Звездни компромати - 382

• 74 593
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Аз сега не разбрах. Тези от склада, в отговор на обвиненията, че са били репортера, предоставят кадрите ли?
А въпросният репортер извадил ли си е медицинско, че е бил бит или отива при шефовете си, казва, че са го пребили и те почват да раздухват без да са сигурни?

# 196
  • Rock & Roll feeling ...
Има записи от самото изхвърляне до идването на полицията и се вижда ясно,че няма нанесен побой...
Но не видях такива от момента, в който го затварят вътре, до първите кадри, на които се вижда, че го държат до стената.
в самите господари е видеото до заключването му.
И самата негова версия е за нанесен побой отвън.

Жалко,че фокусът от тези изроди,които тровят хората без грам съвест беше изместен от тъпата постъпка на Върбанов.

Blackbling предполагам,че като отговор. А той освен медицинско полежа и в болница и написа даже послания от болницата във фейса.

# 197
Това не е ли Божинката ?
Скрит текст:

# 198
  • I want it all and I want it now.
Божко е 😅

# 199
Ахаа, ясно. Случаят явно е "хвани единия, удари другия". Дано обаче тази история не повлияе на самото предаване, защото не мога да си кривя душата, вършат много полезна работа за обществото. Факт е, че понякога и те самите пресоляват манджата, но също е факт, че повече са помогнали, отколкото са навредили. Благодарение на това, че дават такава гласност, институциите в България си вършат работата.
И не мога да разбера хората, които само чакат и най-малката издънка и веднага се нахвърлят като кучета на мърша, искат да ги свалят, да ги съдят и т.н. И аз не харесвам Халваджиян, еле пък жена му, но ако го нямаше предаването, нещата щяха да са доста по-зле. Малко или много мошенниците имат страх и респект от Господарите.

# 200
Все си мисля, че до някъде и Халваджиян има пръст. И е знаел за инсценировката на Върбанов. Ако не беше изваден записа щяха да направят чуден репортаж

# 201
На Господарите 10% от репортажите са им в полза на обществото, другите са в тяхна полза, платена....

# 202
На Господарите 10% от репортажите са им в полза на обществото, другите са в тяхна полза, платена....
Като например? От 90% доста примери можеш да дадеш.

# 203
От самото  начало беше ясно, че Върбанов лъже. Каза, че го хвърлили върху циментова площадка или нещо подобно. Ако това се беше случило дали щеше да може да дава интервю?!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 20:54 от Г-жа Рамацоти

# 204
Нещо не схващам. В крайна сметка се дава думата на другата страна, не се обвиняват сляпо. Ако са невинни лесно ще го докажат.

Не одобрявам всичко в предаването, но според мен помага. И ще е жалко заради един единствен човек да се затрие всичко.

# 205
Нещо не схващам. В крайна сметка се дава думата на другата страна, не се обвиняват сляпо. Ако са невинни лесно ще го докажат.

Не одобрявам всичко в предаването, но според мен помага. И ще е жалко заради един единствен човек да се затрие всичко.
Не схващаш, защото някои хора си говорят, колкото да става движение. Нека да даде поне 10 примера за поръчкови репортажи и да се обоснове.

# 206
Господарите не ги гледам редовно, но от гледаното ми е правело не веднъж впечатление, че не се показват докрай някои неща. Почетете и коментарите във Фейсбук, същото го пише. Показват се избрани хора и неща, пишат и за много други, но при тях не се ходи от Господарите.
Вие серизно ли мислите, че има непорчкови журналисти в България? За мен в момента нещата са по-зле и от комунизма.

# 207
Ами нали се сещаш, че няма как до отговорят на всички сигнали. Нормално, хората имат повече вяра в тях, отколкото в институциите. А и не съм съгласна, че не показват нещата докрай. Винаги търсят и двете гледни точки, друг е въпросът, че много бягат от тях и не искат да говорят.

# 208
  • Далечният изток
Гери Малкоданска е родила момченце- Лео! Живо и здраво да е!

# 209
Извинявайте, аз само ви чета, но след новината за Гери не се сдържам да питам - Банова-Плевнелиева не трябваше ли да е родила вече?

Общи условия

Активация на акаунт