Звездни компромати - 382

• 74 446
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Охх, говорим за първия ден след изписването, не за целия живот! Просто коренно различни акценти в двата поста. Колко е трудно да се разбере. Когато мама си хубавее...това ли е най-важното в първия ден, когато си се прибрала с бебето вкъщи?

# 601
Тази снимка от деня на изписването ли е?

# 602
  • Варна
Разбрах, в деня на изписването е просто задължително да си грозна вещица, без грим, по възможност рошава и с петна от кърма по блузата.
Спирам да коментирам.
Само ако може по една ваша снимка от изписването на златните ви яйца, за да си докажете тезата.

# 603
Може би мама иска най - после да се похвали, че е мама.😍
Като майка на недоносено я разбирам и се радвам, че не е изпаднала в депресия.

# 604
Как се разбра, че снимката е от първия ден след изписването?

# 605
Как се разбра, че снимката е от първия ден след изписването?
Е, че по тази 📸 се разбра, че с този грим си целува бебето. 😏 🙄 😂
Колко му е да си съчиниш останалото. 😜

# 606
Доколкото виждам от датите на снимките на Герито, има май 2-3 между изписването и снимката с червилото. Не разбирам къде е драмата, че жената е гримирана, може да е само за тази снимка, може да е за някакъв ангажимент (снимки или събитие, например) или просто за настроение. Да, факт, че след изписването на моето дете аз бях далеч от идеята за грим и червило, не е имало кой да ми помага и т.н., не съм имала никакви задачи освен бебето, но при нея явно е различно. Но това не е осъдително, според мен.

Още от идиотските снимки на Мира Добрева
Скрит текст:

# 607
Ох, вие си четете какво искате Simple Smile

Аз също се нагласих този път, както казах - сложих и грим. Чувствах се добре, за разлика от преди 7г.

И на снимката от изписването е супер Герито.
На следващата не ми допадна с хаштага.
Стига скачахте и си измисляхте Simple Smile

Съвсем ясно съм написала, че с това червило не ми се връзва до току-що изписано бебе, което не е на снимката (Ок!), но хаштага е именно насочен към него. Това е моята асоциация от визията и текста.
Ще спрете ли да си фантазирате за глигани Simple Smile

# 608
Червилото на Малкоданска е на път да бие рекордите по обсъждането на президентшата.

Ако се напънете още малко може да бие и Николета.

# 609
Тази снимка от деня на изписването ли е?
Снимката от изписването е качена преди три дни, а така широко-обсъжданата - преди 20 часа. На двете снимки е различно гримирана и с различни дрехи, ако това има значение.
Невъзможно ли е да се приеме, именно прибирането на бебчето у дома я кара да хубавее, например.

*Писали сме с Бона по едно и също време.

# 610
Явно всички ненамазани с грим майки на новородени са депресирани глигани, омазани с кърма и аки 😂😂😂  

# 611
Не виждам причина майката да не е гримирана и най - вече щастлива в деня на изписването, ако има повод за това?! А защо да не е така и на следващия ден, и на по - следващия?
Ама угодия няма: ако е нагласена - как може?!; ако не е - пак така...
Бона е написала това, което исках и аз.
И май всички говорим за едно и също, в крайна сметка.

# 612
Явно всички ненамазани с грим майки на новородени са депресирани глигани, омазани с кърма и аки 😂😂😂
Легенът е пълен вече.

# 613
  • софия
Но пък си "цункат и гушкат бебоците" Tired

# 614
Легенът е пълен вече.

Е, не. Ще се оправдавам тук, че нещо ми навява някакви мисли и асоциации. Изплискаха го въпросния леген с измислени и пресилени коментари.

Общи условия

Активация на акаунт