка и с Марчето са си отивали.

# 189
Ами да го прегледа още един независим лекар, не е късно предполагам.
Не сме видели всички кадри от затварянето на вратите до момента, в който са го хванали до стената.
Има записи от самото изхвърляне до идването на полицията и се вижда ясно,че няма нанесен побой.

Господарите връчиха скункс на  Мавриков с причина,че където и да отишъл след напускането му на господарите, предаването падало от ефир. Е  това може ли да е причина ? По същата логика и братята могат да си дадат скункс сами на себе си.

# 190
тва не е първото фалшименто на господари на ефира. преди години като съм го гледал съм забелязвал за неща близки до мен че послъгват за добър ден.

# 191
Не, отговорността е на шефа, не на работника.
Може и да така да е, лично за мен никой не трябва да понася отговорност за чужди действия, освен ако не са по негово нареждане.

Има записи от самото изхвърляне до идването на полицията и се вижда ясно,че няма нанесен побой...
Но не видях такива от момента, в който го затварят вътре, до първите кадри, на които се вижда, че го държат до стената.

# 192
За Върбанов снощи даже казваха че е в Неврохирургия...

# 193
са сички по веригата да го издухат

# 194
Направиха сензация, че репортер на Господарите е бил бит. Сега е излязъл запис от камера, че е избутан през вратата, а той сам е паднал и се е снимал.
Ще видим каква е истината.
Мммдааа, къде е фамилията сега да се изказва във фейса?!
Шивачката мълчи, мъжа и също, великия продуцент на господарите много бързо си изми ръцете.
Много неприятна фамилия.Вечно поучават и философстват ,а пък гледай какви репортажчета си съчиняват.Дали това е за първи път😏?

Общи условия

Активация на акаунт