WIZZ AIR - 32

• 64 205
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дебна билети за точна дата през април.

И аз така, и аз до Барселона, но началото на месец май. За датата ни на връщане, цените са ужасно високи.
Следя ги. Няма как да има полети всеки ден.
Моля да споделиш, ако пропусна нещо и променят с някакви реални полети.
А защо не проверите отиване с Уиз и връщане с Райън ?

# 586
А защо не проверите отиване с Уиз и връщане с Райън ?
Натам отиват нещата, даже в двете посоки, ако не падант цените.
Плюс това кацане от Барселона в София в 2 часа след полунощ ме побърква.

# 587
Уиз имат тези два дни намаление на самолетните си билети. Чудя се дали да купувам, следя от почти два месеца цените на билетите за моята си дестинация и сега цените са най-ниски, но, разбира се, не достатъчно 😄

Аз също съм се чудила дали да не направя същото, в смисъл на отиване, например с Уиз еър, а на връщане с Райън, за тези дестинации, където двете компании се покриват, обаче не е ли проблем с багажа? Точните им размери не съвпадат.

# 588
Уиз имат 20% на всички полети, чудя се на едни билети за Лондон. Повече е отколкото ми се иска да платя, но пък връщането се в празничен уикенд и се съмнявам цените да паднат.

# 589
  • София
1. За намалението на Уиз - аз дебнех една Женева от 3-4 м. и вчера с членство и 20 % си беше истинско намаление т.е. не вдигнаха цените преди намалението.
2. Нямам проблеми с багажа Уиз-Райън. Куфарите ми са меки или полумеки и тези 3 см. Разлика се обират, ако не са пълни. Моите на връщане са все пълни, ама с доп. торбичка от летището ми се получават нещата. Не са ми ги мерили в кошарите никога, но винаги има първи път, тъй че най-добре меко куфарче. 😉

# 590
Уиз имат тези два дни намаление на самолетните си билети. Чудя се дали да купувам, следя от почти два месеца цените на билетите за моята си дестинация и сега цените са най-ниски, но, разбира се, не достатъчно 😄

Аз също съм се чудила дали да не направя същото, в смисъл на отиване, например с Уиз еър, а на връщане с Райън, за тези дестинации, където двете компании се покриват, обаче не е ли проблем с багажа? Точните им размери не съвпадат.

Не съвпадат, ама едно нещо е общо - гледат дали влиза в рамката. Тоест ако си с мека раница, която не е надумкана до последно, винаги можеш да я набуташ и върви за всички компании.
Двете посоки с различни компании има един недостатък. Ако направят промени в полетите или откази, другата компания няма да се съобрази с първата и да ти позволи промяна, ако са на една компания става.

# 591
Момичета,на отиване моя позната летя към Мюнхен с Уиз,но утре се прибира в БГ с Луфтханза.В момента пише,че има вероятност да отменят полети утре,заради силните снеговалежи... Какво се прави в такива случаи,тя се е чекирала вече!

# 592
Да говори с Луфтханза като стане ясно, че няма да има полет и трябва да я настанят на друг, евентуално хотел и храна ако трябва. Ако не ги уредят от компанията се оправя сама, събира касови бележки и си иска възстановяване

# 593
Защо според вас на първата снимка ми смъква завишена цена за резервация? Някакъв бъг ли е?Не е единствен случай.

# 594
най-вероятно в лентата са кеширани цени, т.е. не ги търси в момента, а са запомнени от предишни търсения, за по-бързо показване

# 595
Момичета, имам нужда от помощ. Купих три билета с WIZZ Discount Club от Букурещ за Вършава, като единият пътник съм аз. Какво ще стане ако аз не пътувам? Дължа ли някакви неустойки, че съм си изпуснала полета? Не намирам такава информация.. Каква е таксата ако отменя резервацията сега, полетът е за 18ти?

# 596
Мисля, че ще накарат другите двама да платят пълната цена на билета, без отстъпка за членство.

# 597
Защо не успявам да намеря конкретна информация в нета? Не може да не е уреден този въпрос, със сигурност се е случвало.

# 598
Няма неустойки и няма да доплатят нищо, случвало се е.
Недей да отменяш билета, просто те няма на летището и толкова.
Ако е скъп билета и таксата за смяна е по-малко, може да го отмениш, за да си получиш някакви пари обратно, но тогава вече не знам дали няма да искат доплащане за другите пътници.

# 599
  • София
Здравейте,
Имате ли наблюдение колко често Wizzair пускат 20% намаление на всички полети?
Има ли шанс след месец примерно пак да пуснат промоцията?

Общи условия

Активация на акаунт