Звездни компромати - 382

• 74 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Голяма човешка трагедия, най-лошото, което може да се случи на един родител, нормално е да ни докосне... Sad
Но Емилия ми стоеше неискрена.
Желая им любов. Такава, каквато твърдят, че имат.

# 331
Тези кокошки не бяха ли по 3000 лева бройката? Черни, краката са им черни, очите също, някаква специална порода са. Аз харесвам кокошки, много спокойни и сладки животни са Simple Smile
Тц, тц, тц... на нашите ВИП-ове даже и кокошките са им ВИП.  Whistling

# 332
  • Rock & Roll feeling ...
Къде гостуваха ? Аз харесвам Емилия. Сложете линк към гостуването,след като го качат в  тубата,предполагам и други ще искат да го гледат  Simple Smile

# 333
Интервюто беше хубаво, трогна ме и мен. Няма по-лошо нещо от това.
Но Емилия не ми направи добро впечатление. Не ми се стори искрено поведението, както и външния й вид. Прекалено бяло и лъскаво изглеждаше за интервю по такъв повод. Принципно и аз я харесвах, но откакто се ожениха някак рязко ми стана неприятна.
Дано наистина са щастливи след всичко това.

# 334
Може би цялата в бяло Емилия е искала да го докара да прилича на ангел, нали в песента, която вървеше за фон се пееше за ангели.

# 335
# 336
Подкрепям, Емилия не ми стои искрена в това интервю, бърза тя да отговаря, сякаш, аз съм Звездата тук и аз ще говоря!
Не, хич не я харесвам!
Горкият​  Башур!
Много е трудно и тежко децата да си отиват! Много!

# 337
  • Rock & Roll feeling ...
Сега си пускам интервюто Simple Smile

Влогърката Ети си е заснела раждането - https://www.youtube.com/watch?v=LbqPSuFO4Rc

# 338
Не слушам изобщо чалга и не се интересувам от това, какво става около изпълнителите и не знам какво е поведението на Емилия, когато дава интервю, но в това ми направи добро впечатление. Видя ми се смирена и искрена, достойно беше това, което каза за майката на момчето. Жорж също говореше с голямо уважение за майката. Мисля, че Емилия този път се е оженила за много стойностен мъж. Доста си поплаках. Много затрогващо интервю.

# 339

Доста кураж се иска да се пуснеш в такъв момент, когато досега си градил перфектния образ. Въпреки че не разбирам идеята ѝ и подозирам користна цел. Представям си и вълната погнусени, която ще е залее и предварително ѝ съчувствам.

# 340
Сега си пускам интервюто Simple Smile

Влогърката Ети си е заснела раждането - https://www.youtube.com/watch?v=LbqPSuFO4Rc

Ехаа, моите води също изтекоха в 5, но на 7.09 и докторката е същата, при която раждах и аз ❤❤❤
Прекрасен миг ❤

# 341
Жорж Башур го бях виждала само по снимки.
Много стойностен мъж ми се струва.
За съжаление Господ дава най-трудните и страшни битки на на най-силните си войници!

# 342
Възхитена съм от Жорж! Наистина си личи,че е много стойностен мъж и човек. Peace
Няма как да очакваме от Емилия да изпитва същата болка като него.
Нищо не ги попита за бебе,а постоянно се пише,че очакват.

# 343
А на мен Емилия ми направи много добро впечатление.
Тя на място каза, че силата на тяхната любов може да бъде разбрана само от хора, които също толкова силно като тях се обичат. И слава Богу, че тъй силно се обичат, защото иначе не биха оцелели. Много дългогодишни семейства след такава мъка се разпадат и без да познавам тези двамата, аз се радвам, че са успели да продължат заедно.
Виждам от снимките, че децата им също ги подкрепят, другите хора просто нямат значение.
Хората си говорят. И усилено се опитват с приказките си  да наранят точно хората, които наистина са щастливи!
От далеч си личи, че Емилия е много влюбена жена и също така обичана жена.
Много ми е приятно, когато срещна обичащи се, но наистина обичащи се хора.
Не се срещат на всяка крачка.
Ако някой най-вече е помогнал на Жорж Башур да се изправи, то освен вярата му, това е самата Емилия. Той си го каза.

# 344
Според мен съвсем правилно не им зададе такъв въпрос, абсолютно неподходящ момент да говорят за бебета, колкото и да е хубаво едно такова събитие.
Емилия я бременосват жълтурите още откакво обяви връзката си с него, но според мен съвсем ясно се вижда, че не е бременна, така че такива въпроси са излишни.

Общи условия

Активация на акаунт