Звездни компромати - 382

• 74 538
  • 751
  •   1
Отговори
# 360

Доста кураж се иска да се пуснеш в такъв момент, когато досега си градил перфектния образ. Въпреки че не разбирам идеята ѝ и подозирам користна цел. Представям си и вълната погнусени, която ще е залее и предварително ѝ съчувствам.
Без да съм раждала, според мен тя изглежда много добре за бременна в 9 м жена.Даже бих казала страхотно.

Преди седмица я видях на живо, споменах го и в темата за блогърите, просто не ѝ личеше да е раждала. Изглеждаше перфектно и без грим:)

# 361
  • Пловдив
Ванчето е забавно смешна, но пък е облякла гаджето в гучи 😂
И не спира да търси тази жена Blush

# 362
Помня Емилия и Мария от времето, когато изгряха на чалга-небосклона:
Скрит текст:
Винаги съм ги поставяла под един общ знаменател - златотърсачки. Може и да греша, но това интервю само затвърди това ми усещане. Не мисля, че Емилия е влюбена. Търси сигурност. Въпросът "Ще останеш ли с мен и след инцидента?" /или нещо такова/ само го потвърждава. Не мисля, че тя изобщо знае какво е любовта. Но това са си мои размишления...

# 363
Но сега според мен е най-добре, ако не можем да напишем нещо позитивно...

Според мен всеки сам преценява какво ще пише и как ще се разтълкува от другите. Поста ми не беше негативен , а искрено учудване как милионерът е смисълът , силата , крилете на живота и любовта й ( за повечето жени децата са тази мотивация )
Жорж наистина стои на място в това интервю. За Емилия няколко човека вече споделиха малки неща, правещи голямо впечатление.
Не виждам защо трябва да я издигам на пиедестал и браня от “негативизъм”.
П.с. Забравих , че избраниците на милионерите стават дами автоматично , извинете ме.

# 364
Според моя позната, която познава Галена Димова, тя е била с Жорж преди Емилия. Аз не я познавам лично, дет се вика не съм ги видяла с очите си. Не ме и интересува, само ми е чудно как така добре стоящ мъж, с добър изказ и изглежда интелигентен,  се занимава с такива, как да кажа, не много умни жени.
Гледах преди време старо интервю на Ема, ами не и тече гладко мисълта😂🤪

# 365

Ооо, тя и Димова е един титан на мисълта  Joy
Ама и нейния бивш съпруг изглеждаше свестен мъж.
И като се сетя за какво се разведоха, още по-чудно ми става след това Башур да е бил с нея ...

# 366
  • София
И аз точно това щях да коментирам. Ако Башур е ходил и с Галена Димова, определено при него се очертава тенденция да си пада по тунинговани кифли, което автоматично на мен лично ми говори, че не ще да е чак толкова свестен и интелигентен. Все пак интелигентните и класни мъже не се занимават с разни жени от типа “маман” или нощни “пИпИруди”, пък били те и много мили и тунинговани. Има нещо гнило в тоя мъж, според мен!

# 367
Галена Димова се е развела ли? Това не го знаех.

# 368
Едва ли ги търси, за да играят шах.

# 369
  • София
То е ясно,  но аз бих казала: По избора за жена, ще познаете що за мъж стои срещу вас!
Той все пак се ожени за Емилия. Не само спи с нея, а общува всекидневно. Заедно са в живота, заедно вземат решения и т.н.

# 370
# 371
Е, тази как е станала Мис България, беее?! 🤪🤪😱😱😱 Ужасна ми е, евтина и няква мърлява ми изгледжа. Може в тяло да е добре, но главата...

# 372
Да, и на мен ми изглежда евтина и селска.

# 373
  • Пловдив
Е, тази как е станала Мис България, беее?! 🤪🤪😱😱😱 Ужасна ми е, евтина и няква мърлява ми изгледжа. Може в тяло да е добре, но главата...
Риторичен въпрос задаваш.

# 374
В тяло беше добре едно време. Сега не знам. В главата ми прилича да не казвам на какво...

Общи условия

Активация на акаунт