Звездни компромати - 382

• 74 374
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Глория може и да е пипната тук и там, но е хубава и като млада, въпреки, че не е така лъскава. И по майка й личи, че има хубав ген.

# 706
  • град-държава
Да, преди 100 год и нямам никакво намерение, да променям нечие мнение.
За мен едра жена означава висока с мощна костна структура и грубоват вид. Глория със сигурност не е нито едно от трите. Сега, дали е дебела към момента, не знам.

# 707
  • Бургас
За сефте видях Гло сигурно преди повече от 15 г.Пак в заведение,участието не беше нейно,а на Есил Дюран.Засякох я в тоалетните,тогава ми се стори пак едра,но беше уникално красива отблизо в лице.

# 708
Ей, като кажете на бялото черно😀
Едра била, пипана била.
Хубава жена е, а не е първа младост. Колко изглеждат като нея?
Дъщеря й също е красива.
Ама и тя не е хубава, нали?😜
Има една тема тук Покажи се.
Е, как веднъж не казаха за някоя, публикувала снимка: не ставаш и детето ти не е много хубаво.
Все се пише: прекрасна си, скъпааа, голяма красавица си!
А за две очевидно красиви жени умишлено се пишат откровени глупости. Защо така?

# 709
За мен Симона си е копие на баща си.
Това, че се старае да прилича на майка си, е друг въпрос.
Скрит текст:

# 710
  • Бургас
Барбарела,:kissing_heart: и за мен е хубава,аз не го отричам.Имам познати,които обаче не я понасят и за тях е откровено непоносима.Скоро говорих с една моя пр. за нея и ми вика какво толкова я харесваш тая ,която в лице прилича на кон! Съгласи се,че всеки си има вкус и за доста хора не е хубава.Hug

# 711
  • на пистата
Кличко няма вкус за жени  Wink
Абсолютно никакъв

# 712
  • София
За мен нито Глория, нито дъщеря и са някакви неземни красавици, въпрос на вкус. Което не означава, че аз понеже не съм също такава, нямам право да имам подобно мнение. Не харесвам кръглите лица, това е. Ама и те като гледам как се гримират и снимат, не ги харесват.

# 713
За мен също Глория е хубава жена. Дъщеря й също. И определено виждам повече прилика с майка й. Като сестри са. Не ми харесаха само тъпите муцунки, чупки и зайчета от снимките от РД.

# 714
Симона е откровено нелицеприятно младо момиче за мен, правещо се на нещо още по-нелицеприятно с този грим и стойки. Майка й след корекциите минава за нормално изглеждаща за възрастта си жена според моя вкус.

# 715
# 716
  • софия
Уффф, много непредизвикателно.

# 717
На Радева изказът е на ниво тинейджърка  от 11 клас!
Незнам що и трябва да пляска  остроумия, като не я бива!

# 718
Симона е откровено нелицеприятно младо момиче за мен, правещо се на нещо още по-нелицеприятно с този грим и стойки. Майка й след корекциите минава за нормално изглеждаща за възрастта си жена според моя вкус.

мда, аз си мисля, че ако я видим без грим и прическа нещата ще са си точно средностатистически.

# 719
Аз не виждам нищо фрапантно в изказа на Радева...да, не отива на "първата дама" да го напишев соц. мрежи, но пък и ние не сме толкова вглъбени в първата дама като в САЩ, че да следим всяко нейно действие да е по етикет и под лупа. След излагациите на Тръмп всичко е "простено"
Нямам спомен до сега толова да се е шумяло около бившата президентша или предшественичките й.

Общи условия

Активация на акаунт