Звездни компромати - 382

• 74 491
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ама как ги сложихте под един знаменател всичките стюардеси. Аз пък имам приятелка, красива, умна и страхотен човек. Много и харесваше тази работа, която определено не е за всеки, нито само за кухи хубавици. За 13 години, обиколи света. В последствие се омъжи за пилот и се обичат хората.
Peace За това говорим. И аз познавам. Дори имам възможността да им наблюдавам екипите ежедневно. Но не мога да се оттърва от усещането за много алкохол и разнообразни разменки и оргии с пилотските състави по хотелите им. Това след като се приземят, та до следващия им полет. Някак си чудно си се чифтосват в техните си среди. Като едно затворено общество. Нещо като сдухване от професията.
Накрая някои хубавици привидно се "кротват" с някой бизнесмен, спортист/те си падат по подобен тип красавици/ или пилот. А няма по-разгонена маса хора от последно изброените. Ужасни са. Моногамията при тях си е направо непознато понятие.  Laughing

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 14:40 от amia_a

# 466
Със средно ниво английски незнам кой ще те вземе. Искат отличен английски и поне още един език, а кандидатите са много повече от местата. Освен това зависи какво се има предвид под “престижно”. Не е престижно колкото пилот, но не може да се сравни със сервитьорка.

Хахах а заплатите знаеш ли колко са им? Някой, който знае два езика ще работи за 800 лева, вярвай си.

# 467
  • София
Ама как ги сложихте под един знаменател всичките стюардеси.
Със сигурност има изключения, прекалено тесногръдо би било да се твърди обратното.  Peace

Какво е станало с моята любимка Цеца?

# 468
Ето я:
https://instagram.com/cvetelinapetrova1?utm_source=ig_profile_sh … hid=1etig6tv3xq9p

Тя освен стюардеса и нещо друго работила, ама забравих какво беше.

eх, не ми се отваря, после ще я видя булката

# 469
# 470
Със средно ниво английски незнам кой ще те вземе. Искат отличен английски и поне още един език, а кандидатите са много повече от местата. Освен това зависи какво се има предвид под “престижно”. Не е престижно колкото пилот, но не може да се сравни със сервитьорка.

Хахах а заплатите знаеш ли колко са им? Някой, който знае два езика ще работи за 800 лева, вярвай си.

О, в България с два езика се работи и за по-малко, но не е за това темата и не ми се спори. Всеки да вярва на каквото си иска, аз си казах моето мнение.

За оргиите - сигурно същото ще кажете и за лекар и мед.сестра и съответно последното е символ на лека жена. Боклучави хора има навсякъде.

# 471
  • Бургас
Сега гледах мара - еми...много проста жена, пълна с комплекси, голямо его което и пречи...

# 472

Къде са такива заплатите? В България еър или Райън. В другите компании надали.

# 473
Глория ли пие кафе с булката на Криско? Май е тя, явно са дружки Thinking

https://www.instagram.com/p/BfArtz5hWr3/?taken-by=cvetelinapetrova1

# 474
# 475
  • София
На мен много ми харесва приятелката на Криско. Поне по снимки я намирам за изключително красива.

# 476
Наистина е хубава. Но и Глория е много хубава жена. За нея времето е спряло.

# 477
Глория умее да се поддържа. Изглежда много добре. И дъщеря и макар да е хулена в темата и тя ще придобие тези умения, надявам се. Сега я тресат хормони, иска да е голяма, да прилича на мама. Ще дойде време, когато ще иска да изглежда не толкова голяма, но всички минаваме през този период. Дано усвои уменията на майка си.
Приятелката на Криско изглежда хубава, поне от това което видях.

# 478
  • София
На мен приятелката на Криско ми харесва, с изключение на устните. Аз мислех, че е танцьорка, пък тя била стюардеса.

# 479
Докато щерката на Глория се оглежда в снимките си в инстаграм, вместо в огледалото няма да усвои уменията на майка си.

Общи условия

Активация на акаунт