Звездни компромати - 382

• 74 522
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Гуинет Полтроу се е омъжила

# 316
# 317
Добре си поплаках на интервюто с Емилия и Жорж... Някой гледа ли го по Нова?

# 318
Аз, но не цялото. Добро впечатление ми направи той, тя малко преиграваше и се опитваше да го надговори. Но и аз се разплаках.

# 319
Малко преиграване наистина...
Интересна беше цялата ѝ лъскавост на фона на разхождащите се кокошки

# 320
Тези кокошки не бяха ли по 3000 лева бройката? Черни, краката са им черни, очите също, някаква специална порода са. Аз харесвам кокошки, много спокойни и сладки животни са Simple Smile

# 321
Трогателно интервю.
Природа, двор, къща - невероятни!

# 322
Е, че тя не спря да пуска мазни усмивки, даже докато говореше за смъртта на сина.

# 323
Тези кокошки не бяха ли по 3000 лева бройката? Черни, краката са им черни, очите също, някаква специална порода са. Аз харесвам кокошки, много спокойни и сладки животни са Simple Smile

Е, това вече е истински вип. след снимките с чихуахуа, очаквам скоро нашите звезди да започнат да се снимат със скъпи кокошки.
Шегувам се.
Гледах няколко секунди от интервюто - там където обясняваха как мантинелата не е спряла колата, - но ми стана мъчно за момчето, и смених канала.

# 324
Емилия не беше много адекватна. Малко в повече ми дойде повтарянето колко е голяма и велика любовта им. Щастието обича тишината.

# 325
А бе както казаха на финала- не живеем ние животът им, та им пожелавам да са здрави!

# 326
И аз си поплаках....
Жорж е много хубав мъж.

# 327
Аз се впечатлих, че в първите часове след катастрофата Емилия му задала въпросът ще я зареже ли, или не newsm78 На Башур едва ли му е било точно до това в този момент.

# 328
Аз се впечатлих, че в първите часове след катастрофата Емилия му задала въпросът ще я зареже ли, или не newsm78 На Башур едва ли му е било точно до това в този момент.
Еми Ема вече не е първа младост, хванала е милионера и го държи като куче кокал.

# 329
Аз харесвам кокошки, много спокойни и сладки животни са Simple Smile

когато една от тях е ранена се спускат да я доубият

Общи условия

Активация на акаунт