WIZZ AIR - 32

• 64 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте.
Искам да прибавя дете към резервацията. Cамо с обаждане в кол центъра ли става или има и някакъв чат? И двамата със съпруга ми сме с Priority Boarding, дали ще е възможно на детето да не закупуваме? Hе е проблем да изчакаме опашката, закупили сме го само заради багажа, но трети куфар, така или иначе няма да имаме.

# 571
Не мисля, че ще успееш.
Преди време исках да добавя възрастен - и то само няколко часа, след като беше направена резервацията. Прочетох в сайта, че е невъзможно, но все пак реших да пробвам. Писах им мейл, обясних, че съм се разсеяла и съм пропуснала да добавя бащата към резервацията на семейството.
Отговориха ми след 20 дни с посочване на точката от условията им според която не могат да се добавят хора към вече направена резервация.
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za- … na-rezervatsiya#/

# 572
За дете знам, че може да се добави към съществуваща резервация, защото няма как да закупя самостоятелен билет. Hо въпросът ми е дали има по-лесен начин, в писмена кореспонденция, отколкото кой знае  колко време да се обясняваме на платения телефон. Обслужването в кол центъра поне на български език ли е?

# 573
Права си:
Можете да добавите бебе или дете към съществуваща резервация.

Моля, свържете се с кол центъра на Wizz Air за съдействие. Таксата за трансакция чрез кол центъра няма да бъде прилагана в този случай.

# 574
МИ пише
Цитат
МОГА ЛИ ДА ДОБАВЯ БЕБЕ ИЛИ ДЕТЕ КЪМ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ?
Можете да добавите бебе или дете към съществуваща резервация.

Моля, свържете се с кол центъра на Wizz Air за съдействие. Таксата за трансакция чрез кол центъра няма да бъде прилагана в този случай.
МОже би има и друг начин, но май само така е безплатно?

# 575
  • sf
Дебна билети за точна дата през април. Според разписанието им обаче имат полети всеки ден, което ми се струва невъзможно. 🤔

# 576
  • София (Възраждане)
Кое е направлението, Донси?

# 577
  • sf
Барселона. Дебна 05.04./петък. Като гледам януари, февруари и март, имат полети в петък, но ми е странно, че след 31.03. няма нормално разписание.

# 578
Дебна билети за точна дата през април.

И аз така, и аз до Барселона, но началото на месец май. За датата ни на връщане, цените са ужасно високи.
Следя ги. Няма как да има полети всеки ден.
Моля да споделиш, ако пропусна нещо и променят с някакви реални полети.

# 579
Откакто пуснаха лятното разписание, следя Барселона 3-11 май. На нито едно от обявените намаления, цените не паднаха с повече от 5 евро.

# 580
  • София (Възраждане)
Момичета, не знам доколко има смисъл, но отваряйте по един прайвът браузър като следите цените до някъде, да не се помпа системата с инфо за чести посещения и да завишават цените заради засилено търсене.

Апропо, върви банер за 1 евро*** до Ейлат, допускам какви са цените за обратен полет:grinn::

# 581
Защо има полети до Рим чак април? Да не са станали сезонни?
Иначе за Барселона и аз дебна,но юни, за да ходим и на море. Като цяло намаляват цените 2-2;6 месеца по- рано.

# 582
Момичета, не знам доколко има смисъл, но отваряйте по един прайвът браузър като следите цените до някъде, да не се помпа системата с инфо за чести посещения и да завишават цените заради засилено търсене.

Апропо, върви банер за 1 евро*** до Ейлат, допускам какви са цените за обратен полет:grinn::
19.99 лв е обратният полет.

# 583
  • София (Възраждане)
Яко!:blush:

# 584
  • sf
Дебна билети за точна дата през април.

И аз така, и аз до Барселона, но началото на месец май. За датата ни на връщане, цените са ужасно високи.
Следя ги. Няма как да има полети всеки ден.
Моля да споделиш, ако пропусна нещо и променят с някакви реални полети.
  До 31.03. има разписание и имат полети сряда, петък и неделя. Дано си останат така, че всичко ми е обвързано с един мач.

Общи условия

Активация на акаунт