Звездни компромати - 382

• 74 505
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
На мен интервюто ми хареса, дано дълги години са щастливи заедно.

# 346
Значи не само аз съм усетила неприязън към Емилия.Инак и симпатизирам, но тук ми стоеше някак фалшива.Не знам защо, но така го усетих.Беше облечена неподходящо за ловната вила, където бяха снимките, бързаше все тя да отговори, някакъв егоизъм долових... Като нищо това може да са мои интерпретации.
Много ми хареса Жорж Башур, изглежда ми стабилен и улегнал мъж.Пожелавам им щастие.

# 347
Гледах Емилия , до момента в който обясни , че има смисъл да живее , заради новата си любов. Нищо не каза са децата си- изглежда сякаш са част от минал неин живот и дори не ги спомена. Докато Жорж постоянно споменаваше дъщеря си , та дори и бившата си с добри думи. Еми странно ми е . Аз без любовник мога , но без дете - не.

# 348
Според мен да споменеш децата си, когато всъщност разговорът е най-вече за загинало дете е малко неуместно. А той спомена дъщеря си, защото все пак тя е сестра на загиналото дете.
Но сега според мен е най-добре, ако не можем да напишем нещо позитивно да замълчим, достатъчно помия се изля срещу тях.

# 349
  • софия
Мъжът до Емилия е мъж, истински, тя е кифла с мая без мармалад. Щом се обичат, нека бъдат щастливи дълги години заедно, но тя си остава все същата куха хралупа с финансови интереси към човека, с когото е. Интервюто не промени впечатлението ми от нея.

# 350
  • Rock & Roll feeling ...
Изгледах ги. Не ми беше фалшива Емилия,нито ако е бързала да отговори ,нито като задържаше сълзите си. Никъде не ми лъхна на двуличие и претенция. Хареса ми и Жорш,изненадах се,че не е мюсюлманин. Наистина изглежда достоен и стабилен мъж. И пак на говоренето да се върна,никъде не видях някаква борба тя да вземе думата,за да изпъкне и защото е звездата, по-скоро ми носеше усещането,че по-точно и конкретно иска да го обясни,да не останат недомлъвки. Харесаха ми и двамата.
Отстрани като човек и на мен ми се струва прибързана сватбата им ,но като ги слушам,че  той е искал, защото се е нуждаел от приятна емоция - мога да проявя разбиране към избора му. Едва ли ще спре да носи тази мъка,а в Емилия виждам съпричастност,човещина и разбиране,макар че другия равен дял в това се пада на майката на детето.

# 351
На мен пък Емилия никога не ми е харесвала като човек, още от историята с Коко Динев и Анелия. То после и се върна многократно, но пък до последно беше впила нокти в Динев и въпреки унижението, което той и е причинявал, тя не го пускаше. Дори си мисля, че просто от него скочи директно на Башур, защото между официалната раздяла с Динев и обявяването на връзката с Башур не мина много време.
Друго нещо, което на мен ми беше много показно, беше тази песен, която пусна веднага след трагедията. Някак си много натрапчиво, едва ли не "вижте ме, скърбя".
А за това тя колко го обича, не знам как преценявате. За мен никак не е искрена.
Иначе много жалко за младото момче, за него ми е мъчно, не за баща му, който за да не му е мъчно, взел, че се оженил. Все пак дете ти е, има нужда и да си поскърбиш малко за него, не да ходиш от погребение на сватба.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 14:12 от Blackbling

# 352
  • Варна
Абсолютно безсмислено интервю. Кому е нужно да се рови в една такава човешка трагедия? Толкова е пошло и фалшиво. На мястото на Жорж, никога не бих се съгласила да ме разпитват пред камерата.

# 353

Доста кураж се иска да се пуснеш в такъв момент, когато досега си градил перфектния образ. Въпреки че не разбирам идеята ѝ и подозирам користна цел. Представям си и вълната погнусени, която ще е залее и предварително ѝ съчувствам.
Без да съм раждала, според мен тя изглежда много добре за бременна в 9 м жена.Даже бих казала страхотно.

# 354
Възхитена съм от Жорж! Наистина си личи,че е много стойностен мъж и човек. Peace
Няма как да очакваме от Емилия да изпитва същата болка като него.
Нищо не ги попита за бебе,а постоянно се пише,че очакват.
Изглежда много разумен мъж, Емилия има късмет.
Дано са здрави и щастливи

# 355
Не харесвам Емилия, но тук не ми се стори фалшива. Мъжът и и ми направи  хубаво впечатление. Знаете ли че преди Ема, той е бил доста време с Галена Димова, Мис България 2006 мисля беше. Нея пък още по не я харесвам. Но явно такъв си му е вкуса на човека...

Ванчето и младото гадже:
https://www.instagram.com/p/BoWUtOnHMej/?utm_source=ig_share_she … shid=xezdh3byeehx

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 17:13 от JACKLIN*

# 356
Галена Димова беше омъжена за един Жоро.
Кога е била с Башур?

# 357
Ама този на Емилия май не е този на Галена Димова.

# 358
  • До морето
Жоро на Галена Димова със сигурност не е Жорж, но може и с Жорж да е била.

# 359
Ванчето е забавно смешна, но пък е облякла гаджето в гучи 😂

Общи условия

Активация на акаунт