WIZZ AIR - 32

• 63 563
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
На летището в Бове може с бордна карта от приложението, нали?

# 76
  • Mediterraneo
Момичета, моля за малко помощ, не се ориентирам.
Моя приятелка има закупени билети Аликанте- София- Аликанте, които няма да ползва. Има ли начин племенницата й да ползва само София- Аликанте?

# 77
  • sf
Да, ама трябва да направи смяна на името, което хич не е евтино и струва повече от билета.

# 78
  • Mediterraneo
Предполагам за смяната на името, да. Благодаря.

# 79
Здравейте,
опитвам се да проверя цените на полетите София- Неапол и Неапол- София за ноември, декември. Не ми излиза никакъв полет, пише, че няма полети на тази дата....На някой друг случвало ли се е, да не са премахнали полетите до/от Неапол?! newsm78 За октомври ми излизат дати.... Thinking

# 80
  • На ръба..
Най - добре проверете за смяната на името в сайта, по спомен последно като гледах излизаше около 100лв, не знам дали пада под тази цена услугата.

# 81
  • София
Здравейте,
опитвам се да проверя цените на полетите София- Неапол и Неапол- София за ноември, декември. Не ми излиза никакъв полет, пише, че няма полети на тази дата....На някой друг случвало ли се е, да не са премахнали полетите до/от Неапол?! newsm78 За октомври ми излизат дати.... Thinking
В зимното разписание - от ноември до края на март, няма да има полети до Неапол  После се възобновяват.

# 82
Здравейте,
В зимното разписание - от ноември до края на март, няма да има полети до Неапол  После се възобновяват.
Защо??? Shocked Досега си имаше, много удобни ми бяха.... #Cussing out Crossing Arms

# 83
Защо??? Shocked Досега си имаше, много удобни ми бяха.... #Cussing out Crossing Arms
Заради Вас са ги спряли. Grinning
Ами имат си хората (АК) зимно  и лятно разписание. Като няма пътници за зимата, достатъчни, за да излязат икономически изгодно на АК- спират полетите.

# 84
Моля ви, нямам време да чета назад  😥 ще летим аз ,мъжа ми  и бебето което е на 1 годинка. На мен ми се полага Priority ,за мъжа ми сме закупили допълнително. Колко багаж е позволено в такъв случай? По мои изчисления 2 ръчни  и 2 малки багажа? Или нещо греша? Благодаря ви предварително

# 85
С приорити към ръчния багаж се добавя и още 1 брой по-малък (точните размери ги има на сайта им) за всеки пътник. За детето не знам как стои въпросът.
Galettta , не мисля, че заради мен са ги спряли. Grinning Освен това ми е супер странно, защото досега като съм пътувала ноември винаги е имало много хора, не мисля, че пътниците чак толкова са се различавали по брой, та да е чак икономически неизгодно. Rolling Eyes

# 86
Моля ви, нямам време да чета назад  😥 ще летим аз ,мъжа ми  и бебето което е на 1 годинка. На мен ми се полага Priority ,за мъжа ми сме закупили допълнително. Колко багаж е позволено в такъв случай? По мои изчисления 2 ръчни  и 2 малки багажа? Или нещо греша? Благодаря ви предварително
Здравейте! Щом като сте закупили приорити и за таткото, правилно сте изчислили багажа.  Simple Smile В сайта не е много ясно написано, според мен, но и аз го разбирам така, че бебето няма право на багаж, освен количка.

И малко off topic Simple Smile - Имайте предвид, че имате право да вземете храна и вода за бебето, пропускат ги през проверката без проблем. При излитане и кацане давайте на бебчо да пие или смуче биба примерно, за да не го заболят ушичките от смяната на налягането. (може да си го знаете, това, но аз да кажа все пак Grinning )

# 87
Galettta , не мисля, че заради мен са ги спряли. Grinning Освен това ми е супер странно, защото досега като съм пътувала ноември винаги е имало много хора, не мисля, че пътниците чак толкова са се различавали по брой, та да е чак икономически неизгодно. Rolling Eyes
Пошегувах се, разбира се. Но така са решили. Ние нищо не можем да направим.

# 88
А има ли всъщност някъде официално написано разписание до/от Неапол, за да го погледна? Сигурно ли е, че поне след март ще има полети дотам? newsm78

# 89
А има ли всъщност някъде официално написано разписание до/от Неапол, за да го погледна? Сигурно ли е, че поне след март ще има полети дотам?
Скрит текст:
За лятното разписание само хора с Wizz Disc. могат да купят билети в момента. Който няма, тряба да си купи и уиз дискаунт.

Общи условия

Активация на акаунт